top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:54) 08.13.Hadd osszam meg Önökkel egyik aranyszabályomat a nemzeti ügyek észszerű megközelítéséhez...


Az Egészségügyi Minisztérium most megerősítette ezt.


Ezenközben igazi izraeli tudósok, ember társaikért aggódó igazi patrióták, megálljt kérő igazi orvosok közzétették az izraeli oltáshalottak újabb névsorát !

Nem légből kapott hír ez, hanem hangya szorgalommal, az embertársak iránti aggódás és szeretetből fakadó önkéntes kutatótevékenység eredménye ez a szomorú lista. Akik összeállították, ők bátor izraeli tudósok, orvosok a Farma cégek által finanszírozott izraeli médiák hazudozásával azonos vonalat nem képviselnek, hanem inkább a tények feltárását, az igazság elbeszélését választották. (...) Ezek a saját döntéseiket, véleményüket másokra erőltetni akaró néhányak juttatták eszembe ezt a karikatúrát, amit ide csatoltam, mert nagyon jól jellemzi elborultságukat.


A jelentések szerint az ausztrál kormány azt tervezi, hogy kötelezővé teszi a vakcina bevezetését minden állat számára, függetlenül attól, hogy a szarvasmarha-tenyésztők egyetértenek-e vagy sem. 2023. május 2-án a Meat and Livestock Australia (MLA) bejelentette egy olyan projekt finanszírozását, amely "olyan mRNS-vakcinák tesztelésére irányul, amelyek gyorsan tömegesen előállíthatók Ausztráliában bőrcsomósodás vagy más egzotikus betegség kitörése esetén".


...ami az emberek irányításáról szól, és arról, hogy meghekkelhető állatokká alacsonyíthassanak le minket...


A nyilatkozatot örömmel és jó humorral tette...


És gondoljunk csak bele, ez csak egy kis része. Képzeljék el, hogy az elmúlt években mennyi értéket loptak el ennek a népirtó szervezetnek a képviselői!


A Varsó és Kijev közötti feszült kapcsolatokban lehetséges hibák vannak, amelyek szakításhoz vezethetnek – jelentette ki Tyimofej Milovanov volt ukrán gazdaságfejlesztési, kereskedelmi és mezőgazdasági miniszter a Washingon Postnak.


Az ukrán külügyminiszter kifejtette, különösen nehéz ősz vár Ukrajnára abból a szempontból, hogy fenntartsa a nyugati államok támogatását.


Az orosz védelmi minisztérium szombaton közölte, hogy a kijevi rezsim csapásmérő változattá átalakított Sz-200-as rakétával próbálta megtámadni a Krími hidat, a rakétát lelőtték, kár nem keletkezett. A forgalmat ideiglenesen lezárták.


A leszállított ruhák gyakorlatilag használhatatlannak bizonyultak.


Durva sikkasztási ügyben folyik vizsgálat.


A diplomata megkérdőjelezte az ukrán bíróságok állítólagos függetlenségét, arra utalva, hogy az egész rendszer teljesen leépült. Az ország igazságszolgáltatása ma már ténylegesen a “nagyfokú politizálás, a jogi törvénytelenség és az erkölcsi terror” légkörében létezik – írta Aszkaldovics. Ilyen körülmények között nem valószínű, hogy a bírósági döntés megfellebbezésére tett kísérletek más eredményre vezetnének – jegyezte meg a diplomata.


Nekünk sikerült belépnünk az 12. évszázadunkba. Ukrajnától egyelőre az is bravúros lenne, ha a negyvenedik évét megérné. Ungváry Zsolt írása.


A Global Times szerint erre azért került sor, mert a fórum fő célja a fejlesztési együttműködés.


A jobboldali véleményvezér Twitter-csatornáját jelenleg több mint 9 millióan követik.


Az első bomba még április 10-én robbant, amikor a FoxNews címlapon közölte: az FBI a „belföldi terrorizmus elleni harc jegyében” besúgókat keres és szervez be a katolikus egyház berkeiben. Ez a Képviselőház igazságügyi bizottsága által nyilvánosságra hozott belső dokumentumokból derült ki. A dokumentumokat Kyle Seraphin volt FBI-ügynöktől kapták meg, és azok az FBI richmondi irodájából származtak. Jim Jordan és Mike Johnson képviselők szerint az FBI a „fő katolikus plébániákat” veszi célba, hogy érzékenyítsék a vallási gyülekezeteket „a radikalizálódás figyelmeztető jeleire”.


Házkutatásokat is elrendeltek. A vád: ajándékok ellopása.


Az Egyesült Államok fenntartja a 6 milliárd dollárnyi lefoglalt iráni vagyonra vonatkozó korlátozásokat, amelyeket a fogolycsere-egyezmény részeként fognak felszabadítani, amelynek keretében Teherán várhatóan szabadon enged öt fogva tartott amerikait.


Mert egy Svédországba vándorolt, Irakból származó migráns keresztény arab Svédország iraki nagykövetsége előtt felgyújtotta a Koránt.


Vu Ken szerint politikai hecc a vád, hogy kínai diákok kémkednének Németországban.


Erre azért kényszerült, mert túlságosan nyilvánvaló volt a hazugság.


Vajon miért kellett ezt az interjút törölni az archívumból?


Kimondták a verdiktet: vidéken mindenki sötét bunkó.


Gönczi Andrea elsírta magát, amikor megérkezett a „sokadik nyomorult, fogalmatlan szavazó”.


„Apukánktól jött a zene szeretete. Anyukánktól nem jöhetett, szegénynek nem volt rá semmi ideje. Három helyen takarított, mellette ebédet osztott” – a 70 éves Szűcs Judith a Mandinernek.


Kim Dzsongunhoz hasonlítja az amerikai lap a magyar kormányfőt, ami után gyakorlatilag már nincs mit mondani.


Több tízezer ember sétált keresztül szombaton Prága belvárosán az idei pride felvonuláson. A felvonuláson miniszterek, politikusok, különböző vállalatok és szervezetek képviselői, nagykövetek, hírességek és gyermekes családok is megjelentek. A szervezők és a rendőrség a tavalyihoz hasonlóan mintegy 60 ezer fősre becsülték a részvételt. A két tucatnyi ellentüntető kapcsán a rendőrségnek nem kellett komolyabb konfliktusok miatt közbelépnie.


1 052 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page