top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:00) 06.08.A durva összecsapásokról videók is készültek.


Iskolatanácsi ülést tartottak egy kaliforniai oktatási intézményben, ahol az örmény és latino szülők megpróbálták kifejezni nemtetszésüket azért, mert az iskolában előszeretettel népszerűsítik az LMBTQ-párti programokat. Ezt azonban nem tudták megtenni, ugyanis megjelent az Antifa, valamint más szónokok, köztük egy szoknyás, magassarkú cipőben lévő férfi is, hogy támogassa a Pride-hónapot. A botrányba fulladt tanácsi ülés után három embert letartóztattak, miután a szülők szembeszálltak az Antifa maszkba és rózsaszín kendőkbe öltözött tagjaival.


Egy pillanatra elfelejetettük, hogy Pride-hónap van. Ennek az az oka, hogy szerencsére Magyarországon élünk, vagyis nem erről szólnak a mindennapjaink és nincsen kint minden kirakatban, és a buszokat sem festették szivárványszínűre. A nyugati embertársaink azonban nem ennyire szerencsések: nekik letolják a torkukon napi szinten azt, amit valójában normális ember nem akar.


"Afrika, Közel-Kelet, Európa, bázisok Kína partjai mentén. És mindezzel együtt "Kína és Oroszország jelent fenyegetést".

Vukics Ferenc, Stier Gábor... a Hír Tv-ben.


“A gát felrobbantása rossz lehet Ukrajnának, de Oroszországnak még jobban fáj, és éppen ezért az ukrán kormány fontolgatta a gát lerombolását” – mondta. Carlson a továbbiakban megjegyezte, hogy egy ukrán tábornok tavaly decemberben a Washington Postnak adott nyilatkozatában elismerte, hogy támadásokat tervez a kahovkai gátlétesítmény ellen.


Tucker Carlson emlékeztetett a gát Ukrajna általi tavalyi ágyúzására és az Északi Áramlatok aláásására is.


A Zaporozsje irányában a védelmet áttörni próbáló ukrán csapatok a kétórás harc során 350 főnyi személyt és harminc harckocsit vesztettek.


George Soros, amerikai oligarcha, a transznacionális üzleti világ szócsöve a Krími híd elleni terrortámadásra buzdította a kijevi juntát.


Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) segített az Ukrán Biztonsági Szolgálatnak (SZBU) cenzúrázni az orosz politikusok, közéleti személyiségek, egyes újságírók és médiumok, köztük a RIA Novosztyi és az RT televíziós csatorna Twitter-bejegyzéseit – jelentette Aaron Mate újságíró a Substack platformon, kiszivárgott belső levelezésre hivatkozva.


Anders Rasmussen volt NATO-főtitkár, az ukrán elnök tanácsadója azt állította, hogy egyes tagállamok önkéntesnek jelentkezhetnek katonáik Ukrajnába küldésére, ha az országnak nem nyújtanak biztonsági garanciákat számos kérdésben a közelgő csúcstalálkozón.


Az államfő a koszovói válságról szólva kiemelte, hogy “természetesen elsősorban Ukrajnára figyelünk”, de nem szabad megfeledkezni a Nyugat-Balkánról, és fel kell gyorsítani a térségbeli országok EU-csatlakozását.


Budapest és Athén azt követeli, hogy számos vállalatot vegyenek le a listáról, amelyek az EU szerint támogatják Oroszországot a nyugati szankciók kijátszására irányuló erőfeszítéseit.


Varga Judit szerint az EP azért dolgozik a magyar elnökség ellen, mert frusztrált, ennek pedig az az oka, hogy a magyar elnökség egyik kiemelt programpontja lesz a jogállamiság vizsgálata. A magyar elnökség pedig

a jogállamisági vizsgálatot kiterjesztené az Európai Parlamentre is, hogy vajon az EP betartja a rá vonatkozó előírásokat.


De nagy kegyesen nem kezdeményezik a 18 százalékos párt betiltását.


Ha azt gondolnánk, hogy Németországban szimplán tébolyodottak kaparintották meg a hatalmat, akkor veszélyesen alábecsülnénk a rendszerelit cselekedeteit és terveit.


Az amerikai reakciókat illetően egyelőre csak találgatni lehet.


Miközben az Egyesült Államok mind Oroszországgal, mind Kínával rég nem látott feszültségben áll, Indonéziában közös tengeri flottagyakorlaton vesznek részt.


A tárgyalásról szóló Kreml-közlemény szerint a két vezető különös figyelmet fordított “a kereskedelmi és gazdasági kapcsolatok további kiépítését célzó intézkedésekre, a beruházások, a közlekedési logisztika és az energia területén ígéretes közös projektek megvalósítására.


Az „új ateisták” az erkölcsi hagyományok támadásával a civilizációnk jövőjét ássák alá – hangzott el a Danube Institute Túlélhet-e a nyugati társadalom kereszténység nélkül? címmel tartott rendezvényén.


93 éves korában elhunyt Pat Robertson világhírű keresztény televíziós műsorvezető, médiamágnás és hajdani republikánus elnökjelölt-aspiráns. (nu és a The New World Order c. ragyogó könyv szerzője;1991-ben jelent meg az USA-ban, s a Hit Gyülekezete adta ki Magyarországon)


A legnagyobb amerikai keresztény televíziócsatorna, a CBN alapítója, Pat Robertson meg van győződve arról, hogy Donald Trumpot újra fogják választani az Egyesült Államokban, ez azonban véleménye szerint nem békés, hanem világrengető eseményekkel teli időszakot és kiterjedt amerikai polgári lázongást eredményez majd.


„Részese akartam lenni Isten tervének, azt kerestem, hogyan tudnék bekapcsolódni az evangélium terjesztésébe” – nyilatkozta a Heteknek Pat Robertson, a CBN televízió 700-as Klub című műsorának alapító műsorvezetője, aki a világ egyik legrégebben futó sorozatműsorának 60. évfordulóján bejelentette, hogy átadja a naponta jelentkező program vezetését fiának, Gordon Robertsonnak. (2021.10.08.)


A jelenleg Izraelben élő "Széna téri vadmacska" nem mindennapi életútjáról is megemlékeztek az átadóünnepségen.


A Wall Street Journal szerint a pedofilok kihasználják a Meta platformjának funkcióit.


Ugye Magyarországon sem tett erről említést a fősodratú média? Június 1. (Reuters) – Az Egyesült Államokban az FDA (Food and Drug Administration) csütörtökön közölte, hogy visszavonta a Johnson & Johnson kovid-vakcina sürgősségi felhasználási engedélyét. Vagyis az USA-ban mostantól nem lehet oltani ezzel a géninjekcióval. Az engedély visszavonásának hivatalos indoklása: A gyógyszercég ezt kérte. Természetesen egy szó sem esik a mellékhatásokról és az “oltás” miatt elhunytakról.


Egy 55 éves asszonynál egy héttel az AstraZeneca géninjekció után, fejfájás, látászavar, kétoldali alsó végtagi petechiális kiütés és a végtagokon véraláfutások alakultak ki. A vérvizsgálat alacsony vérlemezkeszámot, kifejezetten magas D-dimert és pozitív antitrombocita faktor 4-antitest szintet mutatott. A koponya CT és a venogram sinusvénás trombózisnak megfelelő tulajdonságokat igazolt. A tüdő CT pedig jobb oldali szegmentális tüdőembóliát mutatott ki. Azonnal megkezdték az immunglobulin-terápiát, a nagy dózisú prednizolont és a véralvadásgátló kezelést. (Biró Éva)

755 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page