top of page

Magyarország családbarát értékei – keresztényellenesek az EU vezetői (Jonathon Van Maren jegyzete)

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye
Az LMBT-csoportok Magyarországot valószínűleg próbatételnek tekintik – ha Magyarországot térdre lehet kényszeríteni, vagy az EU-ból való kilakoltatással kell szembenéznie, akkor más országok kétszer is meggondolják, mielőtt saját gyermekvédelmi törvényeket fogadnának el.


A Nyugat keresztényellenes? Egyre inkább igen. Ennek bizonyítékául nézzük csak meg, hogyan bánnak Magyarországgal, amiért megpróbálja megvédeni a gyerekeket az LMBT napirendtől.


2021-ben a magyar kormány olyan törvényt fogadott el, amely szigorúbb törvényeket vezetett be a gyermekek pedofíliától való védelmére, ugyanakkor törvénytelenné tette a homoszexualitás vagy a nemváltoztatás ("nemi átalakulás") népszerűsítését az iskolákban és a sajtóban a kiskorúak számára. A magyar kormány egyértelművé tette, hogy a törvény nem érinti a felnőtteknek szóló tartalmakat vagy szórakoztató műsorokat, csak a gyermekeket célzó propagandát.


"A kérdés nem a felnőttekről szól a nemekkel kapcsolatban, hanem a gyerekekről, arról, hogy kinek van hatalma a szexuális nevelésben: az iskolának vagy a szülőknek" – mondta a kálvinista Orbán Viktor magyar miniszterelnök egy tavalyi interjúban.

"Nem szabad megengedni, hogy a gyerekek a szülők engedélye nélkül bármilyen, a szexuális identitással kapcsolatos oktatásban részesüljenek az óvodában vagy az iskolában. Ez egy vörös vonal!"


2022-ben, miután nemzetközi felháborodást váltott ki a jogszabály, amelyet tévesen "homofóbnak" állítottak be, Orbán Viktor hatalmas parlamenti többséget szerzett, és biztosította negyedik kormányzati ciklusát.


Most tizenöt európai uniós ország csatlakozott ahhoz a jogi eljáráshoz, amelyet az Európai Bizottság indított az Európai Unió Bíróságán 2022-ben a törvényjavaslat ellen azzal a szándékkal, hogy a magyar parlamentet a törvény visszavonására kényszerítse.

Mark Rutte holland miniszterelnök korábban megjegyezte, hogy az EU "térdre akarja kényszeríteni" Magyarországot Orbán Viktor LMBT-ellenes fellépése miatt, és ennek érdekében már több milliárdnyi uniós forrást (köztük a világjárvány helyreállítására szánt forrásokat) visszatartottak Magyarországtól.

A magyar gyermekvédelmi törvény elleni perhez csatlakozott többek között Belgium, Luxemburg, Hollandia (ahol egy népszerű televíziós műsorban meztelen, úgynevezett "transznemű" emberek mutatkoznak a gyerekeknek), Portugália, Ausztria, Írország, Írország, Dánia (ahol a dán állami televízióban 4-8 éves gyerekeknek szóló műsorban egy férfi hatalmas péniszét mutatják be), Málta, Spanyolország, Svédország, Finnország, Finnország, Szlovénia, Franciaország, Németország és Görögország, valamint maga az Európai Parlament is. Ezen országok közül sokan egészen a közelmúltig konzervatívok voltak - Málta még mindig harcban áll az abortusz törvénytelenségének fenntartásáért. A perben sok minden forog kockán. Az LMBT-csoportok - Brüsszel és az EU legbefolyásosabb tagjainak támogatásával - úgy vélik, hogy az európai tagsághoz nem tárgyalható a napirendjük. Budapest érthető módon úgy véli, hogy ez szuverenitás kérdése. Az ügy kimenetele fogja eldönteni, hogy létezik-e még bármilyen formában szuverenitás, vagy a távolról sem keresztény normákat megőrizni kívánó nemzetek kénytelenek lesznek megfontolni az elkülönülést, ami hihetetlenül nehéz, tekintve az európai gazdasági integráció mértékét.

Mivel ennyi ország hajlandó összefogni Budapest ellen, Magyarországnak nehéz dolga lesz megvédeni a gyermekvédelmi törvényt.

Franciaország és Németország kezdetben a törvényt kritizálva a pálya szélén ült, de az LMBT-csoportok és más partnerországok folyamatos kritikája után, alig egy héttel az április 6-i határidő lejárta előtt úgy döntöttek, hogy csatlakoznak a csoporthoz.

Az LMBT-csoportok valószínűleg próbatételnek tekintik ezt az ügyet – ha Magyarországot térdre lehet kényszeríteni, vagy kilakoltatással kell szembenéznie, akkor más országok kétszer is meggondolják, mielőtt saját gyermekvédelmi törvényt fogadnának el.

Az LMBT-propaganda lényegében kötelezővé válik, csakúgy, mint a szemléletes szexuális felvilágosítás, amely oly sok posztkeresztény európai országban forró viták forrása lett.

Az Európai Unió kritikusai évtizedek óta arra figyelmeztetnek, hogy az EU-n belüli szuverenitás egy bohózat.

Ha az ellenzők néhány évtizeddel ezelőtt arra figyelmeztettek volna, hogy Európa legerősebb országai összefognak, hogy rákényszerítsenek egy nemzetet, hogy engedélyezze az LMBT-propagandát és a gyerekeknek szóló tananyagot, akkor a vádat csúszós lejtőn való hisztériaként gúnyolták volna ki.

És mégis itt tartunk.

275 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page