top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:34) 2022.01.26.Hadd kezdjem azzal, hogy van egy ipari méretekben tevékenykedő, globális emberi jogi jogvédő hálózat. Ők minden bevándorló mindenféle jogát védik, az ő világukban minden az egyéni jogokról szól, mindig az áldozatok oldalán állnak. Ami most történik, ez a fajta jogkorlátozás, talán még nem volt a világ történetében. És ez az emberi jogi lobbi most csöndben van. Egyetlen bírálatot sem fogalmaznak meg.


Néhány dolog, amitől egy épeszű, felelős ember "joggal hisz" a szakértőknek, a médiának, a politikusoknak, a vakcinagyártóknak, a vakcinákban, az oltási igazolványban, és az intézkedésekben: - A CDC bevallotta, hogy a covid esetek fele valójában nem is volt covid-érintett, sőt azt is, hogy az elhunytak 75%-ánál volt legalább 4 (de inkább 6) más, előzetesen már meglévő betegség, de nem baj. - A Magyar Kormány is bevallotta, hogy sokszor olyan haláleseteket is beleszámolt a covid-statisztikákba, amelyeknek semmi közük nem volt a covid-hoz, de nem baj. (...)


De most komolyan, mit kezd egy értelmes, érző ember olyanokkal, akik számára Vonzóbb, aki maszkot hord?

Vagy olyanokkal, akiknek a sz@rrá oltott hetedikes gyerekének annyira meg van b@szva a feje, hogy Nem akar oltatlan osztálytársai közé menni, ezért napokig az iskola udvarán tanul? Szegénynek mennyire lehetnek debilek a szülei, és hogy rakják össze azt, hogy agyon vannak VÉDŐoltva, mégis rettegnek attól, hogy majd megfertőzi őket az, aki meg nincs? Mi az oltástagadás, ha nem ez!?


Holnap megkezdik az erdélyi gyerekek oltását is a Pfizer kísérleti szerével, amitől óva int a világ egyik legjelentősebb virológusa.


"Azok a szülők, akiknek a gyermekeiket ilyen mohón szúrják, belépnek a tömeg tudatába, amit 'tömegalakulásnak' neveznek. Ez a társadalmi változás akkor következik be, amikor a félelem ingadozó periódusa van vagy volt, és ez egy lépés a totalitárius állam felé vezető úton. A totalitarizmus mindig a lakosságon belüli tömeges formációval kezdődik. Ez nem ugyanaz, mint egy diktatúra. Egy diktatúrában az emberek a diktátortól való alapvető félelem miatt engedelmeskednek, de a totalitarizmus ennek az ellenkezője. Az embereket hipnotizálják, hogy engedelmeskedjenek "a közösség érdekében". (...) Már nem olyan racionálisak és kritikusak, mint egykor, már nem követik a logikát."


Ez az amerikai ügyvéd harcol. Minden, amit állított Fauci, hazugság, hatalmas az áldozatok száma, a beteggé tettek száma! A kórházak 70%-a ott is teljes mértékben beoltottakkal van tele.


Az Európai Unió Tanácsa új ajánlást fogadott el a biztonságos és szabad utazás elősegítésére a koronavírus-járvány idején. Eszerint a vonatkozó nemzeti intézkedéseket nem a regionális szintű járványhelyzet, hanem az egyes utazók egészségügyi állapotának figyelembevételével kell alkalmazni. A rendelet február 1-jén lép hatályba. A tagállamok nem tagadhatják meg a más tagállamokból érkező, védettségi igazolvánnyal rendelkező utazók belépését a területükre. Az uniós védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőknek a határátlépést megelőzően vagy azt követően legkésőbb 24 órán belül koronavírus elleni tesztet kell készíteniük.


A jelen állapotban közvetlen módon, magas szinten szervezett, nyílt és leplezett támadások érik naponta saját és hozzátartozóink életét, egészségi állapotunkat, élet és létfeltételeinket. Ezen hatások jogszerű és rövid időn belüli hatékony megszüntetéséhez 100.000, azaz egyszáz-ezer választásra jogosult embertársunk által kitöltött érvényes nyilatkozatra van szükség.


A Busboys and Poets nevű Washington D. C.-ben található étterem visszamondott egy korábbi foglalást, miután megtudta, hogy a résztvevők Menetelés az életért reggelire készülnek. Visszalépésüket azzal indokolták, hogy az étterem egy „biztonságos hely”, ahol nem látják szívesen az életvédő csoportot.


Így működik ipari méretekben is szervezetten a közvélemény manipulálása, a másként gondolkodók megbélyegzése, sőt a Big Pharma által fizetett dezinformáció! Ennek vagyunk áldozatai nap, mint nap a főáramú propagandától a Wikipédián át a "kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét" mondatig... Egy 10 perces TEDx-előadás, amit mindenkinek hallania kell és elgondolkozni rajta! Sharyl Attkisson, a CBS News volt munkatársának előadása Nevadai Egyetemen.


Fabio Vighi Rendszerszintű összeomlás és pandémia-szimuláció és Mi követi a kényszeroltást? címmel megjelent írásait az Erdély.ma portálon közel 200.000 olvasó töltötte le. (...) Fabio Vighi új írását elsősorban azoknak ajánljuk, akik keresik a kiutat, az összefüggéseket és elég bátrak ahhoz, hogy szembenézzenek a valósággal.


Egy Ukrajna elleni esetleges orosz támadás a második világháború óta legjelentősebb invázió lenne, tekintettel az orosz csapatok masszív jelenlétére a határ közelében – jelentette ki kedden Joe Biden amerikai elnök újságíróknak nyilatkozva. Az Egyesült Államok, Kanada és Nagy-Britannia is elkezdte hazaszállítani Kijevben dolgozó diplomatáik családtagjait az orosz-ukrán határnál történt orosz csapatösszevonásra hivatkozva.


Bomladozik a NATO egysége – A tagok nem akarnak háborúzni Oroszországgal Zágráb, Kijev, London, Berlin, 2022. január 25. A NATO egyes tagállamai kezdenek hajlandóságot mutatni Oroszország biztonsági igényeinek kielégítésére. Többen bejelentették, hogy nem hajlandók háborúba keveredni Oroszországgal Ukrajnáért – jelentette a Magyar Békekör tudósítója kedden. Zoran Milanovic, horvát államfő, a horvát fegyveres erők főparancsnoka Zágrábban bejelentette, hogy ha a NATO háborúba keveredne Ukrajna miatt, kivonnák a horvát katonákat Kelet-Európából, a NATO fennhatósága alól. (...) Németország tudatta, hogy nem tesz eleget Kijev kérésének, és nem szállít fegyvert az ukrán hadseregnek. (...) A német döntés nagy port kavart a NATO-ban. Washington, Lengyelország és a balti államok az egység megbontásával vádolják Berlint. Az Egyesült Államokkal legszorosabb szövetségesi viszonyban álló britek is lépéstávolságot vettek Washington háborús hisztériakeltésétől. Liz Truss külügyminiszter a brit alsóházban közölte, nem valószínű, hogy Nagy-Britannia katonát küldene Ukrajnába harcolni. Mindazonáltal a NATO vezető hatalma nem állt el attól, hogy 8500 katonát és hadifelszerelést telepítsen a balti államokba, hogy „elrettentse Oroszországot Ukrajna megtámadásától”. Az amerikai hisztériakeltéssel szemben még Kijevben is nyugalomra intettek. Olekszij Reznikov védelmi miniszter kedden a parlamentben kijelentette, hogy „a mai napig nincs ok azt hinni”, hogy Oroszország közelgő megszállásra készülne.


A davosi Világgazdasági Fórum körüli hacacáré szervezője a beosztottjai szerint a béke Nobel-díj várományosának tekinti magát...
599 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page