top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:30) 07.26.Joe Biden eltávolításáról beszélt a Képviselőház elnöke

A Biden-család külföldi pénzei jelentenék az eljárás alapjait.


Bushéknak is ő főzött...

Emlékeztetőül : Anthony Bourdain-t, Clintonék főszakácsát szintén holtan találták, ahogy Gary Rhodes-t, a királynő séfjét, Johnatan Gold-ot, Spielberg séfjét is...


Tafari Campbell holttestét vizsgáló mentőszolgálat munkatársai azt mondják, hogy tompa tárgy okozta sérüléseket észleltek a fején

"Az arca teljesen összezúzódott, mintha verekedett volna valakivel" - mondta az edgartowni tűzoltóság egyik tagja azzal a feltétellel, hogy nevét nem használják.


Bajban az Európai Bizottság elnöke, sorra hagyják faképnél Ursula von der Leyent

Egyre ingatagabb a talaj a brüsszeli politikus lába alatt.


Uniós biztos: Az EU kész Ukrajna gabonaexportja szinte teljes mennyiségének elszállítására

„Szinte minden ukrán terméket készek vagyunk exportálni” – fogalmazott Janusz Wojciechowski.


Magyarország támogatja az orosz és belarusz sportolók részvételét a párizsi olimpián

Magyarország támogatja a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) azon törekvéseit, hogy Oroszország és Belarusz sportolói részt vehessenek a 2024-es nyári olimpián, és ellenzi a sportolók politikai okokból történő bojkottálását – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán közvetített interjúban.


ROBERT C. CASTEL: Eszkalációs spirál a tengeri hadszíntéren

Ha Európa peremtengerei ingyenes autósztrádákból "no go zone"-okká alakulnak át, a kontinens sokkal szegényebb lesz.


Hiába a szövetségesek figyelmeztetése, az ukránok bejelentették, hogy továbbra is támadni fogják a Krímet

Még az amerikaiak sem támogatják, hogy az ukránok Oroszország területét támadják, de úgy látszik, ez nem érdekli Zelenszkijéket.


Orosz járőrhajót próbáltak megtámadni az ukránok a Fekete-tengeren

“A támadás visszaverése során mindkét távirányított ellenséges csónakot megsemmisítették az orosz hajó rendszeresített fegyvereiből ezernyolcszáz méter távolságból leadott tűzzel” – tette hozzá a minisztérium. Nem ez az első támadás, amelyet a kijevi rezsim tengeri drónokkal hajt végre. Július közepén két tengeri drón támadta meg a Krími hidat.


Reznyikov: jövő nyáron győzünk és a NATO keleti pajzsa leszünk, folytatjuk a Krím elleni támadásokat

Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter ígéretet tett arra, hogy továbbra is támadják az orosz célpontokat a Krímben, köztük a Krími hidat, mondván, hogy a csapások csökkentik Moszkva harcképességét a kijevi erők ellen.


McGregor: Zelenszkij dühös és elkeseredett a fronton kialakult helyzet miatt

“Szerintem az ukrán erők kétségbeesettek és őszintén szólva az összeomlás szélén állnak. a morál ott gyengébb, mint valaha” – jelentette ki a Pentagon volt tanácsadója.


Bild: a Bundeswehr rendkívül elégedetlen az ukránok harci műveleteivel...

...derül ki a Bundeswehr egy titkosított jelentéséből, amelyet a Bild ismertetett. “Egyes katonai egységek olyannyira széttagoltak, hogy bár mindegyikük tesz valamit, képtelenek egységes módon dolgozni” – jegyzi meg a dokumentum.


Ez lehet Putyin válasza a krími híd elleni támadásra: tömegpusztító fegyverek is szóba jöhetnek

A szakértők szerint bármi elképzelhető.


Oroszország megtiltja a barátságtalan országokból származó kész hal- és tengeri termékek behozatalát

“Tilalmat vezetnek be a barátságtalan országokból származó kész hal- és tenger gyümölcsei termékek Oroszországba történő behozatalára. A mezőgazdasági minisztérium szerint az Európai Unióból, az Egyesült Államokból és Norvégiából származó import törlése felszabadít bizonyos piaci réseket, amelyeket a hazai termelők tölthetnek be, akiknek a kapacitása lehetővé teszi a hazai piac igényeinek teljes körű kielégítését” – áll a közleményben.


Szergej Sojgu vezetésével orosz delegáció látogat Észak-Koreába...

...hogy részt vegyen a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság 1950-1953-as haza felszabadító háborújában aratott győzelmének 70. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi eseményeken.


Amiről a nyugati sajtó hallgat: Mariupolban újabb kerületet adtak át

Ezek új épületek. A belvárosban továbbra is zajlik a felújítás. Folyamatosan költöznek vissza a lakók.


Ez az izraeli baloldali lapok címoldala ma!

Reagáltak arra, hogy tegnap a Kneszetben a kormánykoalíció törvénybe iktatta az “ésszerűség indok” - ra nem hivatkozhat többé a Legfelsőbb Bíróság, amikor a jobboldal által hozott törvények ellen lép fel, azok eltörléséről határoz.


Fekete címlapok, sztrájkoló orvosok tiltakoznak az „ésszerűtlenítés” miatt

Az izraeli igazságügyi reform szerintük veszélyezteti a bíróságok függetlenségét.

Rétvári Bence: Brüsszel 800 milliárd forinttal tartozik a pedagógusoknak

A miniszterhelyettes szerint a baloldal kisstílű politikai érdekből a tanárok nagyobb arányú béremelése ellen dolgozik.


De, mars! Velünk nem fogják feltörölni a padlót, akkor se, ha a szövetségeseink akarják!

Diplomáciai botrány? Igen, a javából. Orbán Viktor tusványosi beszédében áthágta a nemzetközi diplomácia szabályait, nem engedte a román külügyet békésen, titokban demarsolni. A magyar külpolitika egyik nagy erénye az, hogy az arcpirító pofátlanságokhoz nem vág jó képet. Közeli s távoli nyugati szövetségeseink lassan észrevehetnék a nem túl komplex összefüggést önnön pofátlanságuk és a Magyarországgal való együttműködés nehézsége között. Kohán Mátyás írása.


Ropognak a fegyverek a szerb-magyar határon, migránsok lövöldöznek a déli oldalon

A helyiek rettegnek és dühösek.


Az amerikai kormány beperelte Texas államot az illegális határátlépések ellen emelt fizikai akadály miatt

A Fehér Ház álláspontja szerint a kormányzó politikája veszélyezteti a migránsok és a határőrizetben dolgozók életét, és aláássa az elnök határvédelmi politikáját.


"Népességcsökkentés": Most már a Fehér Ház is korrigálni kényszerült Kamala Harris elszólása miatt – ZeroHedge

"Ha befektetünk a tiszta energiába és az elektromos járművekbe és csökkentjük a népesség számát, akkor több gyermekünk lélegezhet tiszta levegőt és ihat tiszta vizet" – mondta. "Amikor [Joe] Biden elnök és én hivatalba léptünk, ambiciózus célt tűztünk ki... hogy 2030-ra felére csökkentjük az üvegházhatású gázok kibocsátását és 2050-re elérjük a nettó nulla kibocsátást" mondta Harris pénteken a baltimore-i Coppin State University hallgatóságának. A teljes cikket lefordítottam számotokra! (VilagHelyzete)


Megjelentek hazánkban is a klímarettegő bohócok (Videó)

A Gresham-palotához vonultak a klímarettegők, a Four Season hotelhez, hogy tudassák velünk: A kormány klímakatasztrófába vezet minket... Szerencsére hazánkban még gyerekcipőben járnak – mint az antifa, de ha nem figyelünk oda, akkor majd a városokban, reptereken, múzeumokban fognak káoszt csinálni...


Vésey Kovács László: A politika vallás lett, a vallás csak hobbi

Mikor volt utoljára saját politikai véleményed? Mármint olyan, ami nem egyezik okvetlenül annak a pártnak, politikai oldalnak a véleményével, amelyet támogatsz. Annyira ki van sarkítva a politika, hogy valószínűleg elég ritkán fordul elő ilyesmi. Pedig előfordulhatna, hiszen a pártszimpátia nem vallás. Ahol viszont mégis előfordul ilyen tetszőleges válogatás a különböző nézetek között, az éppen a vallás, noha ennek nemcsak egyszerűen nem így kéne lennie, hanem ez maga a következetlenség.


Elon Musk elárulta: ezért nevezte át a Twittert

Kifejtette: a „Twitter” név akkor volt találó, amikor a platformot rövid, 140 karakteres üzenetek cseréjére használták, hasonlóan a madarak csiripeléséhez. Most azonban a felhasználóknak lehetőségük van a tartalom különböző formáinak megosztására. Musk a jövőről szólva elárulta: átfogó kommunikációs funkciók és pénzügyi szolgáltatások bevezetését tervezi a platformon.


Lebuktatta a ChatGPT-t az egyetemista, szeptemberben a Brain Baron találkozhat vele

A Princeton diákja három nap alatt írt egy algoritmust, ami bármilyen szövegről megmondja, hogy a ChatGPT írta-e. A GPTZero már több millió felhasználónál jár, Edward Tian pedig több más izgalmas előadó mellett az idei Brain Bar fesztiválon mesél arról, mi a gond a mesterséges intelligenciával. A CIA volt elemzője, Martin Gurri megjósolta a Brexitet, Donald Trump elnökségét, a Brain Baron pedig arról beszél majd, hogyan törte meg a közösségi média az elitek információs monopóliumát, és forgatta fel a modern társadalmakat is. A napi hírzajon segít majd felülemelkedni a fesztivál látogatóinak Peter Turchin orosz származású amerikai tudós, aki a történelemből gyűjtött nagy mennyiségű adat segítségével jósolja meg a jövőt.


Az Egyesült Államok jóváhagyja a klórmekvát-klorid használatát a növényekben

A Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) egy új kémiai kísérletet támogat búzával, árpával és zabbal az Egyesült Államokban. Más szóval, ez az első alkalom, hogy az EPA jóváhagyta a klórmekvát-klorid széles körű használatát, amely peszticid (növekedésgátló), amely toxikus profillal rendelkezik a madarakra, emlősökre és az emberi reprodukcióra. Vegye figyelembe, hogy a klórmekvát-klorid szerepel a rendkívül veszélyes anyagok kémiai profiljában. A klórmekvát-kloridot 1962 óta használják üvegházakban a díszvirágok növekedésének szabályozására és folytonosságuk növelésére, de széles körben elterjedt alkalmazása élelmiszernövényeken korlátozott mérgező profilja miatt. Most a mezőgazdasági szektorban használják majd a búza, árpa, zab és tritikálé termelésének növelésére az Egyesült Államokban, de ez költséges lehet az emberiség és a környezet számára – írja a Hét érvei. Korábban arról számoltak be, hogy a biológiailag lebomló műanyag sokkal károsabb, mint a "nem biológiai".


Szilaj Csikós ajánlatunk: "Kapitalizmus, koronavírus és háború: A geopolitikai gazdaság!"

Radikhai Desai, aki sokaknak ismerős lehet a Michael Hudsonnal folytatott beszélgetéseiből, részletesebben kifejti a Covid-problémákat új könyvében: "Kapitalizmus, koronavírus és háború: A geopolitikai gazdaság!".

A könyv ingyenesen elérhető a kiadónál. A Covid fejezet kiváló, és nagyon ajánlott sokaknak, akiket összezavart a közegészségügyi propaganda.


A pandémia-hazugság két képen…

A 2019-es, 2020-as és 2021-es években az intenzívágyak kihasználtságának aránya osztályonkénti lebontásban. Ha csak a legalsó számokat nézem (az összes osztályt együttesen), láthatom, hogy 2019-ben az ágyak 75,9 százaléka, 2020-ban 68,8 százaléka, 2021-ben pedig 70,3 százaléka volt foglalt az intenzív ágyaknak. Hol volt vajon a pandémia? (Biró Éva)


Egy új TikTok kihívásban minél több fiúval kell ágyba bújni, a nyertes pedig az lesz, aki nem esik terherbe

Hol vannak már az ártalmatlan táncmozdulatok vagy az „Ice Bucket Challenge”-ek. Egyre többször olvashatunk arról, hogy egyes TikTok kihívások életeket követeltek maguk után. Egy jelenlegi őrületnek köszönhetően viszont új életeket is érint.


„Ezt nem én mondom, ezt a kinyilatkoztatás mondja, ezt az Isten mondja” – homoszexualitásról és meleg barátairól kérdezték Semjén Zsoltot – videó

Semjén kiemelte, hogy azt még a római pápa sem mondhatja, hogy nem bűn az, amit a Biblia bűnnek mond, s mint rámutatott, attól még lehet valaki a barátja, hogy az a személy bűnös állapotban van.


Döbbenet! Így csonkítják meg a „woke” orvosok az amerikai tinilányokat

Soren Aldaco szerint inkább a depresszióját kellett volna kezelniük ahelyett, hogy nemváltásra kényszerítik.


Postánkból


 

FELIRATKOZÁS A HUNGÁRIA TV CSATORNÁJÁRA

  • Hungária TV - YouTube

  • A Haza minden előtt! címmel a Hungária TV 2023. április 17-től hétfőnként délután 14h órai kezdettel felvételeket készít Szegeden a Csongrád-Csanád vármegyei stúdiójában.

  • A Magyar Szent Korona folyamatos hatalmának jogaiba való visszahelyezésének lehetősége, a nemzet kötelessége és felelőssége Hazánkért, nemzetünk létéért, jövőjéért.

  • Jelentkezés a műsorba előadóként, riportalanyként, vendégként és információ: hungariatv.hu@gmail.com +36 70 395 4644 drbenegabor@gmail.com +36 70 360 3595

  • videó: „Ha törvénytelen a hatalom, a nemzetnek joga van ellenállni” – Kásler Miklós és Tóth Zoltán József

K.M.: A Szent Korona hatalma folyamatos, jogaiban lehet korlátozni de ezek a jogok mindörökre szólnak és soha nem semmisülnek meg. Szünetelhet a Szent Korona joga, de meg soha nem szűnhet.

T.Z.J.: EKKOR VAN TÖRVÉNYTELEN HATALOM

K.M.: Úgy van, amit helyre kell állítani Ez többször előfordult a Szent Korona történetében, legutoljára 1944. március 19. után mert a Szent Korona jogai szünetelnek. Ha a Korona jogait csorbítja a király, akkor a nemzetnek joga van ellenállni. Kőszegi M. László elnök alapító e-mail: hungariatv.hu@gmail.com917 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page