top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:50) 07.29A fecskendőnek nem génterápiának kell lennie, hanem Specht szerint genetikailag szabályozza a vérnyomást. Azonban az ilyen mRNS-géninjekciók által okozott hatalmas károk, beleértve a hirtelen halált is, a koronainjekciók óta jól ismertek.


"Igen, vannak korrupt birodalmak, igen, manipulálnak benneteket, igen, vannak titkos társaságok, (...) és igen, ma 2002-ben létezik egy magát Új Világrendnek nevező zsarnoki szervezet, amelynek célja a világkormányzás. . Készpénz nélküli társadalom, teljes zsarnokság az egészségügy központosításával. (...) Aztán vírusokat és járványokat bocsátanak ki, és így aztán ránk kényszerítik a rendszerüket, ahol az emberek teljesen értéktelenek."


A hadtörténész szerint a nyugati elemzők nem veszik figyelembe, hogy az ellenálló képesség és a katasztrófákból való kilábalás az orosz hadsereg történelmi védjegye.


Volodomir Zelenszkij ukrán elnök pénteken este jelentette be, hogy rakétacsapások érték az Uknrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) dnyipropetrovszki központját, egy magas épületet.


„Mindez akár az ukrán háború és az ukrán nemzeti tragédia szimbóluma is lehetne” – fogalmazott a szakértő.


“A felvett pénzeszközöket a gazdasági fellendülésre és a lakosság szociális biztonságának megerősítésére fordítjuk” – idézték Szerhuj Marcsenko pénzügyminisztert.


Az Egyesült Államok nehezen tudja nyomon követni a Kijevnek 2022 februárja óta küldött dollármilliárdokat, ugyanakkor a nyomkövetés hatékonyságát csökkenti az ukrajnai kormányzati és magánkorrupció is. Ez volt az amerikai külügyminisztérium felügyelői hivatalának legfrissebb megállapítása.


Csütörtökön az orosz elnök közölte, hogy Oroszország ingyen gabonát biztosít a kontinens nehéz helyzetben lévő országainak. Burkina Faso, Zimbabwe, Mali, Szomália, a Közép-afrikai Köztársaság és Eritrea egyenként 25 ezer és 50 ezer tonna közötti gabonát kap, Moszkva pedig fedezi a szállítási költségeit is.


A Hit Rádió legfrissebb adásában Bernek Ágnes, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ geopolitikai kutatócsoportjának a vezetője nyilatkozott Fekete Rita műsorvezetőnek.


Az egypólusú világ összeomlóban van, és egy többpólusú világ alakul ki Afrika részvételével, ahol a közeljövőben egy újonnan kialakuló középosztály fogja hajtani a fogyasztói keresletet – mondta az afrikai országokkal való gazdasági együttműködés koordinációs bizottságának (AFROCOM) vezetője, Igor Morozov pénteken az RT hírtelevíziónak.


India és Brazília ellenzi Kína felhívását a BRICS-csoport gyors bővítésére, és a dél-afrikai csúcstalálkozót arra akarják felhasználni, hogy megvitassák további országok megfigyelői státusszal való esetleges felvételét – írja a Bloomberg a helyzetet ismerő tisztviselőkre hivatkozva.


Az Egyesült Államok és Kína közötti versengés most a zsidó államot teheti próbára.


... és ők Izrael Államában élnek!


A megkérdezett start-up cégek mintegy 68%-a mondta, hogy már tett intézkedéseket, beleértve a készpénztartalékok kivonását, székhelyük Izraelen kívüli áthelyezését, alkalmazottak külföldre költöztetését és elbocsátásokat. Ezen túlmenően a vállalatok 22%-a számolt be arról, hogy készpénztartalékait Izraelen kívülre diverzifikálta, míg a befektetők 37%-a mondta, hogy a portfóliójában szereplő vállalatok készpénztartalékaik egy részét kivonták és külföldre helyezték át.


A globális éghajlatváltozás elleni küzdelemben bátor és előrelátó erőfeszítések megtételére buzdított Ferenc pápa üzeneteiben, amelyeket az erdőtüzek és más időjárási katasztrófák sújtotta Olaszország és Görögország püspöki karának küldött pénteken. (nu, az első bátor lépés az lenne, ha szembeszállna a klímahisztivel)


Hiába reménykedett, Hunter Biden nem ússza meg olyan könnyen a korábbi ámokfutásait.


Hazánkról, Trumpról és kultúrharcról is beszélt az MCC Feszten Michael Knowles amerikai kommentátor, a liberálisok ironikus kritikusa.


Német egyetemi oktatók és professzorok beszélgettek az aktuális németországi helyzetről az MCC Feszt második napján.


A Brüsszel és Magyarország között feszülő ellentétekről és ellenérzésekről beszélgettek szakértők az esztergomi MCC Feszten.


Somfalva osztrák polgármestere ugyanis bejelentette, hogy júliustól fizetni kell a város és Ágfalva közötti határátkelőt igénybe vevőknek, mivel szerinte a magyar ingázók miatt sok a baleset, és az osztrák lakosokat is zavarják.


A német lakosság hat százaléka véli úgy, hogy a gazdag zsidók „a világ urai”, a muszlimoknál ez az arány 26 százalék – állapítja meg egy új felmérés.


Nayib Bukele, a közép-amerikai ország keresztény palesztin származású vezetője eddig Salvador felnőtt lakosságának 2 százalékát záratta börtönbe. Bukele ellenzi az abortuszt – minden esetben –, az azonos neműek házasságát és az eutanáziát. „Azt hiszem, a jövőben egyszer fel fogjuk ismerni, hogy az abortusz egy nagy népirtás volt, amit elkövettünk” – jelentette ki egyszer. Az akkor 37 éves, fiatal politikus az új nemzedék és a rendteremtés ígéreteivel került hatalomra – azóta pedig brutális eszközökkel próbálja megvalósítani ígéreteit.

2020 februárjában katonákat küldött a parlamentbe, hogy ezzel kényszerítse ki a rendőrségnek és a hadseregnek juttatandó további finanszírozás megszavazását. 2021-ben kirúgta a legfőbb ügyészt és öt legfelsőbb bírót is. Bukele fő célja a bűnözés radikális visszavágása: hatalomra kerülése óta hetvenezer embert zártak börtönbe, java részüket szervezett bűnözés vádjával – ez Salvador felnőtt lakosságának mintegy 2 százaléka.


Az ukránok szerencsétlenségére – az orosz nő a harci szambó mestere volt.


Ez a mechanizmus alkalmazható az "éghajlati válságra", hogy felgyorsítsa a WEF "Nagy Újraindítás" programját.
979 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page