top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:05) 08.20.


Ja igen, egyébként nem akarom elrontani a hangulatot, de az egyik nagy amerikai légitársaság újságírói és alkalmazottai most szivárogtatták ki, a korlátozások visszatérését 2023 decemberére, a maszk visszatérését pedig 2023 októberére tervezik

Az összes korlátozás visszatérésével együtt. Az ok? Egy új, "nagyon veszélyes variáns " visszatérése, amelyet a DailyMail "BA.6-nak nevez, amely számos mutációval rendelkezik" Úgy kell élni ezt a nyarat, mintha az utolsó lenne!

Az utóbbi két évben...

Fabius fia leesik az erkélyről. Rádiócsend. Egy híres újságíró lezuhan egy repülőgépről a kortárs művészet öreg papnőjével. Rádiócsend. A Notre-Dame újjáépítésével megbízott tábornok 2600 méter magasból egyedül zuhan le. Rádiócsend. A Lukoil orosz olajipari óriáscég főnöke lezuhan a 6. emeletről Rádiócsend. A Forbes orosz milliárdosok listáján szereplő Zelenov is lezuhan Dél-Franciaországban. Rádiócsend. Szerencsére most már tudjuk az igazságot a Biogroup laboratóriumok vezérigazgatójáról, aki a Royal Monceau erkélyéről zuhant le. Stéphane Blet zongora virtuóz kiesett egy genfi szálloda ablakán, miután írt egy könyvet a francia szabadkőművesekről.


Nemzetközi hatalomátvétel: a YouTube kiterjeszti a cenzúrát a WHO irányelveinek megfelelően

A csoport most tovább megy, és fellép minden olyan videóanyag ellen, amely alternatív és természetes kezelési módszereket hirdet. A platform azt ígéri, hogy érvényesíteni fogja az orvosi félretájékoztatás elleni irányelveit, ha „jelentős közegészségügyi kockázat” vagy „félretájékoztatás valószínűsége” áll fenn, és az egészségügyi tisztviselők hivatalos iránymutatásai a nyilvánosság rendelkezésére állnak . Ezenkívül a YouTube megerősíti elkötelezettségét az olyan szervezetek iránt, mint a WHO és más egészségügyi intézmények, hogy meghatározzák, milyen információk megfelelőek a platformon folytatott megbeszélésekhez, annak ellenére, hogy a közelmúltban ezek az intézmények szembesülnek a hitelességi problémákkal.


Éjszakai élet Kijevben


Az eddig semleges Írország is beszáll Ukrajna katonai célú támogatásába

Ír katonai kiképzők fegyverkezési ismereteket fognak oktatni ukrán katonáknak, annak ellenére, hogy Írország semleges volt, és a kormány korábban ígéretet tett arra, hogy csak halált nem okozó és humanitárius támogatást nyújt Kijevnek – jelentette pénteken az Irish Times.


Itt a baj: már Európa legprofibb rakétái sem okoznak sok gondot az oroszoknak

Sőt, a Pantsir az amerikai HIMARS légvédelmi-rakétarendszerrel szemben is ütőképesebbé vált.


Ukrán parancsnoki találkozó volt a csernyihivi épületben, amelyet rakétacsapás ért

Egy rakétacsapás Csernyihivben az ukrán fegyveres erők harci drónok specialistáinak gyülekezőhelyét találta el, amelyet egy drónfesztiválnak álcáztak – írja a RIA Novosztyi.


Letért a tervezett pályáról és a Hold felszínére zuhant a Luna-25 űrszonda

Az előzetes adatok szerint a Luna-25 űrszonda nem tervezett pályára állt, összeütközött a Holddal és megsemmisült. Erről a Roszkozmosz orosz állami űrügynökség sajtószolgálata számolt be újságíróknak.


Politico: az amerikai képviselők felügyelőszervet hoznának létre az ukrán korrupció miatt

Az amerikai kongresszus republikánus párti tagjai, akik általában ellenzik az Ukrajnának nyújtott további pénzügyi támogatást, kérhetik egy olyan felügyelőszerv létrehozását, amely a korrupció megelőzése érdekében figyelemmel kíséri a kijevi finanszírozást – jelentette a Politico című lap névtelen forrásokra hivatkozva.


Ukrajna ultimátumot küldött Izraelnek

Zelenszkijék szigorú retorziókat helyeztek kilátásba, amennyiben Izrael nem teljesíti a kérésüket.


Izraeli kamikaze drónokat fognak gyártani Magyarországon

Orbán Viktor szerint ezek után sokan kétszer is meggondolják majd, hogy ujjat húzzanak-e Magyarországgal.


Szijjártó: az ukrán földgáztranzit kiesése esetén Szerbia biztosítja az útvonalat

Szerbia biztosítani fogja a szállítási útvonalat, amennyiben Ukrajna felmondja az Oroszországból érkező földgáz tranzitjára vonatkozó korábbi megállapodást – közölte a tárca tájékoztatása szerint vasárnap Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.


A holland-amerikai kávéóriás közölte, hogy folytatja tevékenységét Oroszországban

Az amszterdami székhelyű JDE Peet’s a szankciók és a kritikák ellenére is folytatja tevékenységét Oroszországban – mondta Fabien Simon vezérigazgató a Wall Street Journalnak adott, pénteken megjelent interjúban.


Daniel Ortega nicaraguai elnök aláírta azt a rendeletet, amely hivatalosan is engedélyezi az orosz fegyveres erők belépését az országba és cirkálórakétákkal felszerelt katonai bázisok építését

Megjegyzik, hogy az orosz fegyverek nem fognak harmadik országok ellen irányulni!


István király a patriotizmus minőségelvű programját hirdette meg – történész a Mandinernek

„István nem az államterület öncélú feltöltését irányozta elő mindenféle jövevénnyel, hanem a hatalomgyakorló központ látta szívesen az értékes tudással érkezőket” – tisztázza Szabados György.


Ajvé: lovagkeresztet kaptak a Kitörés túra szervezői

Az augusztus 20-i állami ünnep alkalmából tüntették ki Moys Zoltánt és Kenyeres Oszkárt.


„Ez szégyen! Walt Disney és apám forog a sírjában!” – kőkemény kritikát kapott a készülő új Hófehérke-film

Megváltoztatják a történeteket, megváltoztatják a szereplők értelmezését... új, woke dolgokat találnak ki, állítja David Hand.


Éleződik a konfliktus, a tajvaniak szerint egyszerre 25 kínai gép sértette meg a légterüket

A „határsértő” repülőgépek között Szu-30-as és J-11-es vadászgépek is voltak.


Chipháborúk: kínai bosszú az Intel ellen

Peking nemes egyszerűséggel blokkolta az amerikai Intel 5,4 milliárd dolláros vételi ajánlatát az izraeli Towerre. Hogy teljesen nemzetközi legyen a kép: a legjobban a németek bosszankodnak.


Karikó Katalin és Szilágyi Áron kapta a Szent István-rendet, Böjte Csaba a Magyar Becsületrendet érdemelte ki

Karikó Katalin Széchenyi-díjas magyar kutatóbiológus, a szintetikus mRNS alapú vakcinák orvosi technológiájának kifejlesztését felfedezéseivel megalapozó biokémikus és Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok kardvívó kapta idén a Szent István-rendet. A legmagasabb rangú magyar kitüntetést Novák Katalin köztársasági elnök adta át, Böjte Csaba atyát, a dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítóját pedig a Magyar Becsület Renddel tüntette ki. (nu, ki a kakukktojás?)


Dúró Dóra: A normálistól eltérő szexualitásnak nem lehet utcán a helye

Nem az eredeti helyszínen tartották meg szombaton Pécsett az Amnesty International Magyarország LMBTQ+-emberekről szóló “Szivárványos Nap” rendezvényét, mely ellen a Mi Hazánk Mozgalom feljelentést tett, Kővári János az Összefogás Pécsért Egyesület vezetője pedig nyílt levélben tiltakozott.


EU-n innen, EU-n túl...

Ki kell-e lépni az EU-ból? Erről vitatkoztunk Novák Előddel, a Mi Hazánk Mozgalom alelnökével a MOGY - Magyarok Országos Gyűlése - Rendezvényén Horváth Tamás moderálásában.

Kövessétek útját lovas zarándokainknak, akik a 9. Magyarok Országos Gyűlése rendezvényünket is megtiszteltek jelenlétükkel és bemutatójukkal!

Jó utat! Áldás!


1 196 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page