top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:23) 05.19.


A videó azt mutatja be, hogy a tanárok hogyan bátorítják a gyerekeket arra, hogy elkezdjenek maszturbálni. Több ezer iskolába juttatták el a WHO "átfogó szexuális felvilágosító" programjának részeként, amelynek célja, hogy a gyerekek minél korábban elkezdjenek szexuális életet élni. A videó kiadója, a Rutgers Alapítvány 27 országban működik, és a WHO és az ENSZ szoros partnere, valamint Bill Gates és a Planned Parenthood finanszírozza.


Dr. Sucharit Bhakdi az ázsiaiakhoz szól, a plandémiáról, valamint a plandémia hazugságairól és céljairól. Arra bátorítja az ázsiai kontinenst, hogy keljen fel és harcoljon a gonosz ellen, forduljon az igazságszolgáltatáshoz és maradjon távol a WHO-tól, mivel az a gonoszság epicentruma.


Az amerikai elit progresszív értékeket hirdet, miközben konzervatívan él. Ezeket a "luxus-nézeteket" aztán az átlagemberek sínylik meg - mondta Rob Henderson a Neokohnnak.


A román ügyészségnek és bíróságnak köszönet jár, mert a munkájukat profin elvégezték, „a beteg részt kivették, mint egy daganatot”, de nem roncsolták az egészséges szöveteket, a gyerekeknek otthont adó intézményt. Sajnos, a politikával átitatott sajtónak ez nem volt elég” – jegyezte meg Böjte Csaba, aki szerint „ők nincsenek tudatában, hogy mi mindannyian a bűnelkövető kollégánknak nem cinkosai, hanem áldozatai vagyunk! Ez az ember a mi gyerekeinket bántotta és ezáltal minket is bántott, akik az erdélyi magyar gyermekvédelemnek a munkáját felvállaltuk!”


"Most olyan mértékben felfegyvereztük Ukrajnát, hogy ők a legjobban felfegyverzett ország, a stratégiailag legkevésbé tapasztalt vezetéssel Európában".


Az egyházfő személyes békeküldöttséget kíván küldeni az ukrán és az orosz elnökhöz.


A tervezett vadászgépfelajánlások nem fogják megfordítani a háború menetét, figyelmeztet a szakértő.


A sajtóhírek szerint nagy volt a nyomás a Fehér Házon. (nu, mese habbal)


Az ukrán elnök reméli, hogy a személyesen elmondott szenvedélyes kérése arra készteti a világ vezetőit, hogy ne csak segélyt, hanem több fegyvert is felajánljanak Ukrajna számára.


Meg kell mutatnia, hogy az a masszív katonai támogatás, amelyet az Egyesült Államok és szövetségesei nyújtanak Ukrajnának, nem volt hiábavaló


WSJ: A NATO azonnali segítséget akar adni Kijevnek, de nem veszi fel a szövetségbe. Ehhez kell az EU segítsége a kül és biztonságpolitikai döntések esetében az egyszerű többséggel, hogy ne tudjanak többé vétózni a tagállamok.


Rájöttek az ukránok, hogy hogyan élhetnek vissza a lengyel nyugdíjrendszer szabályaival. Fejenként többezer zlotyival károsítják meg a lengyeleket.


A háború eddigi valószínűleg legnagyobb robbanásait egy ukrán lőszerraktárba csapódott orosz drón okozhatta.


Oroszország több célpontot is eltalált pénteken az Ukrajnára mért újabb légicsapások során: három manőverező robotrepülőgép és hat drón csapódott be az ország területén – közölte az ukrán légierő a Telegramon.


A Kijev elleni május 16-i nagyszabású orosz csapást követően, amely több rakétatípus, köztük a Kinzsal rakéták bevetésével járt az ukrán Patriot légvédelmi rendszerek ellen, újabb információk láttak napvilágot – írja a Military Watch magazin. A célba vett Patriot-rendszer a jelentések szerint 32 elfogórakétát lőtt ki a kinzsal rakétákra, amelyek mindegyike kudarcot vallott, és csak ez a sorozat mintegy 96 millió dollárba került – írja a lap.


Szlovénia után Horvátország is magyar védelmet kap.ű


„Minden kárpátaljai magyar várja már a felszabadítókat. Éljen Oroszország!” – húzta ki magát az újságíró a moszkvai reptér őrszobájában a kellemetlen szituációból.


A hatóság szerint a Greenpeace tevékenysége veszélyezteti az Oroszországi Föderáció alkotmányos rendjének alapját és biztonságát. A főügyészség döntése mind a nonprofit szervezetre, mind pedig a nemzetközi alapítványra vonatkozik.


A magyar nemzetiségű miniszterelnök kinevezése komoly kockázatot jelent a Szlovák-Magyar Kapcsolatok Szakértői Bizottság szerint.


Róma azt fontolgatja, hogy kilép a kínai vezetésű Övezet és Út kezdeményezésből.


Akcióba lendült az amerikai lap fact-checking rovata.


A japán kormányfő és felesége, valamint az amerikai elnök felesége is próbálja a helyes irányba terelni Joe Bident, aki nem fogta fel, hogy melyik irányba kell fordulni a hirosimai G7-csúcstalálkozó fotózásán.


Washingtont elborítja a bűnözés, mert a legfőbb ügyész csak a politikai boszorkányüldözésre használja a hatalmát; az FBI Biden magánrendőrségévé vált, ahol felfüggesztik azokat az ügynököket, akiknek szemet szúr az ügynökség átpolitizáltsága; az amerikai belügyminiszter hatmillió illegális bevándorlót szabadított az USA-ra, és miközben azt hazudja az amerikai népnek, hogy a határok az ő ellenőrzése alatt állnak, közben minden forrást elvon a határvédelemtől; Joe Biden csak illegális bevándorlást, drogokat és gyermekmunkát tud felmutatni – Marjorie Taylor Greene republikánus képviselőnő hosszan sorolja a Biden-adminisztráció bűneinek sorát, amelyek végül arra indították, hogy impeachment-eljárást kezdeményezzen Biden mellett az elnök köréhez tartozó több felsővezető ellen is.


A korrupciós botrány miatt az NGO-k átláthatóságán is erősítene az Európai Bizottság – az érintettek kiborultak. Be is indult a lobbi!


Az elkövetőt lövésekkel sem tudták megállítani. (nu, már semmi sem szent)


Urbán Erik, az erdélyi ferences rendtartomány provinciálisa lesz az idei csíksomlyói búcsú szónoka, a nagymise főcelebránsa pedig Kovács Gergely, a gyulafehérvári főegyházmegye érseke – közölte pénteken az erdélyi római katolikus portál, a Romkat.ro az erdélyi ferencesek és a csíksomlyói kegytemplom vezetőségének levelét közreadva.


Chris Pratt amerikai filmcsillag egy interjúban megosztotta „titkát”, hogyan képes megbirkózni azokkal a támadásokkal, kritikákkal, amelyek keresztény hite miatt érik időről időre.


Elzárta a Momentum az újságírókat a rendezvényétől, ahol Guy Verhofstadt is felszólal.


A résztvevők a Kossuth térről az Oktogonra vonulnak péntek délután.


A napokban hazánkban járt az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottsága, hogy utánajárjon, mennyire sikerült teljesíteni azokat a feltételeket, amelyek függvényében végre fel lehetne szabadítani a befagyasztott uniós pénzeket.


Habár sikerült megegyezni az Európai Bizottsággal, a magyar mezőgazdaság előtt álló kihívások nem oldódtak meg az ukrán gabonatermékek importtilalmával. A rendkívüli aszály, az elszabaduló élelmiszerárak mellett szóba került a műhús és a rovarfehérjék kérdése is, aminek propagálását a miniszter szimpla provokációnak tartja.


Járókerettel közlekedett az asszony, de steakkés volt nála. A hatósági fellépéstől olyan súlyosan megsérült, hogy valószínűleg nem éli túl az incidenst – számol be a BBC. A rendőrök azt követően vonultak ki, hogy bejelentették nekik, hogy a járókerettel közlekedő idős asszonynál, Clare Nowlandnél egy steakkés van. A család barátja azt állította, az asszonyt kétszer ütötték meg – a mellkasán és a hátán –, elesett és koponyatörést, valamint súlyos agyvérzést szenvedett. A családja már gyászol, mivel nem számítanak arra, hogy a nő túléli sebesüléseit.


A fürdőruhát bemutató modellnek azonban szőrös a mellkasa, és a nemi szervénél „dudorodik valami”. A fürdőruha modelljének kiválasztása felháborodást váltott ki a közösségi médiában és többen is bojkottra szólítottak fel.


Lucian Heiuș, a román adóhivatal elnökének beszámolója szerint brutálisan megnőtt a szexkamera-üzletágban dolgozók száma Romániában. Közlése szerint immár 5 ezernél is több vállalat szerez profitot ilyen tevékenységből és 400 ezer munkavállalót tartanak nyilván a szektorban.


“A neurológiai károsodások az egyik legjelentősebbek, az, hogy hirtelen nem működik az izomzat, hogy arcidegbénulásos tünetek alakulnak ki, sőt még harántbénulások is. Autoimmun megbetegedéseink is vannak, ezek is a legkülönbözőbb formákban, fokozott gyulladásokkal a teljes testben. Vannak szív-és keringési megbetegedéseink a jól ismert szívizom- és szívburokgyulladással, de vannak nagyon súlyosabb endotélgyulladások és érgyulladások is és az összes trombózisos eset a megfelelő rögképződéssel…”

Riporter: “Szóval szívizomgyulladások és vérrögösödés…?” Tobias Ulbrich: “Pontosan. Talán ön is látta a videót Selimről (ő egy oltáskárosodott lány). Ennél a 17 évesnél mindenütt ilyen rögöket húztak ki az erekből. Minden nap plazmaferézist kap és minden nap élet és halál között van.” Biró Éva

730 megtekintés

Commenti


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png