top of page

Meddig termeli a test az „oltás” után a koronavírus patogén részét, a tüskefehérjét?
Angelika Mihalik


Nem tudjuk, de sokáig, az már biztos. Részlet Robert Malone hírleveléből, a teljes angolul elérhető itt.Megjelent egy tanulmány, amely bebizonyítja, hogy a kovid elleni oltásnak nevezett génterápiás injekciókban található szintetikus mRNS nem bomlik le, hanem továbbra is fehérjét termel.

A Moderna mRNS-1273 injekcióból lefordított SARS-CoV-2 fehérje in vitro jellemzése In medRXiv , szerzők: Timothy Veenstra, Elisha Injeti, Bradley Pauley

Forrás

Érdekesség, hogy a cikk szerzői felvették a kapcsolatot a Modernával és a Pfizer-BioNTech-el, és érdeklődtek arról, hogy a preklinikai tesztelések során. mennyi fehérjét és milyen hosszú ideig expresszáltak.

a Modernával és a Pfizer-BioNTech-el folytatott kommunikációt a szintetikus mRNS-vakcináik által expresszált fehérjékkel kapcsolatban mindkét vállalat orvosi információs csoportja közölte, hogy a transzfekciót követően a sejtkultúrában nem vizsgálták a fehérjék dinamikáját 48 óránál hosszabb ideig. A szabadalommal védett státusz miatt az expresszált fehérjével kapcsolatosan információkat nem kívánnak nyilvánosságra hozni.

Ez azt mutatja, hogy az FDA nem követelte meg sem a Modernától, sem a Pfizer-BioNTech-től, hogy mielőtt emberekbe befecskendezik ezeket, azelőtt megtörténjen annak elemzése, hogy mi történik a sejtkultúrában 48 óra után, azaz ezt követően termelődik-e tüskefehérje, és ha igen, akkor mennyi. Azt már meg sem kell említeni, hogy sem klinikai állatmodellekben, sem embereken nem történt meg a tüskefehérje-expresszió alapos kiértékelése.

A tanulmány folytatódik:


A sejtlizátumokat és a felülúszókat western blotting segítségével elemeztük hogy meghatározzuk a Spikevax vakcinánál az mRNS-ből kifejezett tüskefehérje méretét (amelyről korábban nem számolt be a szakirodalom). Az 1, 3, 6, 12 és 24 órán, valamint 5, 9 és 15 napon belül gyűjtött sejtlizátumokat és felülúszókat ELISA és Western blotting segítségével elemeztük. Az R&D Systems egér monoklonális ellenanyagát használó Western blotting három markáns, körülbelül 180 kD molekulatömegű sávot mutatott ki (2. ábra), amelyek az injekció beadását követő 24 órában a sejtlizátumokban markánsan láthatóak viltak. A három különböző molekulatömegű sáv az mRNS-injekcióból expresszált fehérjék feldolgozása során bekövetkező eltérő poszttranszlációs módosításokból (valószínűleg glikoziláció) eredhet.

A SARS-CoV-2 tüskefehérje expressziója a sejtek injekcióval való kezelését követő 6 órán belül kimutatható volt a sejtlizátumokban (2. ábra). A fehérjeszint 24 órán belül tetőzött, és 5 napon keresztül kimutatható maradt. Az NIH 3T3 sejtlízátokban 12 nap után nem volt kimutatható SARS-CoV-2 tüskefehérje. A sejtek felülúszói nem tartalmaztak kimutatható injekció-indukált fehérjét.

Ez a tanulmány ismét megerősíti, hogy az e genetikai injekciókban lévő mRNS nem bomlik le gyorsan amikor bejut a sejtekbe, és a Moderna vakcina ebben az in vitro modellben a transzfekciót követő 12. napig továbbra is termel tüskefehérjét. Megjegyzés: csak két sejtvonalat vizsgáltak.

Ne feledjük, hogy a természetes mRNS általában 45 percen belül lebomlik, de legfeljebb néhány órán belül. Az, hogy ez a szintetikus mRNS nem bomlik le gyorsan, rendkívül aggasztó. Különösen azért, mert azt is tudjuk, hogy a szintetikus mRNS immunszuppresszív.

A tanulmány megerősíti, hogy az injekcióval bejuttatott mRNS nem bomlik le, és a nyirokcsomókban a tüskefehérje sokkal nagyobb területen van jelen, mint amekkora a COVID-19 betegség esetén a tüske jelenléte a nyirokcsomókban:

Az injekció mRNS és a tüskefehérje kiterjedt jelenléte a beinjektált LN GC-kben (nyirokcsomó csíracentrumok) akár 2 hónappal az injektálás után is megállapítható, ellentétben a COVID-19 beteg LN-ekben a vírus tüskefehérje ritka fókuszával.

A cikk igazolja azokat a megállapításokat, hogy a szintetikus mRNS nem bomlik le.

Az, hogy a szintetikus mRNS a test egyes régióiba vándorol és továbbra is fehérjét termel, nem normális.

Az egészségügyi hatóságoknak ezzel foglalkoznia kellene.


(...)

 

Tovább a cikkhez

665 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page