top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:00) 06.08.Konzervatív és baloldali tüntetők csaptak össze Kaliforniában, mert egy iskolában be akarták illeszteni a Pride-ot az iskolai napokba (VIDEÓK)

A durva összecsapásokról videók is készültek.


Az Antifa támadt neki az LMBTQ-propagandát ellenző szülőknek

Iskolatanácsi ülést tartottak egy kaliforniai oktatási intézményben, ahol az örmény és latino szülők megpróbálták kifejezni nemtetszésüket azért, mert az iskolában előszeretettel népszerűsítik az LMBTQ-párti programokat. Ezt azonban nem tudták megtenni, ugyanis megjelent az Antifa, valamint más szónokok, köztük egy szoknyás, magassarkú cipőben lévő férfi is, hogy támogassa a Pride-hónapot. A botrányba fulladt tanácsi ülés után három embert letartóztattak, miután a szülők szembeszálltak az Antifa maszkba és rózsaszín kendőkbe öltözött tagjaival.


Az Egyesült ENSZ mind a 193 ország zászlaját LGBT zászlóra cseréli le a «Pride» Month alkalmából

Mindeközben nálunk senki nem vette észre, hogy dübörög a Pride-hónap… – The Right Brothers

Egy pillanatra elfelejetettük, hogy Pride-hónap van. Ennek az az oka, hogy szerencsére Magyarországon élünk, vagyis nem erről szólnak a mindennapjaink és nincsen kint minden kirakatban, és a buszokat sem festették szivárványszínűre. A nyugati embertársaink azonban nem ennyire szerencsések: nekik letolják a torkukon napi szinten azt, amit valójában normális ember nem akar.


Újságírók bemutatják az amerikai katonai bázisokat a világ minden táján

"Afrika, Közel-Kelet, Európa, bázisok Kína partjai mentén. És mindezzel együtt "Kína és Oroszország jelent fenyegetést".

Háború Ukrajnában – Mégis az ukránok robbantották fel a gátat?

Vukics Ferenc, Stier Gábor... a Hír Tv-ben.


Tucker Carlson egyoldalú ukrán propagandával vádolja a nyugati hírügynökségeket és szerinte Kijev felelős a gátrobbantásért is

“A gát felrobbantása rossz lehet Ukrajnának, de Oroszországnak még jobban fáj, és éppen ezért az ukrán kormány fontolgatta a gát lerombolását” – mondta. Carlson a továbbiakban megjegyezte, hogy egy ukrán tábornok tavaly decemberben a Washington Postnak adott nyilatkozatában elismerte, hogy támadásokat tervez a kahovkai gátlétesítmény ellen.


Kiakadtak az ukránok, mert Musk megosztotta Tucker Carlson videóját, melyben az ukránokat vádolja a gátrobbantással

Tucker Carlson emlékeztetett a gát Ukrajna általi tavalyi ágyúzására és az Északi Áramlatok aláásására is.


Sojgu: speciálisan kiképzett ukrán egységek próbálták áttörni az orosz védelmet, de nem jártak sikerrel

A Zaporozsje irányában a védelmet áttörni próbáló ukrán csapatok a kétórás harc során 350 főnyi személyt és harminc harckocsit vesztettek.


Soros a Krími híd elleni terrorcselekményre buzdítja a kijevi rezsimet legújabb cikkében

George Soros, amerikai oligarcha, a transznacionális üzleti világ szócsöve a Krími híd elleni terrortámadásra buzdította a kijevi juntát.


Az FBI segített Kijevnek cenzúrázni orosz politikusok bejegyzéseit a közösségi médiában

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) segített az Ukrán Biztonsági Szolgálatnak (SZBU) cenzúrázni az orosz politikusok, közéleti személyiségek, egyes újságírók és médiumok, köztük a RIA Novosztyi és az RT televíziós csatorna Twitter-bejegyzéseit – jelentette Aaron Mate újságíró a Substack platformon, kiszivárgott belső levelezésre hivatkozva.


A volt NATO-főtitkár szerint egyes tagállamok csapatokat küldhetnek Ukrajnába

Anders Rasmussen volt NATO-főtitkár, az ukrán elnök tanácsadója azt állította, hogy egyes tagállamok önkéntesnek jelentkezhetnek katonáik Ukrajnába küldésére, ha az országnak nem nyújtanak biztonsági garanciákat számos kérdésben a közelgő csúcstalálkozón.


Novák: a szankciók többet ártottak nekünk, de Oroszország nem érheti el katonai céljait, ezt nem engedhetjük meg

Az államfő a koszovói válságról szólva kiemelte, hogy “természetesen elsősorban Ukrajnára figyelünk”, de nem szabad megfeledkezni a Nyugat-Balkánról, és fel kell gyorsítani a térségbeli országok EU-csatlakozását.


A belga sajtó szerint Görögország és Magyarország blokkolta az EU 11. oroszellenes szankciós csomagját

Budapest és Athén azt követeli, hogy számos vállalatot vegyenek le a listáról, amelyek az EU szerint támogatják Oroszországot a nyugati szankciók kijátszására irányuló erőfeszítéseit.


Varga Judit: A magyar EU-s elnökség kiterjesztené a jogállamisági vizsgálatot az Európai Parlamentre is

Varga Judit szerint az EP azért dolgozik a magyar elnökség ellen, mert frusztrált, ennek pedig az az oka, hogy a magyar elnökség egyik kiemelt programpontja lesz a jogállamiság vizsgálata. A magyar elnökség pedig

a jogállamisági vizsgálatot kiterjesztené az Európai Parlamentre is, hogy vajon az EP betartja a rá vonatkozó előírásokat.


Német jogállam: egy emberi jogi szervezet szerint betiltható lenne az AfD

De nagy kegyesen nem kezdeményezik a 18 százalékos párt betiltását.


A német zöld program több, mint őrültség

Ha azt gondolnánk, hogy Németországban szimplán tébolyodottak kaparintották meg a hatalmat, akkor veszélyesen alábecsülnénk a rendszerelit cselekedeteit és terveit.


Közelebb léptünk a világháborúhoz? Kadirov nyíltan eldicsekedett azzal, hogy kínai páncélozott Tigrisek mennek a frontra

Az amerikai reakciókat illetően egyelőre csak találgatni lehet.


Hihetetlen, de igaz: közös flottagyakorlatot végez Kína, Oroszország és Amerika

Miközben az Egyesült Államok mind Oroszországgal, mind Kínával rég nem látott feszültségben áll, Indonéziában közös tengeri flottagyakorlaton vesznek részt.


Közös projektekről tárgyalt Putyin a szaúdi koronaherceggel

A tárgyalásról szóló Kreml-közlemény szerint a két vezető különös figyelmet fordított “a kereskedelmi és gazdasági kapcsolatok további kiépítését célzó intézkedésekre, a beruházások, a közlekedési logisztika és az energia területén ígéretes közös projektek megvalósítására.


Menthetetlen a nyugati civilizáció, ha lemondunk a kereszténységről

Az „új ateisták” az erkölcsi hagyományok támadásával a civilizációnk jövőjét ássák alá – hangzott el a Danube Institute Túlélhet-e a nyugati társadalom kereszténység nélkül? címmel tartott rendezvényén.


Elhunyt Pat Robertson

93 éves korában elhunyt Pat Robertson világhírű keresztény televíziós műsorvezető, médiamágnás és hajdani republikánus elnökjelölt-aspiráns. (nu és a The New World Order c. ragyogó könyv szerzője;1991-ben jelent meg az USA-ban, s a Hit Gyülekezete adta ki Magyarországon)


Pat Robertson előrejelzése: Trump ugyan győzni fog, de utána megrendül a világ

A legnagyobb amerikai keresztény televíziócsatorna, a CBN alapítója, Pat Robertson meg van győződve arról, hogy Donald Trumpot újra fogják választani az Egyesült Államokban, ez azonban véleménye szerint nem békés, hanem világrengető eseményekkel teli időszakot és kiterjedt amerikai polgári lázongást eredményez majd.


„Ne pénzért imádkozz, hanem a világért” – így írt médiatörténelmet Pat Robertson

„Részese akartam lenni Isten tervének, azt kerestem, hogyan tudnék bekapcsolódni az evangélium terjesztésébe” – nyilatkozta a Heteknek Pat Robertson, a CBN televízió 700-as Klub című műsorának alapító műsorvezetője, aki a világ egyik legrégebben futó sorozatműsorának 60. évfordulóján bejelentette, hogy átadja a naponta jelentkező program vezetését fiának, Gordon Robertsonnak. (2021.10.08.)


Magyar állampolgárságot kapott a holokauszt-túlélő szabadságharcos

A jelenleg Izraelben élő "Széna téri vadmacska" nem mindennapi életútjáról is megemlékeztek az átadóünnepségen.


Amerikai lap: Az Instagram „összeköti a pedofilokat”

A Wall Street Journal szerint a pedofilok kihasználják a Meta platformjának funkcióit.


Az Egyesült Államokban az FDA visszavonta a Johnson & Johnson felhasználási engedélyét

Ugye Magyarországon sem tett erről említést a fősodratú média? Június 1. (Reuters) – Az Egyesült Államokban az FDA (Food and Drug Administration) csütörtökön közölte, hogy visszavonta a Johnson & Johnson kovid-vakcina sürgősségi felhasználási engedélyét. Vagyis az USA-ban mostantól nem lehet oltani ezzel a géninjekcióval. Az engedély visszavonásának hivatalos indoklása: A gyógyszercég ezt kérte. Természetesen egy szó sem esik a mellékhatásokról és az “oltás” miatt elhunytakról.


Mélyvénás trombózis, mint a vakcina által kiváltott thromboticus thrombocytopenia trombózisos következménye

Egy 55 éves asszonynál egy héttel az AstraZeneca géninjekció után, fejfájás, látászavar, kétoldali alsó végtagi petechiális kiütés és a végtagokon véraláfutások alakultak ki. A vérvizsgálat alacsony vérlemezkeszámot, kifejezetten magas D-dimert és pozitív antitrombocita faktor 4-antitest szintet mutatott. A koponya CT és a venogram sinusvénás trombózisnak megfelelő tulajdonságokat igazolt. A tüdő CT pedig jobb oldali szegmentális tüdőembóliát mutatott ki. Azonnal megkezdték az immunglobulin-terápiát, a nagy dózisú prednizolont és a véralvadásgátló kezelést. (Biró Éva)

750 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page