top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:03) 08.28.Florida tisztifőorvosa, Dr. Joseph A. Ladapo tömeges polgári engedetlenségre szólít fel, ha a közegészségügyi "szakértők" ismét megpróbálják kötelezővé tenni a maszkviselést, annak ellenére, hogy ezek a nem gyógyszerészeti beavatkozások (NPI-k) látványosan kudarcot vallottak a Covid-19 terjedésének megállításában az Egyesült Államokban és az egész világon.


A sebészeti N95-ös maszkot a Covid elleni védelem arany standardjának tartják. Egy tanulmány azonban, amelyet a National Institutes of Health tavasszal csendben újra megosztott, azt sugallja, hogy a szorosan illeszkedő maszk veszélyes mennyiségű mérgező vegyi anyagnak teheti ki használóit. A dél-koreai Jeonbuk Nemzeti Egyetem kutatói kétféle eldobható, orvosi minőségű maszkot, valamint többféle újrafelhasználható pamutmaszkot vizsgáltak. A tanulmány megállapította, hogy az e maszkok által kibocsátott vegyi anyagok a toxikus illékony szerves vegyületek (TVOC) ajánlott biztonsági határértékének nyolcszorosát tették ki.


BELEPISZKÁLTUNK A TERMÉSZETBE... Del Bigtree: Geert Vanden Bosschenak igaza van abban, hogy éppen most végeztünk egy globális funkciónyerési kísérletet emberek milliárdjainak tömeges v@ccinálásával. “Az igazi biológiai probléma a tömeges v@ccináció, amely teljesen megváltoztatta a vírus viselkedését." – Geert Vanden Bossche virológus.


Az ENSZ Közgyűlésének elnöke szerint az utóbbi 70 év legmélyebb, legösszetettebb, legkomolyabb válságába megyünk bele".


Az újságíró állítja, Prigozsin azért repült Moszkvába, hogy az orosz Nemzetbiztonsági Tanács tagjaival egyeztessen arról, hogy Putyin ígérete ellenére kiszorítja a Wagnert a Közel-Keletről az orosz védelmi minisztérium.


Bárki, aki az orosz viszonyokat ismeri, mindenki tudja, hogy mivel egyközpontú vezetési modell érvényesül, így teljesen kizárt az, hogy bárki magán katonai vállalatot hozzon létre a Kreml jóváhagyása nélkül – folytatta Bernek Ágnes. Kiemelte, már 2010-ben a Kreml részéről felmerült az, hogy létre kell hozni egy magán katonai alakulatot. Ebben az évben a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumra meghívták Eeben Barlowt, akit a modern magán katonai vállalatok „keresztapjának” tartanak. Ő a Dél-afrikai Köztársaság védelmi erőiben szolgált, majd 1989-ben saját magán katonai vállalatot hozott létre, később erről mintázták többek között az egyik legnagyobb amerikai katonai magánvállalatot, a Blackwatert is. Eeben Barlow a legfelsőbb orosz vezetőknek tartott előadást a modern magán katonai vállalatok modelljéről és működéséről: vagyis innen kezdődött az, hogy a legfelsőbb orosz vezetés részéről felmerült az, hogy Oroszországban is létre kellene hozni egy ilyen magán katonai szervezetet – fogalmazott az Oroszország szakértő. Leszögezte, hogy a Wagner-csoportot az orosz katonai hírszerzés (a GU – korábbi nevén a GRU) hozatta létre, 2013-tól kezdi meg a működését, s minden valószínűség szerint maga Putyin jelölte ki Prigozsint arra a feladatra, hogy névleg legyen ő a Wagner tulajdonosa és a Wagner arca. Nem véletlen, hogy Prigozsinnal együtt Dmitrij Utkin is lezuhant, aki korábban az orosz katonai hírszerzés ezredese volt: gyakorlatilag ő volt a Wagner katonai műveleteinek irányítója – elentette ki Bernek Ágnes. Hozzátette, Dmitrij Utkin Putyinnal való kapcsolatát bizonyítja az is, hogy még 2016-ban magas katonai kitüntetést kapott az orosz elnöktől.


Carlson Joe Biden amerikai elnökkel szembeni kritikáiról ismert. Így például vizsgálatot követelt az amerikai elnök fia, Hunter Biden ellen, és a demokratákat “szarvasgombát kereső disznókhoz” hasonlította hatalomvágyuk miatt. Emellett bírálta az amerikai hatóságokat a Kijevnek nyújtott katonai segélyekre fordított túlzott kiadások miatt is.


Amerikai kormányzati ösztönzésre távolították el pozíciójából - állította Ukrajna volt főügyésze egy szombaton este leadott interjúban, a Fehér Ház közleményben hazugságnak nevezte a műsorban elhangzottakat.


Az ukrán ellentámadásról tudósítva a Nyugat saját propagandájának áldozatává vált – mondta Markus Reisner osztrák ezredes a ZDF-nek adott interjúban. Szerinte az európaiak és az amerikaiak túlbecsülték annak fontosságát, hogy Kijevet nyugati fegyverekkel lássák el. Ez nem tette lehetővé, hogy áttörést érjenek el a harctéren. Ez azért is van így, mert Ukrajna az ígérteknek csak egy kis részét kapta meg, ráadásul késve.


“A jogszabályok szerint tilos választásokat tartani, mert nehéz megtartani őket. A válaszom nagyon egyszerű, ha a parlamenti képviselőink készen állnak, mert akkor szükség lesz a jogszabályok, a választási törvény módosítására, hogy gyorsan megtehessük… Ha az USA Európával együtt pénzügyi támogatást ad. Én nem fogok hitelből választásokat tartani, a fegyverkezéstől sem vesszük el a pénzt” – mondta Zelenszkij az állami médiának.


Mitt Romney amerikai szenátor azt a washingtoni stratégiát támogatja, hogy a Kijevnek nyújtott masszív katonai segélyek révén próbálja meggyengíteni Oroszországot, állítólag Moszkva katonai erőinek leépítésével, miközben csak az ukrán csapatok kerülnek veszélybe.


Ebből kiderült, hogy: - az ország a globális gyermekprostitúciós piac 10%-át teszi ki, - a hatalmon lévő politikusok ennek a prostitúciónak a fogyasztói voltak, - a rendőrség megtagadta az áldozatok szüleinek vallomását, - az igazságszolgáltatási rendszer fedezte a bűnözőket, - magas rangú személyiségek védték a pedofil-bűnözői hálózatokat. Amikor a nyugati vezetők védelmezik Ukrajna vezetőit, vajon hátsó szándékkal teszik ezt? Jogunk van feltenni magunknak ezt a kérdést.


Emiatt pedig továbbra sem tölti be senki az Európai Bizottság főközgazdászi posztját.


Az Egyesült Királyságban minden harmadik tanuló valamely etnikai kisebbség tagja, Bécsben a mai óvodások 60 százaléka nem német anyanyelvű családból származik. Becsengetési körképünk Európa jövőjéről!


Kiéleződött az iszlám szimbólumokról szóló vita Franciaországban!


Párizs: a nyaralni induló lakosok az Utopia 56 egyesület által támogatott migránsoknak hagyják otthonaikat.


A líbiai miniszterelnök felfüggesztette külügyminiszterét, miután a tárcavezető informális találkozón vett részt izraeli kollégájával, Eli Cohennel.


Messzeható nemzetközi hatása lehet az augusztus 31-én folytatódó finn bibliapernek, melyben Päivi Räsänen finn képviselő asszonynak immár másodfokon kell felelnie azért, hogy keresztényként a szexualitásról, házasságról a Biblia álláspontját képviselte, és idevonatkozó igeverset idézett.


A vandálok több, a Pest felé vezető oldalon lévő Szent Korona kőkeresztjét rongálták meg.Szerov 1990-ben halt meg, és 25 évvel később véletlenül találták meg a feljegyzéseit a dácsája garázsfalába rejtve.

885 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK