top of page

Mindennapi szemezgetésünk (15:46) 07.06.
A Wikileaks most tette fel az összes fájlját az internetre

Minden Hillary Clinton e-mailjeitől, McCain bűnösségétől, az FBI mesterlövész általi vegasi lövöldözéstől, Steve Jobs HIV-ről szóló levelétől, PedoPodesta, Afganisztán, Szíria, Irán, Bilderberg, nemi erőszakért letartóztatott CIA-ügynökök, a WHO világjárványa. Jó ásást! Itt van, kérem olvassa el és adja tovább..... https://file.wikileaks.org/file/ Itt vannak a Clinton e-mailek.

Index fájl! Küldd el mindenkinek, amilyen gyorsan csak tudod!


José Eduardo Verástegui, az Egyesült Államokban tegnap bemutatott Sound Of Freedom című film producerének nyilatkozata

"Gyerekek! A 3,5,7 éves kisgyerekeket naponta 10-15 őrült erőszakolja meg. És amikor a 'kliensek' már nem akarják őket, mert már nem elég 'frissek' számukra, átviszik őket egy másik hálózatba, ahol a szerveiket gyűjtik le."

Már csak két hét – A COVID-járvány valódi története

Elkészült a Médiavadász Covid-filmje. Azon nyomban be is tiltották! A Youtube „tényellenőrei” még azelőtt törölték a videót, hogy közzétettük volna. Úgy tűnik, három évvel a pandémia kirobbanását követően, a Covid-helyzet hivatalos megszűnte után sem lehet nyíltan beszélni a témáról. Csak két hetet kell kibírni, és visszakapjuk a szabadságunkat. Ezzel az ígérettel indultak Magyarországon a járványügyi korlátozások, melyek aztán közel három éven keresztül keserítették meg az életünket. A „Már csak két hét” című egyórás dokumentumfilm a 2020-ban kezdődő Covid-helyzet főbb történéseit, ellentmondásait és máig ható következményeit összegzi és kritizálja. Kérjük, hogy a filmet csak a Médiavadász hivatalos oldalairól oszd meg, ne töltsd fel más videómegosztó felületekre! A film a következő linken megtekinthető: https://www.facebook.com/watch/?v=627416729353039


COVID-plandémia, mint a politikai napirend gyorsítója

A plandémia és a bevezetett intézkedések elkerülhetetlen, tartós következményekkel járnak, és csak ajtónyitók voltak az Új Világrend felé irányuló politikai menetrendnek.


Orbán Viktor a volt kanadai miniszterelnökkel tárgyalt

Stephen Harpert, a jobbközép pártokat tömörítő Nemzetközi Demokrata Unió (IDU) elnöke.


A németek többsége kritikus Magyarországgal, negyedük viszont világítótoronyként tekint hazánkra

„Van egy ellentmondás szerintem a magyarországi valóság és annak német média általi bemutatása között” – vallja Hermann Binkert, a német INSA közvélemény-kutató cég vezetője, akit a német politikáról és a németek Magyarország-képéről kérdeztünk.


Novák Katalin aláírta az új pedagóguséletpálya-törvényt

Az Országgyűlés által elfogadott új pedagóguséletpálya-törvény tartalmilag más, mint amely tiltakozást váltott ki, és biztosítja a köznevelési rendszer működőképességének fenntartását és megteremti a béremelés alapját – írta Novák Katalin köztársasági elnök a Sándor-palota honlapján megjelent közleményében.


Kimondta a bíróság, hogy transz nőknek is jár a „Nők 40” kedvezményes nyugdíj

Negyven év munkaviszony után nyugdíjba vonulhat az, aki transznemű. (nu, hát így könnyű elszaporítani őket)

Francia tábornok: Az ukrán ellentámadás kudarcra van ítélve

Jean-Bernard Pinatel szerint jelenleg minden szempontból Oroszországé az előny.


Az ukrán erők és külföldi zsoldosok nyugati hadfelszerelés raktáraira mértek csapást az orosz erők

A védelmi minisztérium hangsúlyozta, hogy az orosz hadsereg jelentős károkat okozott az Ukrán Fegyveres Erők stratégiai tartalékainak.


Az USA videót közölt arról, hogy az oroszok zaklatják a drónjaikat Szíriában

Az amerikai hadsereg azzal vádolta az orosz pilótákat, hogy “zaklatják” a Szíria felett repülő amerikai drónokat, azt állítva, hogy több repülőgép “vakmerő” magatartást tanúsított, és kitérő manőverre kényszerítette az UAV-kat. A Pentagon olyan felvételeket tett közzé, amelyek állítólag a találkozást mutatják.


Lukasenko részleteket közölt a Wagner áttelepüléséről

A Jevgenyij Prigozsin katonai magáncégéhez tartozó katonákat “bizonyos feltételek mellett” helyezik át az országba, többek között azzal, hogy azonnal bevethetők, ha szükség van rájuk az állam védelmében – magyarázta.


Szaúd-Arábia és Oroszország egységes az olajkitermelés csökkentésében

A világ legnagyobb exportőrei, Szaúd-Arábia és Oroszország legutóbbi lépése az olajkitermelés csökkentésének meghosszabbítására a Rijád és Moszkva közötti szoros együttműködést mutatja – mondta szerdán Abdulaziz bin Szalmán szaúdi energiaügyi miniszter.


Német bankokat perel a Gazporm

A RusChemAlliance (RCA) vegyesvállalat, amely félig az orosz Gazprom tulajdonában van, jogi lépéseket tett több nagy német bank ellen egy 2021-es szerződés miatt, amelyet a szankciók miatt nem teljesítettek – jelentette kedden az Interfax hírügynökség választottbírósági dokumentumokra hivatkozva.


Az Indiai Központi Bank ütemtervet készít a rúpia globális bevezetésére

Miközben India nemzetközi kereskedelmi és befektetési forgalma szárnyal, Újdelhi lépéseket tesz annak érdekében, hogy az indiai rúpiát (INR) olyan erős nemzetközi valutává tegye, amely az amerikai dollár alternatívája lehet.


Jön a török módszer? Leállíttatná a közösségi médiát Macron a zavargások megfékezésére

Az elnöki hivatal annyiban pontosította a francia elnök felvetését, hogy nem „általános leállást” szorgalmaznának, csak átmenetit.


Nemcsak Koránt, Tóratekercseket és Újszövetséget is akartak égetni Svédországban

A szent könyvek égetését épp a muszlim közösség protestálása akadályozta meg.


Gulyás Gergely a PS-nek: Európába menekült a hatályos törvények szerint csak Ukrajnából jöhet, sehonnan máshonnan

“Soha nem vitattuk el egyetlen európai uniós tagállamnak sem azt a jogát, hogy ha kíván, akkor fogadjon be vendégmunkásokat. Csak ne azzal az álszent és a valósággal össze nem egyeztethető érveléssel tegye, hogy ezt valamilyen humanitárius megfontolás okán teszi” – jelentette ki portálunk kérdésére a Kormányinfón Gulyás Gergely. Mint a kancelláriaminiszter kiemelte, ma Európába menekült a hatályos törvények szerint csak Ukrajnából jöhet, sehonnan máshonnan.


„Korunkban a vértanúk többen vannak, mint az első évszázadokban” – a pápa elrendelte az elmúlt évtizedekben megölt keresztények összeírását

A Krisztus és az Evangélium tanúsításáért életüket áldozó mártírok száma magasabb a mostani időkben, mint a kereszténység első évszázadaiban – írta Ferenc pápa abban a hivatalos dokumentumban, melyben egyúttal elrendelte az utóbbi negyed évszázadban meghalt mártírok összeírását.


Sebes Gábor: Horthy sem akadályozhatta volna meg a vidéki zsidóság deportálását

Lehet-e komolyan azt hinni, hogy Magyarországon egyetlen ember meg tudta volna akadályozni azt, ami a megszállt országok mindegyikében végbement? – kérdezi a publicista.

796 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page