top of page

Mindennapi szemezgetésünk – Rendkívüli: 338 112 adag Janssen vakcina durr belénk! (12:28) 07.27.A központ csütörtöki közleményében azt írta, „A COVID-19 oltóanyag költsége (Janssen)” elnevezésű projekt 735 998 781 forint vissza nem térítendő támogatásból valósult meg. A tájékoztatás szerint az Európai Gyógyszerészeti Ügynökség (EMA) által jóváhagyott Janssen vakcinát a felnőtt korosztálynak biztosította az Európai Unió, hozzájárulva ezzel, hogy a magyaroknak megfelelő mennyiségben rendelkezésre álljanak az EMA által engedélyezett COVID-19 elleni oltóanyagok. (nu, elképesztő felelőtlenség az NKK részéről a felnőttjeinkkel szemben! egy kis adalék hirtelenjében: „Csak egy dolog változott, amikor elmentél: MINDEN” – 271 „oltóanyag” van fejlesztés alatt... 1986-ban az oltóanyagokat gyártó gyógyszergyártókat a gyermekkori oltássérülésekről szóló törvény felmentette MINDEN felelősség alól, amely az oltás okozta sérülésből vagy halálesetből ered. Ezzel a vakcinák rendkívül jövedelmezővé váltak. Jelenleg 271 oltóanyag van fejlesztés alatt, és a legtöbb államban kötelező oltási törvényeket szorgalmaznak a gyermekek – és a felnőttek – számára. az Unió adja meg a járandóságunkat, ne a pusztításunkba segítsen be kegyes adományokka!)Minden genomanalízis rámutatott arra, hogy a Corvinok ősi európai genom összetételűek, azaz legmagasabb genetikai hasonlóságot az európai neolit mintákkal (mely népek szintén a Kárpát-medencéből eredeztethetőek) és az ősi magyarországi neolit és rézkori mintákkal mutattak, úgy, mint a Kőrös kultúrából (Kr.e. 6000-5500), az Alföldi Vonaldíszes Kerámia Kultúrából (Kr.e. 5500-5000), a dunántúli Lengyel-kultúrából (Kr.e. 5000-4400) vagy a Bodrogkeresztúr-kultúrából (Kr.e. 4000-3600) származó minták.


Meloni tagja a bevándorláspárti szervezetnek "Aspen Institute" (Bill Gates, Clinton...)

És néhány naiv ember még mindig álmodik.


Loretta Fuddy, az a személy, aki ellenőrizte Obama születési anyakönyvi kivonatának hitelességét, az egyetlen személy, aki 2013-ban meghalt egy repülő balesetben Hawaiin. A többiek túlélték.


Az igazságszolgáltatással kapcsolatos mérföldkövek teljesítése után „készre” jelentette a Kormány az igényelt változtatásokat, innentől a hét éves költségvetésből kifizetéseknek nincs akadálya – jelentette be Gulyás Gergely az aktuális Kormányinfón. Mint kiemelte, a Kormány 238 millió eurós költségnyilatkozatokat küldött Brüsszelnek, ennek 85 százalékát kell finanszíroznia az EU-nak, amelyre 90 napja van a Bizottságnak.


A jelentések szerint 12 darab Tu-95MSz stratégiai bombázó H-101 és H-55 típusú cirkálórakétákat indított Ukrajna területén lévő célpontok ellen. Ukrajnában országos a légiriadó van.


Olyan tragikus az ukránok helyzete, hogy a Bundeswehr szerint sem a nyugati kiképzés, sem a jobb fegyverzet, sem a rendelkezésre álló katonák nagy száma nem számít már.


Az Alternatíva Németországért párt egy videót osztott meg a közösségi médiában, amelyen a német háztartásokat fosztják ki, hogy folytatódjon Ukrajna támogatása.


Egy újabb hosszabbítás elvágná a jelenleg 2024 márciusára tervezett elnökválasztás kampányidőszakát is.


A munkaerőpiac összeomlott a háború sújtotta országban, a nők nélkül lehetetlen lesz az újrakezdés. A gond az, hogy a menekültek fele egyáltalán nem akar visszamenni Ukrajnába.


Az ukrajnai békés rendezés mellett és az ellen, hogy a nyugati országok fegyvert küldjenek Kijevbe, tüntetést tartottak szerdán Budapesten. A demonstrációt a Fórum a Békéért civil mozgalom, tíz politikai és társadalmi szervezet összefogása szervezte, a Magyar Békekör kezdeményezésére.


Ezt a döntést az állítólagos számos barátságtalan lépéssel és Moldova belföldi destabilizálására tett kísérletekkel magyarázták.


A Kreml tanácsadója szerint a csúcstalálkozó a Nyugat fellépése ellenére is megrendezésre kerül.


Az orosz elnök rámutatott kollégájának Moszkva és Kairó nagyszabású energetikai projektjeire.


A július 27-én és 28-án Szentpéterváron megrendezendő Oroszország-Afrika gazdasági és humanitárius fórum résztvevőihez intézett köszöntőjében Putyin jelezte, hogy Moszkva nagy értéket lát az afrikai nemzetekkel való együttműködésben.


A minisztérium közölte, hogy Sojgu beszélt Kang Szun-nam észak-koreai védelmi miniszterrel, miközben üdvözölte a két nemzet közötti hagyományosan szoros kapcsolatokat, és köszönetet mondott vendéglátóinak az eseménydús kulturális programért és a szívélyes fogadtatásért.


Egy fiatal szexmunkás szerint a Wagner-vezér úgy tartja, a szüzekkel való szeretkezés „meghosszabbítja fiatalságát”.


241 nyugati cég teljesen kivonult, 1336 nyugati cég változatlan formában működik.


A jüan megelőzte az amerikai dollárt, és április és június között a leggyakrabban használt valuta volt a kínai határokon átnyúló tranzakciókban – jelentette a Nikkei című japán lap a héten a kínai állami devizahivatal statisztikai adataira hivatkozva.


Az elnök fiának egykori üzlettársa hamarosan a Kongresszus előtt tanúskodik arról, hogy Joe Biden közvetlenül részt vett-e üzleti tevékenységükben.


„Nem hiszem, hogy Amerika egyetlen áldást sem érdemel már Istentől; egyet sem. Meg kell térnünk. És nem csak el kell fordulnunk a dolgoktól, hanem fel kell szerelnünk az egyházat (a harchoz – a szerk.) és bátorítanunk kell rá” – jelentette ki.


A szigetországi gyermekeknek közel a fele 14 éves korában már csonka családban él – állapította meg a Házasság Alapítvány most közzétett felmérése. A reprezentatív mintavétel adatait a Millennium Cohort Study alapján elemezték és érdekes, egyben szomorú következtetésekre jutottak.


Mohamed Bazoum nigeri elnököt eltávolították a hatalomból – jelentette be csütörtökre virradóra katonák egy csoportja a nyugat-afrikai ország állami televíziójában. Amadou Abdramane ezredes kilenc másik – egyenruhát viselő – katonatiszttel körülvéve közleményt olvasott fel az RTN televízióban, miszerint a védelmi és biztonsági erők eldöntötték: „véget vetnek az ismert rezsimnek a romló biztonsági helyzet és rossz kormányzat miatt”.


Szijjártó Péter: a kínai Sunwoda 580 milliárd forintos beruházással Nyíregyházán építi fel első európai üzemét Mintegy 580 milliárd forint értékű beruházással Nyíregyházán építi fel első európai üzemét a világ egyik legnagyobb akkumulátorgyártója, a kínai Sunwoda, és ennek nyomán több ezer új munkahely jön létre – jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.


A mesteretek mondotta volt, hogy el lehet menni, nem?


Antonio Bonfini (1427-1502): …az igazságot nem törvénykönyvből ismerik, hanem a természet oltotta beléjük. A lopást tartják a legsúlyosabb bűnnek, mert barmaikat és élelmiszerüket fedél és kerítés nélkül tartják, midőn az erdőkben kóborolnak; ha lopni szabad volna, nem tudnának fennmaradni; a máséra nem vágyakoznak, megelégednek a magukéval; aranyat, ezüstöt nem kívánnak. Egyébként kiegyensúlyozottak, mértékletesek, természettől fogva becsületesek… Joggal dicséri tehát őket oly nagyon Homérosz.Azt nem tudni, hogy az érintettek továbbra is szerepelnek-e a nyilvántartásban.


Ugyanakkor az egyházfő megerősítette, hogy a házasság csak egy férfi és egy nő közötti életre szóló szövetségként értelmezhető. 

FELIRATKOZÁS A HUNGÁRIA TV CSATORNÁJÁRA

  • Hungária TV - YouTube

  • A Haza minden előtt! címmel a Hungária TV 2023. április 17-től hétfőnként délután 14h órai kezdettel felvételeket készít Szegeden a Csongrád-Csanád vármegyei stúdiójában.

  • A Magyar Szent Korona folyamatos hatalmának jogaiba való visszahelyezésének lehetősége, a nemzet kötelessége és felelőssége Hazánkért, nemzetünk létéért, jövőjéért.

  • Jelentkezés a műsorba előadóként, riportalanyként, vendégként és információ: hungariatv.hu@gmail.com +36 70 395 4644 drbenegabor@gmail.com +36 70 360 3595

  • videó: „Ha törvénytelen a hatalom, a nemzetnek joga van ellenállni” – Kásler Miklós és Tóth Zoltán József

K.M.: A Szent Korona hatalma folyamatos, jogaiban lehet korlátozni de ezek a jogok mindörökre szólnak és soha nem semmisülnek meg. Szünetelhet a Szent Korona joga, de meg soha nem szűnhet.

T.Z.J.: EKKOR VAN TÖRVÉNYTELEN HATALOM

K.M.: Úgy van, amit helyre kell állítani Ez többször előfordult a Szent Korona történetében, legutoljára 1944. március 19. után mert a Szent Korona jogai szünetelnek. Ha a Korona jogait csorbítja a király, akkor a nemzetnek joga van ellenállni. Kőszegi M. László elnök alapító e-mail: hungariatv.hu@gmail.com945 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page