top of page

Mindennapi szemezgetésünk (07:57) 2022.07.18.


Tekintettel arra, amit ma már tudunk, hogy Joe Biden a fia, Hunter Bidennek a Burisma Holdingsnál folytatott korrupt ügyleteiben vett részt , valószínűleg oka volt a halálos fenyegetésnek.


A mezőgazdasági termelők, kamionosok és mások egész Hollandiában országos tiltakozást indítottak ez ellen az elképzelés ellen, részben a nitrogén üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentését célzó, június 10-i nemzeti és területspecifikus terv miatt. Damoklész kardja lóg felettük: a kormány általi kényszerlefoglalás lehetősége. A NOS Nieuws arról számolt be, hogy Christianne van der Wal, az ország természetvédelmi és nitrogénpolitikáért felelős minisztere nem zárta ki, hogy kisajátítsák a földet a nem együttműködő gazdáktól.


Lezuhant Görögországban egy Jordániába titokzatos “veszélyes rakományt” szállító ukrán repülőgép, 8 ember meghalt. Ukrán An-12-es repülőgép lezuhant Kavalában 12 tonna lőszerrel: Ismétlődő robbanások – 112-es üzenet: “Csukja be az ajtókat-ablakokat”. Lakosok vallomásai a halálos rakományt szállító An-12-ről: “Két órán keresztül robbanásokat hallottunk – Égett a torkom…” – Forgalmi tilalom Antiphilippus-Paleochoriban.


A brit hadsereg értékelése szerint Oroszország "viszonylag stabil rendszerrel" rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a következő években is folyamatosan veszélyeztetni fogja Nagy-Britanniát


Sevim Dagdelen baloldali képviselő szerint a német lakosság kétharmada ért egyet az állítással.


Habár egyelőre nem forog veszélyben az, hogy a dollár továbbra is vezető globális tartalékvaluta maradjon, érdemes szemmel tartani a kínai jüant is. Már az orosz-ukrán háború kirobbanása előtt is élénkült az érdeklődés a jüan iránt, a háború után ez orosz részről pedig ez még markánsabban látszódik. Hosszabb távon gondolkodva nem kizárt, hogy a dollár a jüanban méltó vetélytársára akadt vezető globális tartalékvaluta vonatkozásában.


Belgiumban tovább erősödik a koronavírus legújabb hulláma, az új fertőzéses esetek száma hetedik hete emelkedik; a belga kormány utazási korlátozásokat is tartalmazó törvénytervezetet hagyott jóvá, az országban újra bevezethetik a beutazók nyilvántartását célzó járványügyi adatlap használatát (PLF) – közölte a La Libe Belgique című francia nyelvű belga napilap.


A holokauszttal kapcsolatos nyilvános tartalmak közel fele tagadja vagy elferdíti a tényeket.


A 27 éves „nő” amúgy 30 éves börtönbüntetését tölti emberölésért.


Néhány száz tüntető csütörtök éjjel is az utcán maradt volna, és megbénították volna a péntek reggeli csúcsforgalmat - számolt be róla az egyik aktivista a 444 nevű Soros-blognak. És valóban, hogy a baloldal által szervezett, kedd óta tartó tüntetéssorozatnak mi köze az eredeti célkitűzéshez, a kisadózó vállalkozások tételes adója, vagyis a kata módosítása elleni tiltakozáshoz. A balliberális toporzékolás nem újdonság a pesti flaszteren, mint ahogy korábban a Színház- és Filmművészeti Egyetem körül. Ahogy az ilyen hisztériáknál lenni szokott, egymást érik a tüntik, a petíciók és az Alinsky-módszereknek megfelelően már az egyetem épületét is eltorlaszolták az öntudatos gyerekek. Szerintünk sokkal izgalmasabb a Soros-pénzeken aktivistáskodó szerzők nyílt kiállása Alinsky módszerei mellett.
689 megtekintés

コメント


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page