top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:10) 05.20.Mellékesen jelzi, hogy a radioaktív felhő Nyugat-Európa felé tart.

Khan márciusban kérte Vlagyimir Putyin orosz elnök és Marija Lvova-Belova gyermekjogi biztos letartóztatását a gyermekek “Ukrajna megszállt területeiről” Oroszországba történő “jogellenes deportálásának és áthelyezésének” állítólagos háborús bűntette miatt.


“Válaszul a Joe Biden kormánya által rendszeresen bevezetett oroszellenes szankciókra, amelyek Washington szándéka szerint arra irányulnak, hogy Oroszországnak a lehető legnagyobb kárt okozzák, személyesen érintve országunk tisztviselőit és egyszerű állampolgárait, ellenintézkedésként 500 amerikainak megtiltják a belépést az Oroszországi Föderációba” – közölte a minisztérium a honlapján közzétett közleményben.


“Minden kétoldalú megállapodás megszületett az országok között. A két ország központi bankjának megerősítésére várunk, hogy a rendszer mikor lép életbe. az indulás időpontja a két ország központi bankjának döntésétől függ” – mondta.


Egy meg nem nevezett tisztviselő szerint a kiképzés várhatóan nem az Egyesült Államokban történik majd.


A japán külügyminisztérium közlése szerint az ukrán elnök eredetileg online vett volna részt a csúcstalálkozón, de “kifejezte határozott kívánságát”, hogy személyesen vegyen részt.


“A múzeum történetei emlékeztessenek mindannyiunkat arra a kötelezettségünkre, hogy a béke jövőjét építsük” – írta Biden. (nu, az eleven képmutatás)


Scholz 2022. februári megjegyzésére utalt, amikor azt mondta, hogy “nevetséges” Oroszország állítása, miszerint Kijev népirtást követett el Donbasszban.


14 évvel a Budaházy György és 16 társa elleni, nemzeti ellenállási tevékenységük miatti koncepciós eljárás megindulása után, Ferenc pápa katolikus egyházfő magyarországi látogatásának előestéjén dr. Novák Katalin köztársasági elnök kegyelmet adott a Hunnia-per hat jogerős elítéltjének, köztük Budaházy Györgynek. Az Elnöki Hivatal 2023. április 27-i közleménye szerint „a pápalátogatás hete különleges alkalom arra, hogy az államfő kegyelmezési jogkörével éljen” – olvasható a Budaházy Bizottság az Igazságtételért közleményében. (a támogatók listáját ld. itt: A kegyelmi döntések után – A Budaházy Bizottság az Igazságtételért rendkívüli közleménye)


„Ha elismerném azokat a cselekményeket, amiket nem követtem el soha, akkor sem lennék terrorista!”


Péntek délután 16:30-kor kezdődött az Egységes Diákfront Budapest, A Hang és a Momentum közös tüntetése a Kossuth téren. A Gyerekeket bántasz! - 7IGEN-nel a gyermekbántalmazó rendszer ellen nevet viselő rendezvény részvevői a Kossuth téren található Tisza István emlékműtől átvonultak az Oktogonra, ahol többen beszédet is mondtak. A tüntetésen jelen volt több ellenzéki politikus, köztük Hadházy Ákos, Tordai Bence, Szabó Tímea, Fekete-Győr András, Orosz Anna, Hajnal Miklós, Jámbor András, Arató Gergely, Lamperth Mónika és Lendvai Ildikó is. (nu, levitézlettek szegény csőcseléke)


Néhány tüntető meglehetősen érdekes magyarázattal szolgált arra, miért ment ki demonstrálni.


Sajnos be kell látni, hogy a magyar társadalom egyelőre nem áll ki az oktatás ügye mellett.


A cirkusz szó már nem írja le a valóságunkat! Teljesen elszabadult a pokol!


A képviselő lapunknak küldött válaszában hangsúlyozta, a sok százból mindössze két lakó indított pert korábban a pályák használatából eredő zaj miatt. Feltételezhetően ezen panaszosok egyike szerepel azon az egyik közösségi oldalra korábban feltöltött videóban, amelyben a pályán játszó fiatalokkal vitatkozik és igyekszik elzavarni őket, mert zavarja őt a labda pattogása.


David Cameron egykori tanácsadója büszkén vállalja zsidó származását.


"A szaporodás bölcs irányítása az alkalmasság és a sokféleség javítása érdekében" 1980 óta a Georgia Guidestones második parancsa, közvetlenül a világ népességének csökkentésére vonatkozó első parancsolat után. De ki veszi a bátorságot, hogy a fiatal nők egyik legalapvetőbb döntéséről, a gyermekvállalásról határozzon? Az alábbi dokumentumfilm, a "Meddőség: Egy ördögi terv", amelyet Andrew Wakefield filmrendező, Robert F. Kennedy és a Children's Health Defense közösen készített, elrettentő betekintést nyújt az Egészségügyi Világszervezet munkájába. Húsz éven keresztül kutattak egy olyan vakcinát, amely a terhességi hormon elnyomása által vetélésekhez vezet. A terhességet károsító hatóanyagot Kenyában a tetanusz elleni oltás adalékaként adták be. Csak bátor orvosok fáradhatatlan erőfeszítése révén derült fény erre a bűntényre. Nézze meg és hallgassa meg most, közvetlenül az érintettektől, a WHO bűnös magatartásának tényeit és bizonyítékait. Mivel a WHO nemzetközi egészségügyi politikáját mind a mai napig olyan magánadományozók irányítják, mint Bill Gates az eugenika és a népességszabályozás híve , itt az ideje, hogy ez a sajnálatos helyzet megváltozzon. Ezért: Kérjük, segítsen ezt a dokumentációt világszerte elterjeszteni.

Idén is megrendezik az immár hagyománnyá vált pünkösdi lovas zarándoklatot, amelyet VI. Márton Áron Pünkösdi Lovas Zarándoklat néven a csíksomlyói búcsút megelőző napokon, május 25-26-án tartanak. Az esemény a Székelyföldi Lovasprogram együttműködő lovas szervezetei szervezésében valósul meg, a Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Magyarság Háza főtámogatásával, valamint Hargita Megye Tanácsa és Csíkszereda város társfinanszírozása által.907 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK