top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:21) 07.09.Vessenek véget a hazai hatóságok az LMBTQP-lobbi törvénysértő, gyermek- és családellenes tevékenységének!

Alulírott hazafias szervezetek és közéleti személyiségek, akik már hosszú évek óta küzdünk a nemzetközi LMBTQP-mozgalom hazai térnyerése ellen, fontos mérföldkőnek tekintjük és örömmel üdvözöltük a 2021-ben hatályba lépett gyermekvédelmi törvényt. Aggódva tapasztaljuk azonban a hazai hatóságok egy részének évek óta tartó azon törvényi mulasztását, hogy nem szereznek teljes körűen, érvényt a magyar gyermekeket és családokat védő hatályos törvényi rendelkezéseknek, és nem szabnak gátat intézkedéseikkel a felforgató LMBTQP agresszív propagandatevékenységének.


Rövid életű volt a ferencvárosi LMBTQ-pad

Akcióba lendültek a Fradi-ultrák. Úgy tűnik, hogy a Fradi-ultrák átfestették az LMBTQ-padot. „Ez a város nem az a város. Ferencváros. Lassan Baranyi és a többi libernyák is megtanulhatná” – írta a Fradimob Facebook-oldal.


Skrabski Fruzsina: Lopakodó gyurcsánylegalizálás

Szóval az történt, hogy 2006-ban, amikor Gyurcsány hazugsággal nyert választást, aztán az emberek közé lövetett, gyerekek megkínzását, lányok megverését hagyta jóvá, aztán hagyta, hogy a rendőrség, ügyészség mindezt elmismásolja, szóval ő egy kiközösített ember, akitől mindenki undorral húzza el az orrát. Persze börtönben kéne üljön, nem ül ott, sose fogjuk megtudni, hogy miért nem, de az biztos, hogy vállalhatatlan figura. Minden baloldali, akivel összefogott, undorral mondja azt, hogy ő nem szereti Gyurcsányt, csak muszáj volt. Bárki, közéleti szereplő, baloldali véleményformáló nagyon gyorsan határolódik el tőle, ha szóbakerül.

Most pedig beindult egy kampány, ami megpróbálja eltüntetni Gyurcsány múltját és elkezdtek egy új Gyurcsányt mutogatni, mintha a régi Gyurcsányt már kidobtuk volna a kukába és újjászületett helyette valami új. Persze lehet megbocsátás, változhat az ember, de ahhoz megbánást kellene tanúsítson, bocsánatot kellene kérjen. Neki esze ágában sincs, hanem lapozott egy nagyot és lapoztak vele, akik most elkezdték őt felvállalni és átváltoztatni démonból-emberré. (...) Minden Gyurcsány-kép mellé teszek áldozatot, mert nem szabad hagyni, hogy pénzen megvett kampánnyal legalizálja magát!


Emlékeztetőül, Klaus Schwab a Harvardon

"Amire most nagyon büszkék vagyunk... az az, hogy behatolunk a a kormányokba ." Hollandia, Franciaország, Kanada, Argentína, Egyesült Királyság, USA...


A Rothschild család örököse, Nathaniel Rothschild levélben fordult a brit kormány tagjaihoz, hogy Vlagyimir Putyin "a legveszélyesebb ember Hitler legyőzése óta, akit szorosan követ Hszi Csin-ping"...

Kifejtette, hogy "Ukrajna olyan fontos bábu, amelyet nem engedhetünk meg magunknak, hogy elveszítsünk a geopolitikai sakktáblán". A Rothschild vagyon örököse úgy érvelt, hogy "Oroszországot ki kell zárni a nemzetközi bank- és gazdasági rendszerből". (nu, vajon kinek drukkolok? hát akkor már inkább Putyinnak)


John Swinton, újságíró, a New York Times-nak adott búcsúbeszédében

"Az újságíró dolga az igazság lerombolása, a megkérdőjelezhetetlen hazugság, a tények elferdítése, a lealacsonyítás, a Mammon lábai előtt való meghunyászkodás, és az, hogy eladja hazáját és faját, hogy megkeresse a mindennapi kenyerét. Ezt önök is ugyanolyan jól tudják, mint én, tehát ki beszélhet független sajtóról? Mi a színfalak mögött álló gazdag emberek bábjai és vazallusai vagyunk. Ők mozgatják a szálakat, mi pedig táncolunk nekik. Az időnk, a tehetségünk, a lehetőségeink és az életünk ezeknek az embereknek a tulajdona. Mi szellemi prostituáltak vagyunk."


Kitálalt a CIA igazgatója: Az USA már nem az egyetlen nagy gyerek a geopolitikai tömbben

William J. Burns véleménycikkében megjegyezte, „mindig hiba alábecsülni Putyinnak az Ukrajna ellenőrzésére való rászorultságát”.


McGregor: a NATO-csúcs után Ukrajna elveszítheti Ogyesszát is

Douglas McGregor a Pentagon volt főtanácsadója a Judging Freedom YouTube-csatornának adott interjúban azt mondta, hogy ha a NATO provokatív lépéseket tesz a vilniusi csúcstalálkozó alatt, akkor Ukrajnának újabb területi veszteségekkel kell szembenéznie.


Pentagon: Oroszország győzelme rosszabb, mint a civilek halála a kazettás bombáktól

Az amerikai kazettás bombák Ukrajnába történő szállítása polgári áldozatokkal járhat – ismerte el pénteken a Pentagon egyik magas rangú tisztviselője, aki ugyanakkor kijelentette, hogy az orosz győzelemtől való félelem a harctéren felülmúlja ezeket az aggodalmakat.


Itt az orosz válasz az amerikai kazettás bombákra

„Washingtonban jól tudják, hogy az ukránok »ígéretei«, miszerint »óvatosan« és »felelősségteljesen« fogják használni ezeket a fegyvereket, semmit sem érnek. A civileket támadások fogják érni, mint ahogy ez minden alkalommal megtörtént, amikor Ukrajnának egyre halálosabb amerikai–NATO-fegyverrendszereket adtak át” – közölte az orosz külügyminisztérium annak kapcsán, hogy az Egyesült Államok beleegyezett abba, hogy kazettás bombákat adjon át Ukrajnának, egy 800 millió dolláros segélycsomag részeként.


Az utolsó vegyi fegyvereit is megsemmisíti az Egyesült Államok

Hamarosan megkezdődik az utolsó amerikai vegyifegyverek megsemmisítése az Egyesült Államokban egy Kentucky megyében található katonai létesítményben. (nu, bevált a funkcióbővített bio)


Zelenszkij az Azovstal védőivel tért vissza Törökországból Ukrajnába

Ukrajnába térnek vissza Törökországból Azovstal fogságba esett védői: Denis Prokopenko, Szvjatoszlav Palamar, Szergej Volinszkij, Oleg Khomenko, Denis Shlega.


Kreml: az Azov parancsnokok Törökországból Ukrajnába szállításával Ankara megszegte a megállapodást

“Az Azov vezetők visszatérése Törökországból Ukrajnába nem más, mint a meglévő megállapodások feltételeinek közvetlen megsértése. ebben az esetben mind az ukrán, mind a török fél megsértette a feltételeket” – hangsúlyozta a Kreml szóvivője.


Vlagyimir Putyin először utazik NATO-tagországba a háború kitörése óta

Recep Tayyip Erdogan török elnök szombaton kijelentette, hogy Vlagyimir Putyin orosz államfő augusztusban Törökországba utazik – írta meg a TASZSZ. Folytatjuk a tárgyalásokat mind Oroszországgal, mind Ukrajnával a fogolycseréről.


Válaszolt Brüsszelnek Latin-Amerika: Oroszországot nem ítélnék el, de gyarmati jóvátételt kérnek

Nehezen hozzák tető alá az EU-Mercosur kereskedelmi megállapodást.


Szankciók? Az USA megduplázta az Oroszországból származó áruimportot

Az Egyesült Államok növelte az Oroszországból származó árubehozatalt az országgal szembeni számos gazdasági szankció ellenére – derült ki az amerikai Népszámlálási Hivatal (U.S. Census Bureau, USCB) csütörtökön közzétett adataiból.


A japán cigaretta gyártó közölte, hogy nem akar kivonulni Oroszországból

A Japan Tobacco International (JTI) cigaretta gyártó vállalat a vállalat elnöke, Masamichi Terabatake szerint a lehető legtovább fenn kívánja tartani oroszországi gyárait.


Jön az aranyfedezetű BRICS-valuta


ROBERT C. CASTEL: Robog az örlőgép?

A Nagy Tavaszi Áttörés Nagy Nyári Falujárásba ment át.


A Qubit szerint inkább ne legyünk boldogok, de legyen több egyenlőség és legyünk kommunisták

A baloldali értelmiség, miközben egyenlőségről és mobilitásról papol, mégis szeretné megőrizni anyagilag és megbecsültségileg kiemelt státuszát mint forradalmi élcsapat és felvilágosult szakértő. Szilvay Gergely írása.


Alice Weidel megmondja

Ezért kellene Alkotmányba foglalni a közüzemi vállalatok állami tulajdonban tartását és ezért kell megvédeni a rezsicsökkentést a brüsszeliek ármánykodásától. A cél ugyanis a Világgazdasági Fórum jelmondata: “2030-ra nem lesz semmid – és még örülhetsz!”


Jaroslaw Kaczynski: az uniós migrációs csomagról szóló népszavazás a lengyelek sorsáról is dönt

Az európai uniós migrációs csomagról szóló népszavazás, amelyet az őszi lengyel parlamenti választások napján tartanak meg, Lengyelország és a lengyelek sorsáról is dönt – jelentette ki szombaton Jaroslaw Kaczynski kormányfőhelyettes, a lengyel kormánypárt elnöke. A TVP Info lengyel közszolgálati hírtelevízióban Kaczynski úgy nyilatkozott: a népszavazás “nagyon fontos (…) azért, mert Lengyelország és a lengyelek sorsát dönti el, azt, hogy élhetnek-e biztonságos, békés országban”.


Almaszüret Izraelben

Szerepcsere
844 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page