top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:54) 08.13.Ne bízzunk az ENSZ-ben, ellenőrizni akarja az egészségügyet, a klímát, a békét, az igazságosságot

Hadd osszam meg Önökkel egyik aranyszabályomat a nemzeti ügyek észszerű megközelítéséhez...


Nincs bizonyíték arra, hogy a beoltott emberek ritkábban kapják meg a Covidot, vagy jobban védettek lennének ellene.

Az Egészségügyi Minisztérium most megerősítette ezt.


Két éve írtam, de mennyire igazam volt!

Ezenközben igazi izraeli tudósok, ember társaikért aggódó igazi patrióták, megálljt kérő igazi orvosok közzétették az izraeli oltáshalottak újabb névsorát !

Nem légből kapott hír ez, hanem hangya szorgalommal, az embertársak iránti aggódás és szeretetből fakadó önkéntes kutatótevékenység eredménye ez a szomorú lista. Akik összeállították, ők bátor izraeli tudósok, orvosok a Farma cégek által finanszírozott izraeli médiák hazudozásával azonos vonalat nem képviselnek, hanem inkább a tények feltárását, az igazság elbeszélését választották. (...) Ezek a saját döntéseiket, véleményüket másokra erőltetni akaró néhányak juttatták eszembe ezt a karikatúrát, amit ide csatoltam, mert nagyon jól jellemzi elborultságukat.


Ausztrália bejelentette, hogy Bill Gates mRNS-vakcináit minden olyan állatba befecskendezi, amelyet az emberek tányérjaira szánnak

A jelentések szerint az ausztrál kormány azt tervezi, hogy kötelezővé teszi a vakcina bevezetését minden állat számára, függetlenül attól, hogy a szarvasmarha-tenyésztők egyetértenek-e vagy sem. 2023. május 2-án a Meat and Livestock Australia (MLA) bejelentette egy olyan projekt finanszírozását, amely "olyan mRNS-vakcinák tesztelésére irányul, amelyek gyorsan tömegesen előállíthatók Ausztráliában bőrcsomósodás vagy más egzotikus betegség kitörése esetén".


Dr. Tess Lawrie: a nagy újraindítás felnyitotta a szemünket, most felszabadulhatunk

...ami az emberek irányításáról szól, és arról, hogy meghekkelhető állatokká alacsonyíthassanak le minket...


Jacob Rothschild elismeri, hogy a #Rothschild család évszázadokon át vérfertőzést folytatott, hogy gazdag genetikai örökségüket a családon belül tartsák

A nyilatkozatot örömmel és jó humorral tette...


Kongó aranyát ellopta az ENSZ!

És gondoljunk csak bele, ez csak egy kis része. Képzeljék el, hogy az elmúlt években mennyi értéket loptak el ennek a népirtó szervezetnek a képviselői!


Washingon Post: szakadhat a lengyel-ukrán kapcsolat

A Varsó és Kijev közötti feszült kapcsolatokban lehetséges hibák vannak, amelyek szakításhoz vezethetnek – jelentette ki Tyimofej Milovanov volt ukrán gazdaságfejlesztési, kereskedelmi és mezőgazdasági miniszter a Washingon Postnak.


Kuleba: Mindent megteszünk, hogy elhallgattassuk a béke hangjait!

Az ukrán külügyminiszter kifejtette, különösen nehéz ősz vár Ukrajnára abból a szempontból, hogy fenntartsa a nyugati államok támogatását.


Zaharova: nem marad válasz nélkül a Krími híd elleni újabb támadási kísérlet

Az orosz védelmi minisztérium szombaton közölte, hogy a kijevi rezsim csapásmérő változattá átalakított Sz-200-as rakétával próbálta megtámadni a Krími hidat, a rakétát lelőtték, kár nem keletkezett. A forgalmat ideiglenesen lezárták.


Pocsék minőségű egyenruhákkal verték át az ukrán hadsereget

A leszállított ruhák gyakorlatilag használhatatlannak bizonyultak.


Az ukrán védelmi minisztérium háromszoros áron vásárolt öltözetet a seregnek

Durva sikkasztási ügyben folyik vizsgálat.


Moszkva elítélte az ukrán bíróság döntését, amely engedi a szerzetesek erőszakos kilakoltatását

A diplomata megkérdőjelezte az ukrán bíróságok állítólagos függetlenségét, arra utalva, hogy az egész rendszer teljesen leépült. Az ország igazságszolgáltatása ma már ténylegesen a “nagyfokú politizálás, a jogi törvénytelenség és az erkölcsi terror” légkörében létezik – írta Aszkaldovics. Ilyen körülmények között nem valószínű, hogy a bírósági döntés megfellebbezésére tett kísérletek más eredményre vezetnének – jegyezte meg a diplomata.


Azt mondják, Ukrajna jelenleg a szuverenitásáért harcol – de valójában azt már jó ideje elvesztette

Nekünk sikerült belépnünk az 12. évszázadunkba. Ukrajnától egyelőre az is bravúros lenne, ha a negyvenedik évét megérné. Ungváry Zsolt írása.


Global Times: Kína számos nyugati vezetőt nem hívott meg az Egy övezet, egy út fórumra

A Global Times szerint erre azért került sor, mert a fórum fő célja a fejlesztési együttműködés.


Ismét hazánkba látogat Tucker Carlson, az amerikai konzervatívok egyik legismertebb kommentátora!

A jobboldali véleményvezér Twitter-csatornáját jelenleg több mint 9 millióan követik.


Ügynököket szervez be az FBI a keresztény közösségek megfigyelésére

Az első bomba még április 10-én robbant, amikor a FoxNews címlapon közölte: az FBI a „belföldi terrorizmus elleni harc jegyében” besúgókat keres és szervez be a katolikus egyház berkeiben. Ez a Képviselőház igazságügyi bizottsága által nyilvánosságra hozott belső dokumentumokból derült ki. A dokumentumokat Kyle Seraphin volt FBI-ügynöktől kapták meg, és azok az FBI richmondi irodájából származtak. Jim Jordan és Mike Johnson képviselők szerint az FBI a „fő katolikus plébániákat” veszi célba, hogy érzékenyítsék a vallási gyülekezeteket „a radikalizálódás figyelmeztető jeleire”.


Trump után újabb konzervatív exelnök került célkeresztbe: már Bolsonaro ellen is nyomoznak!

Házkutatásokat is elrendeltek. A vád: ajándékok ellopása.


Fogolycsere az USA és Irán között: 6 milliárd dollárnyi iráni vagyont is felszabadítanak

Az Egyesült Államok fenntartja a 6 milliárd dollárnyi lefoglalt iráni vagyonra vonatkozó korlátozásokat, amelyeket a fogolycsere-egyezmény részeként fognak felszabadítani, amelynek keretében Teherán várhatóan szabadon enged öt fogva tartott amerikait.


Hasszan Naszralla megfenyegette Svédországot és egész Európát! Miért?

Mert egy Svédországba vándorolt, Irakból származó migráns keresztény arab Svédország iraki nagykövetsége előtt felgyújtotta a Koránt.


„Foglalkozzanak a saját dolgukkal, és hagyják békén a kínai diákokat” – kiborult a pekingi nagykövet Németországban

Vu Ken szerint politikai hecc a vád, hogy kínai diákok kémkednének Németországban.


Svájcban egy időjárással kapcsolatos felelős a tévéhíradóban elnézést kér, amiért 6-7 fokkal több hőmérsékletet jelentettek a Földközi-tenger medencéjében.

Erre azért kényszerült, mert túlságosan nyilvánvaló volt a hazugság.


A francia Nemzeti Audiovizuális Intézet (INA) archívumából 2022. február 10-én törölték ezt az 1977. szeptember 27-i videót, amely két transzról készült. A beárnyékolt interjúalany profilja, mozdulatai és hangja kísértetiesen emlékeztetnek a francia elnök feleségére

Vajon miért kellett ezt az interjút törölni az archívumból?


Felrobbantotta az internetet Donáth Anna vérgőzös posztja

Kimondták a verdiktet: vidéken mindenki sötét bunkó.


„Jönnek az alkoholszagú, mosdatlan, rosszfogú, tudatlan emberek sorra” – mondta a szavazatszámlálásról a Magyarországról menekülni akaró nő

Gönczi Andrea elsírta magát, amikor megérkezett a „sokadik nyomorult, fogalmatlan szavazó”.


Szűcs Judith: Erdős Péter nem utált, csak visszatartott

„Apukánktól jött a zene szeretete. Anyukánktól nem jöhetett, szegénynek nem volt rá semmi ideje. Három helyen takarított, mellette ebédet osztott” – a 70 éves Szűcs Judith a Mandinernek.


Huffington Post: Trump a fasizmust akarja megvalósítani, amihez Orbántól vehet ötleteket

Kim Dzsongunhoz hasonlítja az amerikai lap a magyar kormányfőt, ami után gyakorlatilag már nincs mit mondani.


60 000-en vonultak fel a prágai pride-on

Több tízezer ember sétált keresztül szombaton Prága belvárosán az idei pride felvonuláson. A felvonuláson miniszterek, politikusok, különböző vállalatok és szervezetek képviselői, nagykövetek, hírességek és gyermekes családok is megjelentek. A szervezők és a rendőrség a tavalyihoz hasonlóan mintegy 60 ezer fősre becsülték a részvételt. A két tucatnyi ellentüntető kapcsán a rendőrségnek nem kellett komolyabb konfliktusok miatt közbelépnie.


1 050 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page