top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:45) 08.30.Itt az új Niger? Egymást követik a katonai puccsok Afrikában.


1983 = 10 vakcina, 2013 = 32 vakcina, 2022 = 74 vakcina. Autizmus arányok: 1983 = 1 a 10 000-ből; 2013 = 1 a 88-ból; 2022 = 1 a 36-ból; 2025... becslések szerint 1:2


“Oltani csak egy orvosi felvilágosítás után szabad. Az oltás előnyeit és hátrányait el kell magyarázni. Egy oltásnak egészségügyi okokból kell történni. Nem szabad oltani, ha az ok a társadalmi részvétel. Társadalmi részvétel például: - Buliba menni, - Egy rendezvényen részt venni, - Nyaralni menni”. Szóval “kedves” doktor urak, ez annyit jelent, hogy nem szabad senkit beoltanotok, ha az illető a géninjekcióval “csak” a szabadságát akarja visszakapni! És ha rám hallgattok, nagyjából senkit nem fogtok többé beoltani! (Biró Éva)


Ezeket a komoly TV híreket érdemes felkutatni


Rishi Sunak a nyilvánosság elől bujkál. A baloldali városvezetés és a jobboldal által tüzelt autósok harcterévé változott a főváros – ezúttal a brit.


Tucker Carlson interjúja Orbán Viktorral (Mandiner-cikkek)


„Az ukrán katonák hamarabb fognak elfogyni, mint az oroszok, a harctéren pedig végül a katonák száma fog számítani” – fogalmazott a magyar miniszterelnök.


Carlson nemrég Donald Trumppal, amerikai elnökjelölttel készített interjút, amelyet szintén a Twitter-oldalára töltött fel.


A miniszterelnök szerint a két ország közötti kapcsolat jelenleg „abszurd".


A milliárdos megnézte Tucker Carlson interjúját a magyar kormányfővel. Elon Musk az X-en megjegyezte az interjú kapcsán, hogy nagyon érdekes, „Magyarország keményen próbálja kezelni a termékenységi arányszám problémáját”.


„Valóban, Elon Musk, igen, így van” – kezdte válaszát Novák Katalin, majd azzal a lendülettel meg is hívta a milliárdost a budapesti demográfiai csúcsra, „ahol számos államfő, miniszterelnök és influencer részvételével többet megtudhat a magyar családtámogatási rendszerről”.


Elon Musk is hozzászólt. Válogatásunk.


„A magyar miniszterelnök visszarángatta az országot a szélsőjobboldal felé, az antiszemita összeesküvés-elméleteivel” – legalábbis ez áll a világhírű brit kém új kalandjában.


Még ki sem hűlt a hír, miszerint Sorosék kivonulnak az EU-ból.


Úgy tűnik, az ukrajnai háború kezdete óta ez volt a legnagyobb rakétatámadás az ukrán főváros ellen.


Ukrajna az elmúlt hetekben fokozta a drónok használatát Oroszországon belüli célpontok támadására.


„Egyelőre”, legalábbis.


Az EU figyelemmel kíséri az orosz üzletember, Jevgenyij Prigozsin halála után kialakult helyzetet, és még nem döntött arról, hogy feloldja-e az ellene bevezetett szankciókat – jelentette az orosz média az Európai Bizottságra hivatkozva. A Daily Storm hírportál azt írta, hogy az EU végrehajtó testületének sajtószolgálatától kapott egy nyilatkozatot, amelyben azt állítják, hogy még nem láttak “megbízható megerősítést” Prigozsin haláláról.


A mindenkori történelemoktatás igenis indoktrinál. A diákok egyszer mindenképpen megtanulják, aztán minimum egyszer, az érettségin vissza is adják a bemagolt dolgokat. Veczán Zoltán írása.


A DTC (Digital Travel Credentials) néven ismert digitális úti okmányt a világon először tesztelik - magyarázza a határőrség. A DTC a fizikai útlevél digitális változata, és ugyanolyan megbízható, mint az utóbbi.


Úzvölgyébe látogatott Novák Katalin A temetőbe való látogatásról Novák a közösségi oldalán számolt be. „Úzvölgyében - kommentár nélkül”, írta bejegyzésében a magyar köztársasági elnök.


Korábban soha nem volt még a magyar GDP-hez viszonyítva olyan nagy arányú a vállalkozások profitja, mint a tavalyi harmadik és negyedik negyedévben. Elemzésünk!Ezúttal az őt fogadó iskola extra biztonsági intézkedéseket vezet be neki és a diákoknak, akik "tüntetésekkel" és "zavargásokkal" nézhetnek szembe az érkezése után. (nu, még a maszk is... a tipikus duplán hülye)Közös imádsággal és bibliaolvasással demonstráltak keresztény tüntetők kedden Finnország budapesti nagykövetségének épülete előtt. Az akció résztvevői a volt finn belügyminiszter, a kisebbségi csoport elleni uszítással vádolt Paivi Rasanen mellett álltak ki.


913 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page