top of page

Mindennapi szemezgetésünk (09:00) 08.12.Harminc éve volt az egyetemen Gender Studies, egészen idáig.


Meglep valakit, hogy a WHO megpróbálja a tömeges oltást a klímaváltozással összekapcsolni?


A bíró jó döntését, miszerint ez a gyerek dönthetett úgy, hogy nem akarja az injekciót, nemrég fellebbezéssel hatályon kívül helyezték.


Dmitro Kuleba nagy hatótávolságú rakétákat szeretne kapni Németországtól és az Egyesült Államoktól.


Leváltjuk az összes megyei sorozóbizottság vezetőjét. Ezt a rendszert olyan embereknek kell irányítaniuk, akik pontosan tudják, mi a háború, és hogy a háború alatti cinizmus és vesztegetés miért hazaárulás – hangsúlyozta az államfő.


Több katonai hírszerzőt vezényeltek a határra, és nagymértékben megnövelték a nemzetvédelmi és a bűnüldöző erők létszámát is.


A nemzeti érdekeknek kell vezérelniük a döntéshozókat.Az orosz űrprogram 1976 óta először indított szondát a Holdra. A Luna-25 az Amur-vidéki Vosztocsnij űrrepülőtérről indult, és augusztus 21-re tervezi, hogy a déli sarkvidéken landoljon.


Így fogadták őket a Sheremetyevói Nemzetközi repülőtéren.

Az Egyesült Államok Kínával szembeni fellépése azt mutatja, hogy ez az ország a világ legnagyobb instabilitási forrása – mondta Vang Ji kínai külügyminiszter Lee Hsien Loong szingapúri miniszterelnökkel folytatott találkozóján.


A Pravda cikke szerint Magyarország valójában soha nem adta fel revizionista politikáját.


A két legjelentősebb ukrajnai magyar érdekvédelmi szervezet közös nyilatkozatban bírálta a módosítást.


Pattanásig feszült a helyzet Bosznia-Hercegovinában.


Szorul a hurok „Hunter úrfi” körül?


Joe Biden amerikai elnök pótlólagos, 13 milliárd dolláros keretet kért a Kongresszustól Ukrajna folytatódó katonai támogatásához egy nagyobb, 40 milliárd dolláros kiegészítő költségvetésre vonatkozó indítványban csütörtökön.


A legismertebb Izrael-párti szervezet az AIPAC szerint a magát Izrael-pártinak nevező JStreet veszélyezteti Amerika Izrael-pártiságát.


A gerincproblémákkal küzdő Sylvia Santana térden állva kéri, hogy bocsássanak meg neki, amiért elfogadta a zsidó közösség meghívását Izraelbe.


Az egyetlen igazi ellenzék párt Németországban az AfD – mondja az MCC Magyar-Német Intézetének igazgatója.


Az EU legnagyobb gazdaságát további gazdasági hanyatlás és dezindusztrializáció fenyegeti az unió Oroszországgal szembeni szankciós politikája miatt – figyelmeztetett Uwe Schulz német parlamenti képviselő.


A háztetőkre helyezett naperőművek akár az országos villamosenergia-igény mintegy felét is megtermelhetnék a megújulóenergia-közösségek széles körű elterjedésével – írja a Portfolio.


Egy hithű katolikus házaspár beszámolója szerint eltiltották őket az állami nevelőszülői rendszerben való részvételtől a nemi hovatartozással és a szexualitással kapcsolatos vallási meggyőződésük miatt.


Adam Smith-Connort azóta citálják bíróság elé, miután egy brit abortuszklinika előtt némán állva elmondott egy imát korábban elhunyt fia miatt. A rendőrség akciójáról azóta felvételt is közzétettek, az édesapa szerdán a bíróságon ártatlannak vallotta magát a felsorolt vádpontokban.


Egészen abszurd felvétel borzolja most a kedélyeket Nagy-Britanniában, ahol 7 rendőrtiszt azért tartóztatott le egy autizmussal küzdő tinédzser lányt, mert állításuk szerint, egyikőjüket homofób megjegyzésekkel illette. A közösségi oldalakon terjedő felvétel szerint a rendőrök egy lakásba belépve bejelentik a családtagoknak, hogy a 16 éves autista lányt le fogják tartóztatni, amiért az egyik rendőrnőt leszbikusnak nevezte. A lány mindeközben rémülten a szoba egyik sarkában ült. Az édesanyja szerint az egész egy óriási félreértés, mivel a lány a valóban leszbikus nagymamájához hasonlította a rendőrnőt, a nagyi pedig egy másik nővel él együtt. Az anyuka azt sérelmezi, hogy a lánynak éppen pánikrohamai voltak, ám erre nem volt tekintettel a rendőrség, sőt a sértett rendőrnő egyenesen úgy fogalmazott, hogy őt ez nem érdekli. (ajjaj!)


Oliver Anthony egy átlagos amerikai a virginiai Farmville-ből, három kutyája van és szabad idejében szeret énekelni. A vírusként terjedő dalában arról énekel, hogy úgy érzi, eladja a lelkét azzal, hogy minden nap nevetséges fizetésért túlórázik, és lényegében elpocsékolja az életét. A legnagyobb üzenettel bíró sorok azonban a világról szólnak, amely olyan irányba tart, mint egy rossz álom. A gazdag elit totális kontrollra törekszik, hogy tudják, mit gondolunk és mit teszünk. Egy másik strófa pedig már arról szól, hogy a politikusok nem a bányászok (miners) érdekeit nézik, hanem kiskorúakkal (minors) szórakoznak ismeretlen szigeteken.


875 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page