top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:23) 2021.09.21.

A szlovén kormány által elfogadott rendelet szerint minden olyan személynek rendelkeznie kell oltási vagy gyógyultsági igazolással, illetve negatív teszttel, aki közvetlen kapcsolatba lép másokkal, olyan intézményben dolgozik, vagy olyan tevékenységet folytat, ahol fennáll a vírus terjedésének veszélye. A kivételek között pedig nem szerepel az otthoni munkavégzés. Ezért azoknak is, akik otthonról dolgoznak, hetente kell koronavírus-tesztet végezniük, az eredményről pedig értesíteniük kell a munkáltatójukat. (Szintet lépett az emberi sötétség és aljasság – a Szerk.)


Egy év börtön a szabad véleményért?


A szenátorok közleményükben felhívták a figyelmet: azzal egy időben, hogy a Google blokkolja a tablettás kezelés visszafordíthatóságáról szóló információkat, a felületein teret enged olyan mifepriszton tartalmú „gyógyszerkészítmény” beszállítóinak, amelyek termékeihez bizonyítottan legalább 24 anya tragikus halála köthető; nem is beszélve arról az ezernél is több anyukáról, akik ugyanezen tabletták miatt kerültek kórházba.


Melbourne városát már napok óta tüntetések dúlják fel, mivel járványügyi korlátozásokat vezettek be és kötelezővé tették az építőipari dolgozók oltását. Beszámolók szerint 20 éve nem volt olyan erőszakos tüntetés a városban mint most szombaton. (Namármost az a kérdés, hogy ki az erőszakos: aki kötelezővé tesz egy bizonyítottan kétes oltást, vagy aki kétségbeesetten védekezik?! – a Szerk.)


Végre megtörtént egy régóta várt elismerés: Áder János köztársasági elnök a minap a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta Frantisek Hybl cseh történésznek, aki fölfedte, mi több, méltó emlékhelyre temettette annak a (magyar és német nemzetiségű) 120 nőnek és 75 gyermeknek a hamvait, akiket a csehszlovák hadsereg katonái gyilkoltak le 1945 nyarán, majd később, 1947-ben krematóriumban égették el őket. Hybl azonosította e nők és gyermekek 72 férfi hozzátartozójának tömegsírját is. Díszsírhelyeket alakíttatott ki, emlékműveket állított és albumokat ad ki a történtek emlékére – írja a Híradó.hu.


Az arra kényszerített hallgatók tiltakoztak, mert véleményük szerint ez hátrányos megkülönböztetést jelent számukra. Mint fogalmaztak, nem engedhetik meg maguknak a gyakori teszteket, és felkérték az egyetemet, hogy keressen megoldásokat.


Valójában az egész vakcina-biznisznek álcázott géntechnológiás globális emberkísérletet több szálon mozgatják, s az is könnyen benne van a pakliban, hogy összecsapnak lassanként a vakcina-háborúsbűnösök feje felett a hazugsághullámok, ugyanis egyre nyilvánvalóbb, hogy egyik, védőoltásnak eladott covid-szérum sem véd senkit semmitől, az egész csak egy ördögi, egészségügyinek álcázott ürügy az „oltási igazolványok” és ezzel a teljes társadalmi kontroll bevezetésére. Persze felvetődik az a kérdés is, hogyan is lehetséges, hogy még kísérleti fázisban levő , különböző gyártók által előállított covid-vakcinákat, vagy miféle szereket kombináljanak egymással?


A megmozduláson megjelent Boško Obradović is, az ellenzéki Dveri párt elnöke, aki beszédében kiemelte, hogy a válságstáb elveszítette az egészségügy és a közvélemény támogatását. Hozzátette, eddig csak olyan ellentmondásos döntéseket hoztak, amelyekhez ők maguk sem tartották magukat. Az emberek a világ minden pontján tiltakoznak, Szerbiában sem hallgathatunk – húzta alá Obradović.


A The Jerusalem Post riportja szerint az akció során izraeli titkosszolgálatnak dolgozó iráni ügynököket vetettek be, akik egy út mellett parkoló kék Nissan autóba rejtették el a távvezérlésű 7.62 mm-es mesterlövész fegyvert Absard városa közelében. (...) egy mesterlövész 1600 kilométeres távolságból, Izrael területéről célzott a konvojra.


Feszült helyzet alakult ki hétfőn a szerb-koszovói határon, ahol a koszovói hatóságok minden belépő autóról leszedetik a szerb rendszámtáblát, és ideiglenes koszovói tábla használatára kötelezik az autósokat – közölte a szerbiai közszolgálati televízió helyszíni tudósítója hétfőn.


A brit fellebbviteli bíróság felülbírálta a felsőbíróság tavalyi döntését, mely kimondta, hogy a visszafordíthatatlan, kísérleti nemváltó hormonkezelésekről való döntéshez nem elég érettek a 16 évesek. A korábbi döntést a Tavistock klinika támadta meg, ahol többek között tízéves gyermekeknek írnak fel rendszeresen pubertásblokkolókat.


***
116 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page