top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:11) 06.20.Remélem, egyszer vádat emelnek Gyurcsány ellen terrorizmusért, miként azt az Országgyűlés által felkért Balsai István egykori parlamenti képviselő, miniszterelnöki megbízott és alkotmánybíró jelentése megállapította: terrorcselekmények történtek 2006. október 23-án Budapest belvárosában. Éppen emiatt álltam és állok ki a Budaházy-per vádlottjai mellett, noha elítélem az erőszakot, elítélem a vádiratban leírt cselekményeket (bárki tette). 2006-ban még én is azon gondolkodtam, hogyan védhetném meg szeretett hazámat az erőszakos államtól. Budaházyékat ugyanaz az igazságszolgáltatás hurcolta meg tizenöt éven keresztül és fosztotta meg a gyerekeiket az apjuktól, ítélte el súlyosan és igazságtalanul, amelyik bíróság és ügyészség még azokat a rendőröket se találta meg, akikről pedig felvétel van, ahogy kilövik emberek szemét. Én tudom a nevüket, de az állami hatóságoknak azóta sem sikerült kinyomozni. Ugyanezen igazságszolgáltatás hurcol meg elkeseredett, tenni akaró embereket és hagyta szabadon Gyurcsányt, Gergényit és a szadista rohamrendőröket. Nincs két Gyurcsány, le kell tépnünk az álarcát, és mindig helyére tenni az áldozatok képeit! Nem szabad hagyni, hogy pénzen megvett kampánnyal legalizálja magát! Ha már nem ítélték el, legalább legyen egy kiközösített ember, akitől mindenki undorodva fordul el! A szerző az Áldozatok 2006 című dokumentumfilm rendezője


“Egyik vakcinát sem vetik alá valódi placebo-kontrollált vizsgálatoknak. Ez az egyetlen orvosi termék, amely az engedélyezés előtt mentesül ez alól. Egyébként, ami a DTP vakcinával történt, amit azért vontak vissza ebben az országban, mert olyan sokan perelték be a gyógyszergyártókat. A Wyeth, amely ma Pfizer, volt az elsődleges gyártó. 1986-ban elmentek a Reagan-kormányzathoz, és azt mondták, hogy teljes felelősségmentességet kell adniuk nekünk az összes vakcinára, különben kiszállunk az üzletből. Reagan azt mondta nekik, hogy miért nem… - Ők [a Wyeth] azt mondták, hogy minden egyes dollár nyereségért 20 dollárt veszítünk a későbbi felelősség miatt. Reagan erre azt mondta nekik, hogy miért nem teszik biztonságosabbá a vakcinát? Erre ők azt válaszolták: Mert a vakcinák "elkerülhetetlenül nem biztonságosak".


„A Szabad Európa Rádió a médiatörténelmünk eddigi legnagyobb álhírét terjesztette, hogy az amerikaiak a sarkon vannak, hogy segítsenek nekünk” – fogalmazott a külügyminiszter.


(nu, színjáték ez is a javából; a férfi háttérhatalom azért választatja őket, mert ettől a gesztustól a nők annyira elérzékenyülnek, hogy aztán bármire rá lehet venni őket)
Az ügyészség összeférhetetlenségre hivatkozott.


A 108 oldalas dokumentum szerint Johnson magatartása a parlament tekintélyének „súlyos mértékű semmibe vételével” ér fel, és e vétséget még súlyosabbá teszi, hogy ezt a magatartást Boris Johnson miniszterelnökként, a legmagasabb rangú kormánytisztviselőként tanúsította. Johnson már múlt pénteken lemondott képviselői mandátumáról, miután megkapta az akkor még nem nyilvános vizsgálati jelentést.


„Az öreg, elmebeteg tuskó, aki újraindulna az USA elnökének kijelentette, hogy az orosz nukleáris fegyverek telepítése Fehéroroszországban teljes felelőtlenség” – fogalmazott. Hozzátette, hogy mindezt annak ellenére mondta, hogy az amerikai nukleáris fegyverek Európa-szerte állomásoznak, Németországban, Belgiumban, Hollandiában, Olaszországban és Törökországban.


A Párizsban aláírt szándéknyilatkozat értelmében francia gyártmányú légvédelmi rakétákat fog Magyarország beszerezni a jövőben - mondta a honvédelmi miniszter a Facebook-oldalára feltöltött videóban.


A NATO-nak “erősebb” iparra van szüksége ahhoz, hogy feltöltse a Kijev ellátásának egy éve alatt kiürült fegyver- és lőszerkészleteket – mondta Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára hétfőn egy németországi ipari konferencián.


Az Egyesült Államok és szövetségesei által Ukrajnának biztosított fegyverek közül sokat vagy meg kellett javítani, vagy alkatrészeket kellett belőlük kivonni, hogy egy másikat meg tudjanak javítani – jelentette hétfőn a New York Times.


Olena Zelenszka, Ukrajna first ladyje hétfőn találkozott Isaac Herzog izraeli elnökkel és feleségével, Michallal a jeruzsálemi elnöki rezidencián. (üzlet, az üzlet, még mindig)


Banglades lett a legújabb ország, amely jelezte szándékát a csatlakozásra a BRICS gazdasági csoporthoz: a hétfői jelentések szerint Dhaka hivatalos kérelmet küldött a tagságért. A kérdést várhatóan az augusztusban Dél-Afrikában tartandó BRICS-csúcstalálkozón vitatják meg.


A Terrorelhárítási Központ emberei budapesti albérletében fogták el a norvég férfit. Az akcióról videó is készült.


A Franciaországban élő brit cikkíró szerint „2015 óta kevés fejlesztést hajtottak végre Európa határainak megerősítése érdekében”.


A baloldal elárulva érzi magát, miután Amerika egyetlen muszlim többségű városa megszavazta az LGBTQ+ zászló betiltását


(miért?) "Nem tudjuk tovább használni". (miért nem?) "Ez a kifejlesztett új típusú vakcinák következménye, amelyek hatékonyabbak." (nu, a lónak a füle)


Robbie Williams mindössze három dal után abbahagyta koncertjét a hollandiai Landgraafban, a Megalandban megrendezett Pinkpop fesztiválon szombat este. Nem a nyárias hőmérséklet miatt volt, hanem a “hosszú Covid” miatt, magyarázta a 49 éves brit – ahogy arról az újságírók beszámoltak a közösségi médiában.


Horthy Miklós születésének 155. évfordulóján ünnepélyes ülést tartottak a parlament Felsőházában a Vitézi Rend és a Mi Hazánk Mozgalom, illetve Dúró Dóra országgyűlési alelnök szervezésében. Felszólalt v. Takaró Károly nyá. dandártábornok, protestáns tábori püspök, Popély Gyula, az MTA doktora és dr. v. Raffay Ernő egykori honvédelmi államtitkár is.


Az osztrák hazafias portál, a Heimatkurier egy kiterjedt kutatás során az összes ismert esetet a „terror krónikájába” gyűjtötte. Ennek célja, hogy átfogóan dokumentálja az antifasiszta terroristák által 2015 óta hátrahagyott vérnyomokat.


2021. július 8-án jelent meg a Lancetben a világ legnagyobb, éghajlattal összefüggő halálozási tanulmánya, ami 2000 és 2019 között vizsgálta a halálesetek számát és évi 5 millió halálesetet köt össze az abnormális hőmérsékletekkel. 


986 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK