top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:42) 07.21.


Ehud Barak volt miniszterelnök, a baloldali Munkapárt volt elnöke már 2020 óta pontos tervvel rendelkezik egy kormányzati puccs végrehajtására. Itt egy 2020- ban vele készült interjú, ahol teljesen nyíltan beszél a kidolgozott tervről. Azt mondja, hogy egy történész barátja mondta neki, hogy ő, Ehud Barak a legalkalmasabb Izrael kormányzására a harcok után, és akkor jön el az ő ideje, amikor a Jarkon folyó véres lesz és úszó holttestekkel lesz tele. Ez az őrült felvonulásokat szervező figura, kérem szépen, az izraeli tüntetések főszervezője, a káoszteremtés finanszírozását biztosító főember.


Kiderült, hogy már pár évvel ezelőtt is, amikor Londonban lakott, Barak két pisztolyt hordott magán. Barak azt nyilatkozta erről, hogy volt neki testőrsége, de néhány éve ezt megvonták és azóta így védi magát.


...mert ezek a volt katonai tábornokok felkelésre, lázadásra uszítják Izrael polgárait.


Ron Saraftól megkérdezték, hogy ha holnap szükség van rá, vajon bevonul-e tartalékosként a hadseregbe, amire a válasza az volt, hogy NEM! Miért? Azért mert ő egyetért-e a parancsnegtagadasra felszólító baloldallal, Ehud Olmerttel, Ehud Barakkal, Jair Lapiddal, Beni Gánccal, Avigdor Liebermannal és sok más baloldali politikussal, akik a tüntetéseket szervezik hétről hétre, és a legálisan megválasztott izraeli kormány megdöntését tervezik káoszteremtéssel, utak, repülőtér, közintézmények lezárásával, zendüléssel, polgári engedetlenséggel, katonai parancs megtagadással. Kérdés az, hogy miért nem bocsátja el a hadsereg azonnal az ilyen embereket, akik nemcsak a nyíltan hangoztatott kijelentésekkel ártanak , hanem a hadseregen belül is mérgeznek, a jövő nemzedékeinek kiválasztását saját szélsőséges felfogásuk szerint végzik.


Egy büntetett előéletű, börtönviselt volt miniszterelnök mer beszélni az erkölcsről, a közéleti tisztaságról! És ezt az izraeli baloldali tv imádja . De nemcsak a baloldali tv kedvenckéje Olmert...


“Ha az elit eléri a szándékát, miközben a munkanélküliség ránk tör, mi lesz az összes 'HASZNÁLATLAN' emberrel?“ Nos, Harari azt javasolja, “tereljük el a figyelmüket videojátékokkal és drogokkal! Ez a lépés a transzhumanizmus és a tiszta eugenika felé tereli a társadalmat. “


Az amerikai elnök családja kétszer ötmillió dollárnyi kenőpénzt fogadott el Mikola Zlocsevszkitől, az ukrán Burisma energetikai vállalat vezérigazgatójától.


Az, hogy olyan képviselők folytathatják a munkájukat, akiket pont a befolyásuk áruba bocsátása miatt vontak eljárás alá, olyan, mintha a tolvajt visszaengednék a betörés helyszínére, hogy még értékek után kutasson – mondta Dornfeld László, az Alapjogokért Központ vezető elemzője.


''Már bejelentették a szerkesztőségünknek, hogy amint a közvélemény fogékony lesz, elkezdünk főként a klímára koncentrálni. Az éghajlat és a globális felmelegedés lesz a következő prioritásunk. Van egy olyan érzésem, hogy folyamatosan videókat fogunk sugározni az olvadó gleccserekről, a felmelegedő éghajlatról és annak a gazdaságra gyakorolt hatásairól. Tényleg erre fogunk koncentrálni... A következő sztori, mint a világjárvány, mindig erről szól... A világjárvány előbb-utóbb elveszíti a jelentőségét, és már nem lesz probléma. Az éghajlati problémák évekig eltartanak, ezt még egy ideig ki tudják használni...''


Egykori élettársa buktatta le a baloldali újságírót.


A kercsi híd ellen ukrán dróntámadást valószínűleg a brit katonai hírszerzés volt ügynökei tervezték meg, akik 2022-ben szerződést kötöttek Kijevvel – jelentette a Grayzone független hírügynökség kiszivárgott dokumentumokra hivatkozva.


Az EU egy külön szekció létrehozását javasolja az Európai Békefenntartási eszköz keretében, amely évente akár 5 milliárd eurót biztosítana a következő négy évben Ukrajna védelmi szükségleteinek kielégítésére – jelentette ki Josep Borrell kül- és biztonságpolitikáért felelős uniós főképviselő az EU-tagállamok külügyminisztereinek csütörtöki brüsszeli tanácskozását követő sajtótájékoztatóján.


A harmadik “oltást” követő néhány nap fejfájásokkal telt, majd a harmadik héten elkezdtek remegni a lábai, nem bírt aludni és a pulzusa olykor 170-re is felugrott. Folyton kimerült volt, pár héttel később már a kezei is reszkettek és légzési problémái is voltak. A schwabingi kórházba került, ahol számos vizsgálatot végeztek, kielégítő eredmény nélkül, ezért megpróbálták az orvosok a tüneteket pszichoszomatikusnak beállítani. Ezután egy második, majd egy harmadik kórházat is felkerestek és végül a harmadik helyen, ahol a differenciáldiagnózis érdekeben sok-sok vizsgálat történt, kimondták, hogy oltáskárosodott. (Biró Éva)


Amerikai cég toboroz nagy erőkkel halni kész harcosokat Ukrajnába; a feltételek szigorúak, az ígért zsold viszont egyenesen mesés.


Tavaly nyáron sokkolta a nemzetközi közvéleményt, amikor több ezer migráns gyűlt össze a Marokkóba ékelődő Melilla határfalánál, és a kerítésrohamozás után több tucat ember vesztette életét. Sokuk olyan embercsempész-hálózatokon keresztül jutott el ide, amelyek sűrűn átszövik az észak-afrikai térséget. Tudósítás egy terepkutatásról.


A homoszexualitás a mi kultúránkban még mindig szégyellni való. (nu, sajnálatos, kedves András, de alighanem Istened akarta így, hogy szeretet képmásának legyen egyáltalán esélye fennmaradni)


Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője a Budapest Pride előtti időszakban megjegyzést tett azzal kapcsolatban, hogy miként használják ki a cégek üres marketingcélokra a szivárvány-mozgalmakat, továbbá nagy port kavart az a kijelentése is miszerint „az emberek vagy férfiak, vagy nők”


A katona hivatás az egyik legelismertebb szakma, mindenki tiszteli azokat akik a haza védelmének szentelik életüket. Azonban az amerikai hadseregben már nem is lesz olyan meglepő, ha a kemény fából faragott hazafiak helyett kisminkelt, műszempillás, női ruhába öltözött katonákat találunk. A genderlobbi elérte ezt a szakmát is, különös kivételezés jár a transzneműeknek.847 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page