top of page

Mindennapi szemezgetésünk (09:42) 07.13.2064 ben Amerika muzulmán lesz. Az amerikai muzulmán közösségek nem vesztegetik az időt. Nyíltan beszélnek is róla

A riportban az “Amerika muzulmán 2064”- ben könyv szerzője megmutatja , hogy csecsemő kortól milyen kerítéssel körbevett intézményben neveli a muzulmán közösség a gyerekeket már jó idő óta. Csakis és kizárólag a Sarija és az iszlám törvényei által előírt tantárgyakat tanulnak az amerikai muzulmánok gyerekei. Az muzulmán világból érkező migránsokat befogadó amerikaiak köszönjék meg a demokratáknak, a Clintonoknak, a Sorosoknak, az Obamáknak, a Buffetteknek, a Bidenéknek, a Harrisoknak, a Kerryknek, az Al Goroknak, a Bushoknak, a Blinkeneknek... stb... mind remek politikát csináltak... bravó.


Christine Anderson üzenete a WHO-nak és a gyógyszermaffiának

“Ma itt vagyunk, hogy elmondjuk önöknek… WHO és globális embergyűlölők, itt vagyunk, hogy elmondjuk önöknek, hogy önök döntöttek emellett a harc mellett, önök akarták ezt a harcot. Nos, tudják mit? Megkapták! Harcoljunk!"


Mért fontos vitatni a gyógyszerek biztonságosságát?

A jövőben nem bízhatunk meg az új gyógyszerekben. Ez nekem, mint orvosnak egy szörnyű helyzet, mert ezután a saját aláírásom nem merem a receptre írni. Ezt a rendezvényt nagyon fontosnak tartom, mert mostanra az orvoslásban egy jogi problémánk van. A kovidkrízis megmutatta, hogy a gyógyszerek biztonságosságát le lehet rombolni. Csak elegendő nyomásgyakorlás szükséges ahhoz, hogy nem biztonságos gyógyszerek kerüljenek piacra, hogy a profitérdekek legyenek kiszolgálva, akár az egészség árán is. Ez teljesen nyilvánvaló.

Ha vissza akarunk térni a biztonságos gyógyszerekhez, ha meg akarunk bízni a receptekben, amelyeket az orvosok kiállítanak, akkor gondoskodnunk kell arról, hogy ez a botrány egyrészt orvosi szempontból, másrészt jogi szempontból újra legyen értékelve.


Vége a vélemény és a szólás szabadságának: Augusztus 25-től kötelező cenzúra és tiltás, törlés minden internetes platformon az igazságok kimondásáért!

Lecsapnak a „gyűlöletkeltésre,- nem mondhatunk egy rossz szót sem a migránsokra, ukránokra, vendégmunkásokra, tilos negatívan beszélni az aberrált nemi identitásúakról /L= lesz..k, M= mel..ek/bu..k/ B= bisz..ek, T=tra...neműek Q=különösek/.


A Wagner kiszállhat az ukrajnai hadműveletekből

Több mint 2500 tonna lőszert és 20 ezer lőfegyvert adott le a zsoldossereg Moszkvának.


Moszkva a nyugati nagykövetségek előtt fogja kiállítani a megsemmisített NATO-harcjárműveket

Ukrajna kiégett tankokat is küldött turnézni több európai városba, köztük a német fővárosba, Berlinbe. Ez utóbbi erőfeszítések látványosan visszaütöttek, mivel a kiállítások a tervezettnél hamarabb befejeződtek, miután a helyiek többször is virágot vittek a tankoknak.


Oroszország kiterjeszti a dollármentes elszámolást a délkelet-ázsiai országokkal is

Oroszország azt tervezi, hogy megvitatja a nemzeti valutára történő átállást a délkelet-ázsiai országokkal folytatott kereskedelemben is – jelentette be kedden a külügyminisztérium. A lépés része Moszkva azon törekvésének, hogy az üzleti elszámolásokban elhagyja az amerikai dollárt és az eurót.


Le Monde: a francia kiképzőket nem érdekli mi lesz a fronton az ukránokkal

A cikk egy titkos lengyelországi gyakorlótérre utal, ahol franciák képzik az ukrán fegyveres erők katonáit. Az öthetes kiképzés végén ünnepélyes keretek között búcsúztatják az esetleges halálba induló ukránokat – mondta az újságíró.


Az ukrán védelmi miniszter nem bízik a G7 biztonsági garanciáiban

Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter szkeptikusan nyilatkozott a G7-országok által Kijevnek nyújtandó biztonsági garanciákkal kapcsolatban, miután a NATO nem tudott Kijev számára a tagsághoz vezető útitervet kidolgozni.


Zelenszkij bukó spiráljában is tízezreket visz a halálba

Senkit sem érdekelnek egy bizonyos szinten túl az érzelgős, jó emberkedő szavak, csak azokat, akiknek senkijük sincs, se nemzetük, se családjuk, ezért olcsón játszhatják el ezt a szart. Nyilván, nekik nincs mit veszíteni.


Ali Hamenei nagyajatolláh: „A Nyugat ma sebezhetőbb mint valaha!” Irán legfőbb vezetője szerint az ukránoknak azért kell meghalniuk, hogy még több fegyvert lehessen eladni.


Meloni Washingtonban tárgyal Ukrajna támogatásának folytatásáról

Az olasz miniszterelnök szerint Olaszország jövő évi G7-elnökségének egyik prioritása lesz Ukrajna újjáépítése.


Trump a zsidó szavazóknak: Biden nem kedvel titeket, aktívabbnak kell lennetek!

Az Izrael Örökség Alapítvány gáláján felszólaló Donald Trump volt elnök felszólalt arra figyelmeztetett, hogy csökken Izrael támogatottsága.


Itt a legújabb brüsszeli javaslat: a balos érdeket szolgáló NGO-kat már bíróság elé sem lehet vinni

Schaller-Baross Ernőt, a Fidesz EP-képviselőjét kérdeztük a részletekről.


A német fűtési fordulat végnapjai

Németország a világ széndioxid-kibocsátásának 2 százalékáért felelős, ezen belül a fűtés 18 százalékot tesz ki. Ennek részleges elkerülése majd 600 milliárd euróba kerül. Megéri?


Nagy Ervin ebből a budai villából szeretné bemutatni Ózdot Rákay Philipnek (KÉPEK)

A színész „New Yorkot idéző otthona” is bekerült a 2023 legszebb magyar lakásai top öt közé. (nu, nagyot szaladnak ebben az őrült világban a színjátszó színészek...)


Pilhál Tamás: A genderőrület vonatán nincs fék

Igényesebb kocsmában ilyenkor fölkiáltanak: töke van a menyasszonynak!


Ungváry Zsolt: Provokátorok tetemrehívása; ki az igazi tettes a szivárványon túl?

A deviancia normává emelése sérti a többség érdekeit, és nem fogadja el némán, bárminek is bélyegezzék ezért. Ráadásul, mint mindig, a provokáció ezúttal sem szolgálja azok érdekét sem, akiknek a nevében elkövetik. A gyűlöletet pont ez az agresszív fellépés szítja. (...) Míg azonban a spenótevők vagy a bélyeggyűjtők nem győzködik vehemensen a társadalmat az igazukról, addig az LMBTQ különböző betűi nem hagynak nekünk békét.


Férfi WC a XXI. században

HVCS-k a XXI. században


Már Magyarországon is árusítják a szárított rovarokból, gilisztákból, hernyókból összeőrölt liszt és kakaó keverékéből gyártott csokoládét/ jégkrémet. A fenntarthatóság, a jobb jövő jele

Ez még jó eset, mert ráírták!


Ugye nem felejtjük el a totalitárius Farma Diktatúrával együttműködőket?

Mire emlékeztet minket a Holokauszt történetét jól ismerő generációkat ez a mondern plandémia idején készült felirat, ami szinte minden izraeli üzlet előtt ott díszelgett és diszkriminált? "Belépés beoltottak, felgyógyultak és zöld kártya birtokosai részére“


A totalitárius Farma Diktatúra három évéről készült film

Soha többé ne hagyjuk, hogy ezt tegyék velünk! A "Már csak két hét" című dokumentumfilm hamarosan angol felirattal is elérhető lesz. Az alkotók köszönik a megosztásokat és az önzetlen támogatásokat!

A teljes film: https://www.facebook.com/DoktorGodeny/videos/800702848333293
966 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page