top of page

Mindennapi szemezgetésünk (01:40) 2021.09.25.

A Norvég Népegészségügyi Intézet (FHI) azt a figyelemre méltó, és statisztikailag dokumentált, adatokkal alátámasztott döntést hozta, hogy a Covid-19-et légúti betegségnek minősítik, amely nem veszélyesebb, mint a közönséges influenza. Tisztázott, hogy a járvány nem ért véget, hanem új fázisba lépett, amelyben a Covid-19 egy általános légúti betegséghez, például influenzához vagy légúti fertőzéshez hasonlítható. Idézett cikk szerint a norvég egészségügyi hatóságok kijelentik, a norvégiai társadalom megszerezte magának a természetes immunitást ezzel a vírussal, a „covid” vírussal szemben is.


"Jelenleg az elnöke vagyok egy amerikai biotechnológiai cégnek, amely DNA szekventálással foglalkozik. (...) Zsigeri felháborodást vált ki belőlem ez a teljesen szükségtelen és groteszk emberi tragédia. (...) Ez az egész nem több egy komolyabb szezonális influenzánál. (...) egy félelem-pandémia, amit tudatosan "oltanak" belénk.


(...) elkezdtek oltani, és a halálozási arány rendkívüli lett, soha nem láttam ilyet temetkezési vállalkozóként 15 éve alatt.


A középosztály képessége, hogy elszigetelje magát a bevándorlás kevésbé kívánatos következményeitől, összeomlott; a rendkívül jómódú városrészekben, például a stockholmi Strandvägenben élők most utcai versenyekről, lopásokról és nyílt utcai drogkereskedelemről panaszkodnak.


A szerves létrend, azaz az élet és a közösség lebomlása – anyagi szinten – a kínaiak szerint az első fogaskerékkel kezdődik. A közvetlen – élő – létbe iktatott közvetettség gondolatával. A teremtett világ szervességétől különváló emberi szerkezet uralmával. Ezért, noha a kínaiak is ismerték a fogaskereket, majdnem egy évezreden keresztül tiltották. Azt mondták összedől tőle a Mennyei Birodalom. Az sem kizárt, emlékük volt róla az előző civilizációs ciklusokból.


Érdemes meghallgatni dr. Zelenko véleményét! 6000 embert mentett meg a haláltól a különleges saját maga által feltalált kezeléssel! A jeruzsálemi Rabbinikus Bíróság is kihallgatta dr. Zelenko doktort, több órán keresztül tett tanúbizonyságot... https://www.bitchute.com/video/bglL7wo9w6Bt/


A COVID-19 elleni oltást követő két héten belül meghalt több mint 40 boncolt holttestben körülbelül egyharmaduk okozati összefüggésben halt meg. "A limfociták minden szervben ámokfutásban vannak" – mondta Lang professzor.
***

146 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page