top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:50) 07.29A következő emberkísérlet: jön a magas vérnyomás elleni mRNS injekció!

A fecskendőnek nem génterápiának kell lennie, hanem Specht szerint genetikailag szabályozza a vérnyomást. Azonban az ilyen mRNS-géninjekciók által okozott hatalmas károk, beleértve a hirtelen halált is, a koronainjekciók óta jól ismertek.


Íme, Alex Jones, az ellentmondásos rádiós műsorvezető 2002-es beszéde, ahol pontosan elmagyarázza, minek lehetünk most tanúi!

"Igen, vannak korrupt birodalmak, igen, manipulálnak benneteket, igen, vannak titkos társaságok, (...) és igen, ma 2002-ben létezik egy magát Új Világrendnek nevező zsarnoki szervezet, amelynek célja a világkormányzás. . Készpénz nélküli társadalom, teljes zsarnokság az egészségügy központosításával. (...) Aztán vírusokat és járványokat bocsátanak ki, és így aztán ránk kényszerítik a rendszerüket, ahol az emberek teljesen értéktelenek."


Victor Davis Hanson: A Nyugat elfelejtette milyen az orosz hadsereg?

A hadtörténész szerint a nyugati elemzők nem veszik figyelembe, hogy az ellenálló képesség és a katasztrófákból való kilábalás az orosz hadsereg történelmi védjegye.


Videón az Ukrán Biztonsági Szolgálat épülete elleni orosz rakétacsapás

Volodomir Zelenszkij ukrán elnök pénteken este jelentette be, hogy rakétacsapások érték az Uknrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) dnyipropetrovszki központját, egy magas épületet.


Leleplezte Robert C. Castel a CNN ukrán katonai sikerről szóló üres ujjongását

„Mindez akár az ukrán háború és az ukrán nemzeti tragédia szimbóluma is lehetne” – fogalmazott a szakértő.


Japán garanciával a Világbank 1,5 milliárd dollárt utalt át a kijevi rezsimnek

“A felvett pénzeszközöket a gazdasági fellendülésre és a lakosság szociális biztonságának megerősítésére fordítjuk” – idézték Szerhuj Marcsenko pénzügyminisztert.


Washington: az ukrán kormányzati korrupció miatt nem lehet nyomon követni a támogatásokat

Az Egyesült Államok nehezen tudja nyomon követni a Kijevnek 2022 februárja óta küldött dollármilliárdokat, ugyanakkor a nyomkövetés hatékonyságát csökkenti az ukrajnai kormányzati és magánkorrupció is. Ez volt az amerikai külügyminisztérium felügyelői hivatalának legfrissebb megállapítása.


Putyin: Oroszország 23 milliárd dollárnyi afrikai adósságot engedett el

Csütörtökön az orosz elnök közölte, hogy Oroszország ingyen gabonát biztosít a kontinens nehéz helyzetben lévő országainak. Burkina Faso, Zimbabwe, Mali, Szomália, a Közép-afrikai Köztársaság és Eritrea egyenként 25 ezer és 50 ezer tonna közötti gabonát kap, Moszkva pedig fedezi a szállítási költségeit is.


Oroszország: ki és mikor lehet Putyin utódja? – Bernek Ágnes

A Hit Rádió legfrissebb adásában Bernek Ágnes, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ geopolitikai kutatócsoportjának a vezetője nyilatkozott Fekete Rita műsorvezetőnek.


AFROCOM: a BRICS új elszámolási rendszere leváltja a nyugati SWIFT-rendszert

Az egypólusú világ összeomlóban van, és egy többpólusú világ alakul ki Afrika részvételével, ahol a közeljövőben egy újonnan kialakuló középosztály fogja hajtani a fogyasztói keresletet – mondta az afrikai országokkal való gazdasági együttműködés koordinációs bizottságának (AFROCOM) vezetője, Igor Morozov pénteken az RT hírtelevíziónak.


Bloomberg: India és Brazília nem szeretné a BRICS-csoport gyors bővítését

India és Brazília ellenzi Kína felhívását a BRICS-csoport gyors bővítésére, és a dél-afrikai csúcstalálkozót arra akarják felhasználni, hogy megvitassák további országok megfigyelői státusszal való esetleges felvételét – írja a Bloomberg a helyzetet ismerő tisztviselőkre hivatkozva.


Izrael válhat Amerika és Kína vetélkedésének új célpontjává

Az Egyesült Államok és Kína közötti versengés most a zsidó államot teheti próbára.


A Közel Keleten élő arabok közül csak 1,6 millió arab élvez teljes politikai és vallási szabadságjogokat...

... és ők Izrael Államában élnek!


Egyre több start-up hagyja el a start-up nemzet Izraelt

A megkérdezett start-up cégek mintegy 68%-a mondta, hogy már tett intézkedéseket, beleértve a készpénztartalékok kivonását, székhelyük Izraelen kívüli áthelyezését, alkalmazottak külföldre költöztetését és elbocsátásokat. Ezen túlmenően a vállalatok 22%-a számolt be arról, hogy készpénztartalékait Izraelen kívülre diverzifikálta, míg a befektetők 37%-a mondta, hogy a portfóliójában szereplő vállalatok készpénztartalékaik egy részét kivonták és külföldre helyezték át.


Ferenc pápa szerint bátor erőfeszítésekre van szükség a klímaváltozás elleni küzdelemben

A globális éghajlatváltozás elleni küzdelemben bátor és előrelátó erőfeszítések megtételére buzdított Ferenc pápa üzeneteiben, amelyeket az erdőtüzek és más időjárási katasztrófák sújtotta Olaszország és Görögország püspöki karának küldött pénteken. (nu, az első bátor lépés az lenne, ha szembeszállna a klímahisztivel)


Bukta a vádalkut, nehéz helyzetbe került Joe Biden fia

Hiába reménykedett, Hunter Biden nem ússza meg olyan könnyen a korábbi ámokfutásait.


Amerikai véleményvezér: Nagyon tisztelem Magyarországot és vezetését

Hazánkról, Trumpról és kultúrharcról is beszélt az MCC Feszten Michael Knowles amerikai kommentátor, a liberálisok ironikus kritikusa.


Pusztít az önsorsrontó politika Németországban?

Német egyetemi oktatók és professzorok beszélgettek az aktuális németországi helyzetről az MCC Feszt második napján.


„Nem vicces az EU-ban Németországgal szembekerülni”

A Brüsszel és Magyarország között feszülő ellentétekről és ellenérzésekről beszélgettek szakértők az esztergomi MCC Feszten.


Az osztrákokat nem érdekli Schengen, pénzért engednének át a határon

Somfalva osztrák polgármestere ugyanis bejelentette, hogy júliustól fizetni kell a város és Ágfalva közötti határátkelőt igénybe vevőknek, mivel szerinte a magyar ingázók miatt sok a baleset, és az osztrák lakosokat is zavarják.


A németországi muszlimok antiszemitábbak az átlagnál

A német lakosság hat százaléka véli úgy, hogy a gazdag zsidók „a világ urai”, a muszlimoknál ez az arány 26 százalék – állapítja meg egy új felmérés.


Tízezrével záratja börtönbe a bűnözőket Salvador elnöke

Nayib Bukele, a közép-amerikai ország keresztény palesztin származású vezetője eddig Salvador felnőtt lakosságának 2 százalékát záratta börtönbe. Bukele ellenzi az abortuszt – minden esetben –, az azonos neműek házasságát és az eutanáziát. „Azt hiszem, a jövőben egyszer fel fogjuk ismerni, hogy az abortusz egy nagy népirtás volt, amit elkövettünk” – jelentette ki egyszer. Az akkor 37 éves, fiatal politikus az új nemzedék és a rendteremtés ígéreteivel került hatalomra – azóta pedig brutális eszközökkel próbálja megvalósítani ígéreteit.

2020 februárjában katonákat küldött a parlamentbe, hogy ezzel kényszerítse ki a rendőrségnek és a hadseregnek juttatandó további finanszírozás megszavazását. 2021-ben kirúgta a legfőbb ügyészt és öt legfelsőbb bírót is. Bukele fő célja a bűnözés radikális visszavágása: hatalomra kerülése óta hetvenezer embert zártak börtönbe, java részüket szervezett bűnözés vádjával – ez Salvador felnőtt lakosságának mintegy 2 százaléka.


Ukrán turisták támadtak Meg egy orosz nőt török tengerparton, akinek Vlagyimir Putyint ábrázoló tetoválása volt

Az ukránok szerencsétlenségére – az orosz nő a harci szambó mestere volt.


Nicole Schwab, a WEF alapítójának, Klaus Schwabnak a lánya: A "Covid" bebizonyította, hogy a társadalom szerkezetében gyors és szélsőséges változásokat lehet végrehajtani, ha az emberek azonnali vészhelyzetet érzékelnek... (ismétlés)

Ez a mechanizmus alkalmazható az "éghajlati válságra", hogy felgyorsítsa a WEF "Nagy Újraindítás" programját.
971 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page