top of page

Mindennapi szemezgetésünk (09:30) 05.27.(nu, és egy igaz hozzászólás!) Csodálatos volt. Nem is tudott megszólalni a riporter. Egyre többen lázadnak fel Amerika és az Angolszász uralom ellen. Ráolvassák a bűneiket és ezek után nem szállja meg az amerikai hadsereg Dél-Afrikát. Gyengül az USA és ez jó. Lesz még itt vinnyogás a közeljövőben.

A Nemzetközi Valutaalap legfrissebb adatai szerint a világ országai egyre gyorsabban távolodnak a fedezet nélküli zöldhasútól.


A kínai jüan jelentős szereplővé vált Oroszország külkereskedelmében, és részesedése az ország határon átnyúló elszámolásaiban várhatóan megtízszereződik – mondta Herman Gref, a legnagyobb orosz állami tulajdonú pénzintézet, a Szber (korábbi nevén Szberbank) vezetője kedden.


Vjacseszlav Vologyin vezető orosz törvényhozó az amerikai szövetségi államadósságot globális piramisjátéknak nevezte, amely elkerülhetetlenül az összeomlás felé tart. A megjegyzése akkor érkezett, amikor Washington azon fáradozik, hogy megegyezzen az adósságplafon emeléséről, hogy elkerülje a fizetésképtelenséget.


Kell-e félnie a csendes-óceáni térség államainak Kínától? Mik Kína geopolitikai ambíciói, és azok akadályoztatása katonai konfliktusba sodorhatja-e a térséget? Interjúnk a volt pekingi nagykövettel.


Szkeptikus Kerekasztal: Kiszivárgott EU-s dokumentumokból kiderül, hogy 20 uniós ország közül 15 támogatja a végponttól végpontig titkosított kommunikáció ellenőrizehtőségének ötletét egy előterjesztett törvényjavaslat esetében, beleértve Magyarországot is. Mi történne, ha az EU terve megvalósulna? Megszűnne a magánélet védelme minden polgár számára az interneten.


A brüsszeli képviselők hamarosan találkozhatnak kollégájukkal, Eva Kailival. (nu, nesze neked törvényesség, demokrácia...! EP – az orwelli állatfarm)


Az Európai Bizottság vizsgálni fogja, hogy milyen nem kormányzati szervezetek lehetnek érintettek a botrányban.


Ugyanis az energiahatékonyság növelését, a zöldátállás megvalósítását várja a testület, az erre szánt forrásokat azonban nem adja oda.


Kína eurázsiai ügyekért felelős különmegbízottja, Li Hui európai körútja során azonnali tűzszünetre szólított fel Ukrajnában – jelentette a Wall Street Journal jól értesült nyugati tisztviselőkre hivatkozva.


“Washington úgy gondolja, hogy az önfenntartását az Atlanti-óceán biztosítja. Ez erős eltévelyedés, ha a világot a harmadik világháború határára akarja terelni. De mindeddig Washington az európai szatellitáit uszította az Oroszországi Föderáció ellen, úgy gondolva, hogy mindent megúszhat” – mondta Lavrov egy pénteken bemutatott interjúrészletben.


Az ukrán hatóságok azt tervezik, hogy felelősségre vonják azokat a férfiakat, akik külföldre menekültek, amíg az országban hadiállapot volt – közölte Ihor Klimenko belügyminiszter az RBK Ukraina hírügynökséggel. (nu, persze, az lenne a jó, ha azokat vonnák felelősségre, akik miatt el kellett hagyniuk a hazájukat)


A német kancellár nyitva hagyta azt a kérdést, hogy pontosan hány német katonát készülnek Litvánia területén állomásoztatni.


Az államfő egyúttal felszólította a NATO-t, hogy akadályozza meg a szerbek elleni erőszakot a térségben.


A tiltakozó szerbek ellen a rendőrség könnygázt is bevetett pénteken.


Bár a kormány számos intézkedést hozott a fegyvertartás szigorítására, a lövöldözések óta rendszeresek a tüntetések az országban: Vučić elnök ellenzői és támogatói is utcára vonultak.


Míg a külföldiek a lakosság 14 százalékát teszik ki, a németországi csoportos nemi erőszakok 50 százalékát ők követik el.


Bajorország miniszterelnöke például „nagy csalódásként” utalt a megbeszélésre, mivel véleménye szerint több pénzt kellett volna felajánlania a szövetségi kormánynak.


A Pink Floyd sztárja a The Wall 40 éve ismert főszereplő karakterét alakította a színpadon, de ez nem jött be a németeknek.


A női versenyeken innentől csak azok indulhatnak, akik születésüktől fogva a női nembe tartoznak.


A szexuális forradalom következménye a házasság elhagyása, a gyermektelenség és férfi és női szerepek tagadása lett.


1979-ben poén volt, 2023-ban magyarázkodni kell miatta. Színpadra vinné a Brian életét a Monty Python színésze, John Cleese, ebből az apropóból pedig rengeteg, a darabban résztvevő színész nyomást gyakorolt rá azzal, hogy törölje a Loretta-jelenetet. Ez az a rész, amikor az egyik karakter, Stan kitalálja, hogy ő nő, Lorettának akarja magát hívatni, sőt, szülni is akar. Íme:


Nem semmi társaságban a magyar biokémikus. (nu, valóban; ő is nyakig benne van az emberiség elleni bűncselekmény miatt büntetésre érdemesülők alábbi bűnszövetkezetében)


– Képzeljük el azt a helyzetet, hogy elkaptuk ez a bűnbandát. És bíróság elé visszük őket. Ön szerint mi lenne a megfelelő büntetés számukra? Életfogytiglani börtön, villamosszék, akasztás? – Azokra, akik tényleges központi tervezők voltak, ezt javasolnám. Pedig egész életemben elleneztem a halálbüntetést. (...) Egy szinttel lejjebb mindenki másnak életfogytiglan. A politikusoknak minimum ezt. Még ha csak lobbistáknak tartják is magukat, a végrehajtókat, akik kiszavaztak bennünket a jogainkból. Az orvosoknak, akik elrendelték az oltást, életfogytiglan, minimum. De még az alattuk levő szintet is meg kellene büntetni. Pontosan tudták, hogy ártanak. (...) Ez is csak azt mutatja, milyen nagyságrendű, emberiség elleni bűncselekményről van szó.


„A Covid-19 az emberi faj ellen elkövetett biológiai háborús cselekmény volt. Pénzügyinek hívták. A természetet elrabolták. A tudományt elrabolták." Ez az Európai Parlament által a közelmúltban megrendezett nemzetközi Covid-csúcstalálkozóból származik. Eddig 766 millió Covid-19-fertőzöttet regisztráltak világszerte, több mint 7 millióan haltak meg, az oltás miatti halálozást nem számítva. Ez a legnagyobb emberiesség elleni bűncselekmény, amelyet az Egyesült Államok kormánya követett el. A bizonyítékok arra utalnak, hogy a Covid-19-et az Egyesült Államok kormánya szándékosan bocsátotta ki a kínai Vuhanban, azzal a céllal, hogy globális világjárványt indítson el, és növelje a lakosság körében az amerikai gyógyszerészeti vakcinák elfogadását.


A Jézus Krisztus földön történt megjelenésével kezdődő világkorszakot (aión) a Szentlélek korszakának is szokták nevezni a teológusok. A Biblia szerint ez az aión Jézus Krisztus újraeljöveteléig fog tartani. Egyes értelmezések szerint ezen a nagy világkorszakon belül több, összesen hét kisebb egyháztörténeti korszak követi egymást a Szentlélek működésének megfelelően.914 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page