top of page

Magyarok Világszövetsége: Nyílt levél a leköszönő köztársasági elnökhöz


Dr. Áder János leköszönő köztársasági elnök úr részére

Budapest

Tisztelt Köztársasági Elnök Úr!


Tekintettel arra, hogy legutóbbi két levelemet – a WHO döbbenetes mesterkedésére figyelmeztetőt, és a Budaházy Györgyék eljárási kegyelmére vonatkozót – válasz nélkül hagyta, hosszan latolgattam, hogy van-e értelme annak, hogy hivatali idejében még egyszer megkeressem.


Végül úgy döntöttem, hogy mégis írok. Utoljára. Abban a tudatban teszem, hogy Budaházy Györgyék ügyében csakis azért nem születhetett meg eddig a kegyelmi rendelet, mert bizonyos ellenérdekelt bürokraták addig húzták-halasztották az ügyvitelt, míg az elnöki kegyelem gyakorlására nem marad idő…


Van azonban egy ügy, amely jelentőségében minden eddigi kihíváson túltesz, és amely súlyos csapásként érheti Magyarország minden polgárát. Ismert az Ön számára az Egészségügyi Világszervezet (WHO) színeiben zajló háttérhatalmi mesterkedés (ITPPP), amely leigázná az ENSZ eme szakosodott szervének mind a 194 tagállamát. Ahogyan arra két hónappal ezelőtt, 2022. február 28-án írt levelemben felhívtam szíves figyelmét, soron kívüli intézkedését kérve. Fájdalom, ez a levél is válasz nélkül maradt, és minden jel szerint intézkedés nélkül is. Most egy utolsó kísérletet teszek arra, hogy cselekvésre késztessem.


Tisztelt Leköszönő Köztársasági Elnök Úr! Ez a mostani WHO-kísérlet gonoszságában és elvetemültségében messze túltesz azon, amely ellen Ön 11 évvel ezelőtt, akkor még európai parlamenti képviselőként oly bátran felemelte szavát. Emlékeztetésképpen mellékelem az akkori felszólalásáról kiadott közleményt, amely ma is olvasható a Fidesz európai parlamenti képviselőinek honlapján.

„Súlyosan elítélendő dolog az emberek félelmével, családtagjaik és szeretteik iránti felelősségérzetével aljas profitérdekekből visszaélni. Az, hogy mindehhez a WHO megalapozatlan pandémiás riasztásaival még asszisztált is, olyan dolog, ami ellen a leghatározottabban kell fellépnie az Uniónak” – írta Ön 2011 tavaszán. Nincs és nem is lehet elfogadható magyarázat mostani hallgatására!


A világ általam képviselt magyarjainak nevében és minden magyar érdekében határozottan hívom és kérem: kezdeményezze Magyarország azonnali kilépését az Egészségügyi Világszervezetből. A magyar orvosok képesek a magyar emberek egészségét megóvni a WHO bábáskodása nélkül is, de eszköztelenek a most zajló mesterkedéssel szemben. Ha Ön most meglépi azt, amit Öntől megkövetel a Haza, hős marad minden időkben. Ellenkező esetben…

Velünk a Jóisten!


Budapest, 2022. április 30-án

Patrubány Miklós István Ádám,

a Magyarok Világszövetségének elnöke

1. A H1N1-pánik tanulságaigai


2011. 03. 08.


Áder János európai parlamenti képviselő a tegnapi plenáris vitához benyújtott írásbeli felszólalásában az emberek bizalmának súlyos megrendülését tartotta a sertésinfluenza botrány legfőbb tanulságának. A néppárti politikus élesen bírálta az Egészségügyi Világszervezetet (WHO), amely "farkast kiáltott" és hisztériakeltő előrejelzéseivel olyan lépésekre késztette a tagállamokat, amelyek nem álltak arányban a H1N1 járvány tapasztalt és ismert súlyosságával. A képviselő rámutatott arra, hogy az H1N1 influenza következtében végül lényegesen kevesebb ember betegedett meg és hunyt el világszerte, mint egy közönséges szezonális influenza esetében, mialatt az egyes országok hihetetlen mennyiségű közpénzt költöttek el az átlagosnál kétszer-háromszor is drágább oltóanyagok beszerzésére.
Áder szerint Lengyelország esete jól érzékelteti a profitérdekek által befolyásolt pánikhelyzetet. A lengyel kormány ugyanis nem oltatta be a lakosságot az influenza elleni vakcinával, a halálozási arány mégsem volt magasabb, mint azokban az országokban, ahol ez megtörtént. Mindennek hátterében pedig az állt, hogy az oltóanyagot gyártó cég nem volt hajlandó felelősséget vállalni a vakcina mellékhatásaiért, így a lengyelek saját járványügyi értékelésükben bízva elálltak az ügylettől.
"Súlyosan elítélendő dolog az emberek félelmével, családtagjaik és szeretteik iránti felelősségérzetével aljas profitérdekekből visszaélni. Az, hogy mindehhez a WHO megalapozatlan pandémiás riasztásaival még asszisztált is, olyan dolog, ami ellen a leghatározottabban kell fellépnie az Uniónak. A tanulságokat le kell vonni és az EU-nak nagyobb fokú függetlenséget kell biztosítani a H1N1-hez hasonló járványgyanús helyzetek értékeléséhez” – fogalmazott Áder János.

Háttér:

Mint ismeretes, a WHO 2009 májusában kijelentette, hogy a H1N1 enyhe lefolyású betegséget okoz, majd egy hónappal később a legmagasabb fokozatú pandémiás riasztást rendelte el. A tagállamok ennek következtében igen költséges intézkedéseket hoztak. Egyes becslések szerint Nagy-Britannia 1300 millió eurót, Franciaország pedig 990 millió eurót költött oltóanyagok beszerzésére, mialatt egy szezonális influenza esetében az átlagosan felmerülő költség 87 millió euró. Az Európai Betegségmegelőzési és Ellenőrzési Központ adatai szerint 2010 áprilisáig 2900 halálos áldozatot követelt a sertésinfluenza Európában, míg a szezonális influenza áldozatainak a száma egy átlagos évben 40 000, szélsőségese esetben akár 220 000 is lehet.
402 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page