top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:05) 08.20.


Az összes korlátozás visszatérésével együtt. Az ok? Egy új, "nagyon veszélyes variáns " visszatérése, amelyet a DailyMail "BA.6-nak nevez, amely számos mutációval rendelkezik" Úgy kell élni ezt a nyarat, mintha az utolsó lenne!

Fabius fia leesik az erkélyről. Rádiócsend. Egy híres újságíró lezuhan egy repülőgépről a kortárs művészet öreg papnőjével. Rádiócsend. A Notre-Dame újjáépítésével megbízott tábornok 2600 méter magasból egyedül zuhan le. Rádiócsend. A Lukoil orosz olajipari óriáscég főnöke lezuhan a 6. emeletről Rádiócsend. A Forbes orosz milliárdosok listáján szereplő Zelenov is lezuhan Dél-Franciaországban. Rádiócsend. Szerencsére most már tudjuk az igazságot a Biogroup laboratóriumok vezérigazgatójáról, aki a Royal Monceau erkélyéről zuhant le. Stéphane Blet zongora virtuóz kiesett egy genfi szálloda ablakán, miután írt egy könyvet a francia szabadkőművesekről.


A csoport most tovább megy, és fellép minden olyan videóanyag ellen, amely alternatív és természetes kezelési módszereket hirdet. A platform azt ígéri, hogy érvényesíteni fogja az orvosi félretájékoztatás elleni irányelveit, ha „jelentős közegészségügyi kockázat” vagy „félretájékoztatás valószínűsége” áll fenn, és az egészségügyi tisztviselők hivatalos iránymutatásai a nyilvánosság rendelkezésére állnak . Ezenkívül a YouTube megerősíti elkötelezettségét az olyan szervezetek iránt, mint a WHO és más egészségügyi intézmények, hogy meghatározzák, milyen információk megfelelőek a platformon folytatott megbeszélésekhez, annak ellenére, hogy a közelmúltban ezek az intézmények szembesülnek a hitelességi problémákkal.Ír katonai kiképzők fegyverkezési ismereteket fognak oktatni ukrán katonáknak, annak ellenére, hogy Írország semleges volt, és a kormány korábban ígéretet tett arra, hogy csak halált nem okozó és humanitárius támogatást nyújt Kijevnek – jelentette pénteken az Irish Times.


Sőt, a Pantsir az amerikai HIMARS légvédelmi-rakétarendszerrel szemben is ütőképesebbé vált.


Egy rakétacsapás Csernyihivben az ukrán fegyveres erők harci drónok specialistáinak gyülekezőhelyét találta el, amelyet egy drónfesztiválnak álcáztak – írja a RIA Novosztyi.


Az előzetes adatok szerint a Luna-25 űrszonda nem tervezett pályára állt, összeütközött a Holddal és megsemmisült. Erről a Roszkozmosz orosz állami űrügynökség sajtószolgálata számolt be újságíróknak.


Az amerikai kongresszus republikánus párti tagjai, akik általában ellenzik az Ukrajnának nyújtott további pénzügyi támogatást, kérhetik egy olyan felügyelőszerv létrehozását, amely a korrupció megelőzése érdekében figyelemmel kíséri a kijevi finanszírozást – jelentette a Politico című lap névtelen forrásokra hivatkozva.


Zelenszkijék szigorú retorziókat helyeztek kilátásba, amennyiben Izrael nem teljesíti a kérésüket.


Orbán Viktor szerint ezek után sokan kétszer is meggondolják majd, hogy ujjat húzzanak-e Magyarországgal.


Szerbia biztosítani fogja a szállítási útvonalat, amennyiben Ukrajna felmondja az Oroszországból érkező földgáz tranzitjára vonatkozó korábbi megállapodást – közölte a tárca tájékoztatása szerint vasárnap Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.


Az amszterdami székhelyű JDE Peet’s a szankciók és a kritikák ellenére is folytatja tevékenységét Oroszországban – mondta Fabien Simon vezérigazgató a Wall Street Journalnak adott, pénteken megjelent interjúban.


Megjegyzik, hogy az orosz fegyverek nem fognak harmadik országok ellen irányulni!


„István nem az államterület öncélú feltöltését irányozta elő mindenféle jövevénnyel, hanem a hatalomgyakorló központ látta szívesen az értékes tudással érkezőket” – tisztázza Szabados György.


Az augusztus 20-i állami ünnep alkalmából tüntették ki Moys Zoltánt és Kenyeres Oszkárt.


Megváltoztatják a történeteket, megváltoztatják a szereplők értelmezését... új, woke dolgokat találnak ki, állítja David Hand.


A „határsértő” repülőgépek között Szu-30-as és J-11-es vadászgépek is voltak.


Peking nemes egyszerűséggel blokkolta az amerikai Intel 5,4 milliárd dolláros vételi ajánlatát az izraeli Towerre. Hogy teljesen nemzetközi legyen a kép: a legjobban a németek bosszankodnak.


Karikó Katalin Széchenyi-díjas magyar kutatóbiológus, a szintetikus mRNS alapú vakcinák orvosi technológiájának kifejlesztését felfedezéseivel megalapozó biokémikus és Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok kardvívó kapta idén a Szent István-rendet. A legmagasabb rangú magyar kitüntetést Novák Katalin köztársasági elnök adta át, Böjte Csaba atyát, a dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítóját pedig a Magyar Becsület Renddel tüntette ki. (nu, ki a kakukktojás?)


Nem az eredeti helyszínen tartották meg szombaton Pécsett az Amnesty International Magyarország LMBTQ+-emberekről szóló “Szivárványos Nap” rendezvényét, mely ellen a Mi Hazánk Mozgalom feljelentést tett, Kővári János az Összefogás Pécsért Egyesület vezetője pedig nyílt levélben tiltakozott.


Ki kell-e lépni az EU-ból? Erről vitatkoztunk Novák Előddel, a Mi Hazánk Mozgalom alelnökével a MOGY - Magyarok Országos Gyűlése - Rendezvényén Horváth Tamás moderálásában.

Jó utat! Áldás!


1 198 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page