top of page

Más „vakcinát” kapnak a beavatottak, mint a jónép! Egy szlovéniai főnővér kitálalt – vége a játéknakFrissítés! 2021.11. 26.00:00


Egyik olvasónk észrevétele:

"A mostani szlovén videót már nyáron láttam, valamikor június-július táján. Már akkor terjedt a világháló bugyraiban. A háttérben a szénakazal jellegzetes. Akkor szlovákként terjedt, és a mellékelt magyar szövegben a 3-ast mondtak a placebónak."


Az informatialibera.ro honlapról szereztük friss értesülésünket. Az alábbiakban az onnan szó szerint átvett cikket közöljük. Munkatársaink ellenőrizték a filmfelvételen elhangzottakat, és megállapították, hogy fedi a cikkben írtakat. Megbízható, hiteles forrásból korábban már tudomásunk volt arról, hogy a Ferihegyi reptérre érkező szállítmányoknál külön kezeltek különböző kóddal ellátott „oltószereket”, de arra nem volt szemtanúnk, aki látta és tanúsította volna, hogy az oltásnál is kódtól függően adták volna. (Szilaj Csikó)


25/11/2021 Szőke Mária

Furcsa állítások szivárogtak ki a covid-oltások kapcsán Szlovéniában. Ha ezek igaznak bizonyulnak, tisztázhatnak sok olyan kérdést, amit a megvezetett emberiség jelenleg nem ért a génterápiás kísérleti szérumok kapcsán. Fény derülhet a gigantikus, génterápiás emberkísérletre, mely valójában lapul a nagy oltakozási kampány mögött. November 20-án, szombaton az szlovéniai Egyetemi Orvosi Központ, Ljubljana Klinikai Központjának főnővére, aki az oltóanyag beadásával foglalkozik és irányítja az emberek beoltását, helyi sajtóhírek szerint felmondott állásából, majd a tévé nyilvánossága előtt különböző oltószeres ampullákat mutatott meg és elmondta, mit tud és miket tapasztalt ezekkel kapcsolatban az oltáskampány során. Az eset azért is egyedi, mert a hatóságok minden országban szigorúan ügyelnek arra, hogy az állítólagos vakcinákat tartalmazó ampullák ne jussanak ki az ellenőrzött oltóközpontokból. Azt sem tudni, hova jutnak a beadott szérumokat tartalmazó, kiürült üvegcsék. A szlovéniai főnővér megmutatta az összegyűlt újságíróknak az oltást tartalmazó üvegcsék címkéin levő sorszám kódokat, amelyek mindegyikén az utolsó szám az 1, 2 vagy 3 , majd elmagyarázta a számok jelentését:

  • Az 1-es szám a placebót, a sóoldatot jelenti.

  • A 2-es szám a klasszikus mRNS “vakcina”.

  • A 3-as szám az ONC-gént tartalmazó RNS-pálca, amely az adenovírussal rokon, és amely többek között hozzájárul a rák kialakulásához.

Ezeknek, akiket olyan fiolából szúrnak be, amelynek kódja a 3-as számra végződik, azt mondja, hogy akik kaptak belőle, azoknál 2 éven belül lágyrészrák alakul ki. Elmondta, hogy személyesen volt szemtanúja az összes politikus és mágnás oltásának, és mindannyian az 1-es számú készítményt kapták. A médiának természetesen azonnal kiadták a parancsot , hogy teljesen hallgassa el ezt a történetet, és jelenleg is heves erőfeszítések folynak az információ visszaszorítására. A globális, erőszakos oltáspropaganda kapcsán annyi már a megmagyarázhatatlan, ellentmondás, hogy lássuk be simán belefér ez a feltevés is a választ követelő kérdések sorában, és talán megmagyarázná a furcsa mellékhatásokat és ezt az egész sátáni színjátékot, mely a hatalmas oltási propaganda kíséerlete mögött zajlik.

 

2 817 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page