top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:06) 07.16.Akkoriban még meglehetősen konvencionális módon gondolkodtam, és azt mondtam: "Hogy a nőknek joguk van dolgozni, ugyanannyi fizetést kell kapniuk, mint a férfiaknak, és szavazati joguk van". Ő nevetett és azt mondta: "Te egy idióta vagy". Erre én: "Miért vagyok én idióta? Erre ő: "Hadd mondjam el, miről szólt az egész: mi, Rockefellerek finanszíroztuk. Mi, a Rockefeller Alapítvány tettük a mozgalmat a televízióba és az újságokba. Azt mondta: "Akarod tudni, hogy miért? Mielőtt a nők a nők felszabadítása előtt a lakosság fele nem volt megadóztatva. A második ok a következő volt: most már kiskoruktól kezdve iskolába járnak a gyerekek. Átnevelhetjük a gyerekeket, megtaníthatjuk őket gondolkodni. Ez szétzilálja a családokat. A gyerekek az államot, az iskolákat és a köztisztviselőket tekintik családjuknak, nem a szüleiket".


T. C.: Hol van ebben az USA érdeke? M. P.: "Nem az én gondom, Tucker."


Az elnökségért is induló Robert Kennedy azt sejtette, hogy koronavírust úgy tervezték, hogy az askenázi zsidókat és kínaiakat megkímélje…


Az ügyben érintett 33 éves bajor asszonyt 2021 márciusában oltották be az AstraZeneca géninjekcióval.

Ezt követően két héten át rossz közérzete volt, hasmenés és alhasi fájdalom kínozta. Végül kórházba került, ahol mesenterialis trombózist diagnosztizáltak az orvosok. Az asszony a kórházban kómába esett, 3 méternyi elhalt bélszakasz eltávolításával tudták csak megmenteni az életét. A maradandó egészségkárosodása miatt pert indított az oltóanyaggyártó cég ellen, amit a bíróság elsőfokon elutasított. A nő fellebbezett, legalább 250.000 euró fájdalomdíjat és a károsodás miatt legfeljebb 650.000 eurót követel. Az ügy idén július 3-án folytatódott a bambergi másodfokú bíróságon, az alperes ügyvédei elzárkóztak az egyezségtől. Az ítéletet a bíróság előreláthatóan augusztus 14-én hozza meg. Egyébként ennek az asszonynak az esete után 2021. március 15-én leállították Németországban az AstraZenecával való oltásokat, de március 19-én újra folytatták. Pedig ekkor már több szinuszvéna trombózisos eset is regisztrálva volt az oltást követő 4-16 nap között. De mégis oltottak vele tovább… nem számított az emberélet. (Biró Éva)


Fel kell venni a harcot a WHO globalitárius világkormány-törekvése ellen, mert az a demokrácia és a szuverenitás felszámolásával jár.


Sebes Gábor válaszolt Karsai László történész az Indexen "Aki nem ismeri a Horthy-korszak szakirodalmát, ne írjon róla!" címmel megjelent írására.


Különböző, egymásnak ellentmondó hírek láttak napvilágot azzal kapcsolatban, hogy mi történt Netanjahuval.


Die Welt: Németország köszöni, az USA helyébe lépett a magyar fegyvergyártásban A Scholz-kabinet idén kiugróan nagy mennyiségű hadifegyvert szállított hazánkba.


Szerinte ez tenne a legjobbat a világgazdaságnak.


Az ukrán hatóságok azt akarják, hogy a harcok a régió többi részére gyakorolt következmények ellenére folytatódjanak – mondta Rumen Radev bolgár elnök újságírókkal folytatott beszélgetés során.


„Ott játszhatja a keményfiút” – írta az orosz politikus.


Ben Wallace brit védelmi miniszter bejelentette, hogy idén ősszel távozni kíván posztjáról és visszavonul a politikától. Erről a The Timesnak adott interjújában beszélt.


Inog a trón: nekiment Zelenszkijnek saját hivatali elődje. Egyre több ukrán tart attól, hogy hazájuk Afganisztán sorsára jut. Éles kritikát fogalmazott meg Volodimir Zelenszkijről és csapatáról Petro Porosenko korábbi ukrán államfő, miután a legutóbbi vilniusi NATO-csúcson Ukrajna nem kapott meghívást az észak-atlanti védelmi szövetségbe. Míg a kijevi vezetők befelé sikert kommunikálnak, addig az országban népszerű politikai Telegram-csatornák teljes malőrről és elbizonytalanodásról számolnak be.


A konfliktus megoldására tett újabb látszólagos kísérlethez az teremtette meg a terepet, hogy Emmanuel Macron francia elnök a hét elején Párizsban találkozott Narendra Modi indiai miniszterelnökkel.


A francia politikus szerint az alkotmányos jog megsértése, hogy olyan könyveket tiltanak el a gyerekektől, „amelyek a valós világot mutatják be, és segítik megérteni nekik a környezetüket, vagy éppen a saját testüket, életüket, a világszemléletet”.


Elfogadta Zelenszkij meghívását a köztársasági elnök.


A Magyarország segítségével megvalósult iskolai fejlesztést így köszönték meg a ruandai kisváros, Nyanza diákjai a magyaroknak.
823 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK