top of page

Mindennapi szemezgetésünk – Rendkívüli: 338 112 adag Janssen vakcina durr belénk! (12:28) 07.27.Európai uniós forrásból 338 112 adag Janssen vakcinát vásárolt a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NKK), ami jelentősen hozzájárult a magyarországi átoltottság növeléséhez.

A központ csütörtöki közleményében azt írta, „A COVID-19 oltóanyag költsége (Janssen)” elnevezésű projekt 735 998 781 forint vissza nem térítendő támogatásból valósult meg. A tájékoztatás szerint az Európai Gyógyszerészeti Ügynökség (EMA) által jóváhagyott Janssen vakcinát a felnőtt korosztálynak biztosította az Európai Unió, hozzájárulva ezzel, hogy a magyaroknak megfelelő mennyiségben rendelkezésre álljanak az EMA által engedélyezett COVID-19 elleni oltóanyagok. (nu, elképesztő felelőtlenség az NKK részéről a felnőttjeinkkel szemben! egy kis adalék hirtelenjében: „Csak egy dolog változott, amikor elmentél: MINDEN” – 271 „oltóanyag” van fejlesztés alatt... 1986-ban az oltóanyagokat gyártó gyógyszergyártókat a gyermekkori oltássérülésekről szóló törvény felmentette MINDEN felelősség alól, amely az oltás okozta sérülésből vagy halálesetből ered. Ezzel a vakcinák rendkívül jövedelmezővé váltak. Jelenleg 271 oltóanyag van fejlesztés alatt, és a legtöbb államban kötelező oltási törvényeket szorgalmaznak a gyermekek – és a felnőttek – számára. az Unió adja meg a járandóságunkat, ne a pusztításunkba segítsen be kegyes adományokka!)Meghatároztuk a Hunyadi család DNS-ét

Minden genomanalízis rámutatott arra, hogy a Corvinok ősi európai genom összetételűek, azaz legmagasabb genetikai hasonlóságot az európai neolit mintákkal (mely népek szintén a Kárpát-medencéből eredeztethetőek) és az ősi magyarországi neolit és rézkori mintákkal mutattak, úgy, mint a Kőrös kultúrából (Kr.e. 6000-5500), az Alföldi Vonaldíszes Kerámia Kultúrából (Kr.e. 5500-5000), a dunántúli Lengyel-kultúrából (Kr.e. 5000-4400) vagy a Bodrogkeresztúr-kultúrából (Kr.e. 4000-3600) származó minták.


Meloni élettarsa (Andrea Giambruno) baloldali újságíró, aki LGBT-párti, a könnyű drogok legalizálása és az eutanázia támogatása mellett áll

Meloni tagja a bevándorláspárti szervezetnek "Aspen Institute" (Bill Gates, Clinton...)

És néhány naiv ember még mindig álmodik.


Tafari Campbell nem az egyetlen személy, aki relytélyes körülmények között halt meg Obama környezetében

Loretta Fuddy, az a személy, aki ellenőrizte Obama születési anyakönyvi kivonatának hitelességét, az egyetlen személy, aki 2013-ban meghalt egy repülő balesetben Hawaiin. A többiek túlélték.


Megküldtük a számlákat Brüsszelnek, 90 napjuk van fizetni

Az igazságszolgáltatással kapcsolatos mérföldkövek teljesítése után „készre” jelentette a Kormány az igényelt változtatásokat, innentől a hét éves költségvetésből kifizetéseknek nincs akadálya – jelentette be Gulyás Gergely az aktuális Kormányinfón. Mint kiemelte, a Kormány 238 millió eurós költségnyilatkozatokat küldött Brüsszelnek, ennek 85 százalékát kell finanszíroznia az EU-nak, amelyre 90 napja van a Bizottságnak.


Zúdulnak a rakéták Ukrajnára – kövesse az eseményeket élőben

A jelentések szerint 12 darab Tu-95MSz stratégiai bombázó H-101 és H-55 típusú cirkálórakétákat indított Ukrajna területén lévő célpontok ellen. Ukrajnában országos a légiriadó van.


A német hadsereg kiszivárgott jelentése közölte, miért esélytelen az ukrán ellentámadás

Olyan tragikus az ukránok helyzete, hogy a Bundeswehr szerint sem a nyugati kiképzés, sem a jobb fegyverzet, sem a rendelkezésre álló katonák nagy száma nem számít már.


Heil Zelenszkij! – szól az Alternatíva Németországért párt reklámjában (videó)

Az Alternatíva Németországért párt egy videót osztott meg a közösségi médiában, amelyen a német háztartásokat fosztják ki, hogy folytatódjon Ukrajna támogatása.


Zelenszkij ismét meghosszabbította a hadiállapotot, ezzel megakadályozva a parlamenti választásokat

Egy újabb hosszabbítás elvágná a jelenleg 2024 márciusára tervezett elnökválasztás kampányidőszakát is.


Ukrajna hazahívja a menekült nőket

A munkaerőpiac összeomlott a háború sújtotta országban, a nők nélkül lehetetlen lesz az újrakezdés. A gond az, hogy a menekültek fele egyáltalán nem akar visszamenni Ukrajnába.


Az ukrajnai békés rendezés mellett és a nyugati fegyverszállítások ellen tüntettek Budapesten

Az ukrajnai békés rendezés mellett és az ellen, hogy a nyugati országok fegyvert küldjenek Kijevbe, tüntetést tartottak szerdán Budapesten. A demonstrációt a Fórum a Békéért civil mozgalom, tíz politikai és társadalmi szervezet összefogása szervezte, a Magyar Békekör kezdeményezésére.


Moldova az orosz nagykövetség 45 alkalmazottját utasította ki az országból

Ezt a döntést az állítólagos számos barátságtalan lépéssel és Moldova belföldi destabilizálására tett kísérletekkel magyarázták.


49 ország részvételével kezdődik az Oroszország-Afrika csúcstalálkozó Szentpéterváron

A Kreml tanácsadója szerint a csúcstalálkozó a Nyugat fellépése ellenére is megrendezésre kerül.


Vlagyimir Putyin az egyiptomi elnökkel tárgyalt Szentpéterváron

Az orosz elnök rámutatott kollégájának Moszkva és Kairó nagyszabású energetikai projektjeire.


Putyin: az afrikai kontinens az új többpólusú világ egyik pillérévé válik

A július 27-én és 28-án Szentpéterváron megrendezendő Oroszország-Afrika gazdasági és humanitárius fórum résztvevőihez intézett köszöntőjében Putyin jelezte, hogy Moszkva nagy értéket lát az afrikai nemzetekkel való együttműködésben.


Az orosz és az észak-koreai védelmi vezetők történelmi tárgyalásokat tartottak

A minisztérium közölte, hogy Sojgu beszélt Kang Szun-nam észak-koreai védelmi miniszterrel, miközben üdvözölte a két nemzet közötti hagyományosan szoros kapcsolatokat, és köszönetet mondott vendéglátóinak az eseménydús kulturális programért és a szívélyes fogadtatásért.


Orosz lap: Prigozsin háremet tartott fenn egy szentpétervári szállodában

Egy fiatal szexmunkás szerint a Wagner-vezér úgy tartja, a szüzekkel való szeretkezés „meghosszabbítja fiatalságát”.


2023 júniusáig a külföldi cégek csupán 7,3%-a vonult ki teljesen Oroszországból

241 nyugati cég teljesen kivonult, 1336 nyugati cég változatlan formában működik.


Nikkei: a jüan először előzte meg a dollárt Kína külkereskedelmében

A jüan megelőzte az amerikai dollárt, és április és június között a leggyakrabban használt valuta volt a kínai határokon átnyúló tranzakciókban – jelentette a Nikkei című japán lap a héten a kínai állami devizahivatal statisztikai adataira hivatkozva.


Impeachment eljárás indulhat Joe Biden ellen

Az elnök fiának egykori üzlettársa hamarosan a Kongresszus előtt tanúskodik arról, hogy Joe Biden közvetlenül részt vett-e üzleti tevékenységükben.


Nick Vujicic az amerikai egyházaknak: szólaljanak fel bátran az abortusz és a pornográfia ellen

„Nem hiszem, hogy Amerika egyetlen áldást sem érdemel már Istentől; egyet sem. Meg kell térnünk. És nem csak el kell fordulnunk a dolgoktól, hanem fel kell szerelnünk az egyházat (a harchoz – a szerk.) és bátorítanunk kell rá” – jelentette ki.


A család halála Nagy-Britanniában

A szigetországi gyermekeknek közel a fele 14 éves korában már csonka családban él – állapította meg a Házasság Alapítvány most közzétett felmérése. A reprezentatív mintavétel adatait a Millennium Cohort Study alapján elemezték és érdekes, egyben szomorú következtetésekre jutottak.


Nigeri puccsisták eltávolították a hatalomból Mohamed Bazoum elnököt

Mohamed Bazoum nigeri elnököt eltávolították a hatalomból – jelentette be csütörtökre virradóra katonák egy csoportja a nyugat-afrikai ország állami televíziójában. Amadou Abdramane ezredes kilenc másik – egyenruhát viselő – katonatiszttel körülvéve közleményt olvasott fel az RTN televízióban, miszerint a védelmi és biztonsági erők eldöntötték: „véget vetnek az ismert rezsimnek a romló biztonsági helyzet és rossz kormányzat miatt”.


Szijjártó Péter: a kínai Sunwoda 580 milliárd forintos beruházással Nyíregyházán építi fel első európai üzemét Mintegy 580 milliárd forint értékű beruházással Nyíregyházán építi fel első európai üzemét a világ egyik legnagyobb akkumulátorgyártója, a kínai Sunwoda, és ennek nyomán több ezer új munkahely jön létre – jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.


Aki külföldön szégyelli, hogy magyar, az elmebeteg

A mesteretek mondotta volt, hogy el lehet menni, nem?


Patrubány Miklós: „A magyarság őrlődése a hazugság korszakában” című, videóra vett előadásához: – néhány ókori idézet IGAZSÁGSZERETŐ őseinkről, a szkítákról

Antonio Bonfini (1427-1502): …az igazságot nem törvénykönyvből ismerik, hanem a természet oltotta beléjük. A lopást tartják a legsúlyosabb bűnnek, mert barmaikat és élelmiszerüket fedél és kerítés nélkül tartják, midőn az erdőkben kóborolnak; ha lopni szabad volna, nem tudnának fennmaradni; a máséra nem vágyakoznak, megelégednek a magukéval; aranyat, ezüstöt nem kívánnak. Egyébként kiegyensúlyozottak, mértékletesek, természettől fogva becsületesek… Joggal dicséri tehát őket oly nagyon Homérosz.Népszava: Budaházy Györgyék szerepeltek az FBI repülőtilalmi listáján

Azt nem tudni, hogy az érintettek továbbra is szerepelnek-e a nyilvántartásban.


„Az Úr úgy szeret minket, ahogy vagyunk” – válaszolta Ferenc pápa egy transznemű fiatalnak

Ugyanakkor az egyházfő megerősítette, hogy a házasság csak egy férfi és egy nő közötti életre szóló szövetségként értelmezhető. 

FELIRATKOZÁS A HUNGÁRIA TV CSATORNÁJÁRA

  • Hungária TV - YouTube

  • A Haza minden előtt! címmel a Hungária TV 2023. április 17-től hétfőnként délután 14h órai kezdettel felvételeket készít Szegeden a Csongrád-Csanád vármegyei stúdiójában.

  • A Magyar Szent Korona folyamatos hatalmának jogaiba való visszahelyezésének lehetősége, a nemzet kötelessége és felelőssége Hazánkért, nemzetünk létéért, jövőjéért.

  • Jelentkezés a műsorba előadóként, riportalanyként, vendégként és információ: hungariatv.hu@gmail.com +36 70 395 4644 drbenegabor@gmail.com +36 70 360 3595

  • videó: „Ha törvénytelen a hatalom, a nemzetnek joga van ellenállni” – Kásler Miklós és Tóth Zoltán József

K.M.: A Szent Korona hatalma folyamatos, jogaiban lehet korlátozni de ezek a jogok mindörökre szólnak és soha nem semmisülnek meg. Szünetelhet a Szent Korona joga, de meg soha nem szűnhet.

T.Z.J.: EKKOR VAN TÖRVÉNYTELEN HATALOM

K.M.: Úgy van, amit helyre kell állítani Ez többször előfordult a Szent Korona történetében, legutoljára 1944. március 19. után mert a Szent Korona jogai szünetelnek. Ha a Korona jogait csorbítja a király, akkor a nemzetnek joga van ellenállni. Kőszegi M. László elnök alapító e-mail: hungariatv.hu@gmail.com944 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page