top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:19) 09.02.Borbély Zsolt Attila: Igazságot Horthy Miklósnak! Magyar önrendelkezés – bátorság és következetesség kell a magyar kulturális élet visszafoglalásához

A megannyi kártétel között talán a legsúlyosabb a társadalom tudati átprogramozása volt, a magyar történelmi folytonosságtudat, a nemzeti önbecsülés elleni tervszerű hadjárat, történelmi hősök (Horthy Miklós, Bethlen István, Teleki Pál) és szellemi fároszok (Szabó Dezső, Wass Albert, Nyirő József, Tormay Cécile) kiiktatása a köztudatból és/vagy módszeres bemocskolása nemzetárulók piedesztálra emelésével párhuzamosan.


Egy új vizsgálat szerint az oltott embereknek "csak" 50%-a termel megállás nélkül tüskefehérjét. A másik 50% nem

Ha szeretne tüskefehérje-gyártó gyárrá válni, akkor oltassa be magát! Emlékszik, hogy azt mondták nekünk, hogy "a vakcina a karban marad", és hogy "az ártalmatlan tüskefehérje csak néhány napig termelődik". Azt mondták, hogy ebben biztosak, annak ellenére, hogy semmilyen adat nem támasztotta alá állításaikat. Nos, sajnos kiderült, hogy hazudtak nekünk. Az adatok most már megvannak, és ezek az állítások tévesnek bizonyulnak!


A Fox News egyik műsorvezetője a 7. Covid vakcinát kapta meg

Közben megemlíti, hogy 3 alkalommal volt kovidos... (nu, jobb is, hogy innen T. Carlson repült)


Robert C. Castel: Visszatérés az Északi Áramlatra

A feltételezett ukrán támadás hogyanjáról továbbra is csak annyit tudunk, amit a gyerekeinkkel a Pocahontas rajzfilmben megnéztünk.


Reuters: az USA a kazettás bombák után szegényített urán tartalmú lövedéket ad Ukrajnának

A Reuters szerint az Egyesült Államok az Egyesült Királyság után a második ország, amely jóváhagyta a szegényített uránt tartalmazó lövedékek Ukrajnába történő szállítását, annak ellenére, hogy az ilyen lőszerek drámai negatív hatással lehetnek a közegészségügyre és a környezetre.

Medvegyev: a nyugati vezetőket úgy kell kezelni, mint a náci koalíció vezetőit

Az orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetője, Dmitrij Medvegyev Telegram-csatornáján azt írta, hogy a nyugati vezetőket úgy kell kezelni, mint a náci koalíció vezetőit, és nem szabad engedni, hogy a megbékélésről álmodozzanak.


Osztrák külügyminiszter: a külföldi cégek alig 10 százaléka hagyta el Oroszországot

A Frankfurter Allgemeine Zeitung című német lapnak adott interjújában Schallenberg azt is kiemelte, hogy az orosz vállalatok még mindig aktívak Ausztriában és Németországban, Bécs pedig továbbra is nagymértékben függ a szankciókkal sújtott ország gázszállításaitól.


Kijev figyelmeztette Brüsszelt, hogy bírósághoz fordul, ha meghosszabbítják az exporttilalmat

“Ha az Európai Bizottság meghosszabbítja az ukrán gabonaimportra vonatkozó döntését, a megállapodásunk értelmében a választottbírósághoz fordulunk” – mondta Zsovkva, utalva a 2014-es puccs után az unióval aláírt kereskedelmi paktumra.


Medvegyev a 404-es hibakódot várja Ukrajnától: „Az emberek elmenekültek, az ország nem található”

Alapvető számtani műveletek alapján elmondható, hogy Ukrajnának „mitikus a múltja, szomorú a jelene és nincsen jövője” – idézi az Origo Dmitrij Medvegyevet, az orosz védelmi tanács elnökét, aki a Telegramon osztotta meg a véleményét.


A NOB nem engedélyezi az orosz sportolók részvételét az Ázsia Játékokon

A lap forrása szerint az Ázsiai Olimpiai Tanács nem kapta meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottságtól (NOB) az erre vonatkozó engedélyt.


Putyin bejelentette, hogy hamarosan találkozik a kínai elnökkel

“Hamarosan lesznek eseményeink, és lesz találkozó a Kínai Népköztársaság elnökével” – mondta pénteken a diákoknak tartott nyílt órán.


Orosz katonai delegáció érkezett Maliba

Assimi Goita ezredes, Mali ideiglenes elnöke fogadta a Junusz-Bek Jevkurov orosz védelmi miniszterhelyettes által vezetett orosz delegációt, hogy megvitassák a kétoldalú védelmi és biztonsági együttműködést – közölte a Maliweb hírportál


Soha nem volt még ennyire népszerű Németországban az AfD

Eközben újabb mélypontra süllyedt az Olaf Scholz vezette kormány támogatottsága.


„Olyan itt, mint régen nálunk volt” – így vitatkoznak a magyarokról a hazánkba költözött németek

Magyarország, kivándorlás – de nem úgy, hanem pont fordítva. Így csevegnek és vitatkoznak hazánkról az ide költözött germánok.


Olyan színpadra nem szeretnék felállni, amelyen Gyurcsány Ferenc szerepel – Nyerges Attila a Mandinernek

Előbb-utóbb vissza fog lendülni az inga a normalitás felé, és lesz igényük az embereknek valódi élményeket megélni – mondja az Ismerős Arcok énekes-gitárosa.


Päivi a Heteknek: Megható, hogy olyanok imádkoznak értem, akik nem is ismernek. Köszönöm!

A mai délután lezárult a Biblia idézéséért és hitelvei felvállalásáért gyűlöletre való uszítással megvádolt finn képviselő Päivi Räsänen másodfokú pere. A keresztény politikus telefonon mondott köszönetet a Heteknek és minden magyar embernek, aki demonstrációjával és imáival támogatja ügyét.


98 éves egykori náci lágerőrt állítanak bíróság elé

A vád szerint az SS tagjaként több mint háromezer rab „kegyetlen és alattomos meggyilkolásában” működött közre.


Elon Musk X-je biometrikus információk és foglalkoztatási adatok gyűjtésére

A korábban Twitter néven ismert X közösségi média platform elkezdi gyűjteni felhasználói biometrikus és foglalkoztatási adatait a cég adatvédelmi szabályzatának csütörtöki frissítése szerint.


Ezerhatszáz tudós: Nincs éghajlati vészhelyzet!

Egy ilyen őrült nyár után – amelyet részint kiszáradt folyók és lángoló erdők, másrészt tomboló hurrikánok, sárlavinák és házaikból elűzött emberek jellemeztek –, nem kis meglepetést okozott 1600 (pontosan 1609) tudós nyilatkozata, amely szerint egyáltalán nincs éghajlati vészhelyzet. Ez az állítás élesen szembemegy a „nulla kibocsátás” céljával és az ENSZ tervezett „Vészhelyzeti Platformjával”.


Rókaként láttam meg a napvilágot. Ma tyúkként határozom meg magam

Ennek eredményeként követelem, hogy befogadjanak a tyúkólba.


Dr. Brigitte Röhrig, orvosi jogra szakosodott német ügyvéd posztja

“EMA: A CHMP javasolja a Comirnaty XBB.1.5-variánshoz adaptált oltóanyagának jóváhagyását. Jóváhagyás már gyermekek számára is, 6 hónapos kortól. Eljött az idő: Eldördült a startlövés, hogy a BioNTech elérje a célját, hogy ez év végéig 5 milliárd euró forgalmat csináljon a Comirnatyval!!‼️ Az EMA jelentette, hogy az Emberi Gyógyszerekkel Foglalkozó Bizottság (CHMP) ma jóváhagyta az engedély megadását a Pfizer/Biontech oltóanyag (Comirnaty) adaptált változatára. (…) A gyermekek 5 éves kortól és a felnőttek 1 adagot kéne hogy kapjanak, függetlenül az “oltási előzményüktől”. A 6 hónapos és 4 éves kor közötti csecsemőknek és kisgyermekeknek – attól függően, hogy az alapimmunizálás (emlékeztető: 3 adaggal!!) megtörtént-e, 1-3 adagot kellene kapni, ami valószínűleg úgy értendő, hogy azoknak a kisbabáknak és kisgyermekeknek, akik nem kaptak alapimmunizálást, 3 (!!) adagot kéne kapniuk.” A teljes poszt: https://t.me/RA_Roehrig/6184 (Biró Éva)


Hahó, Asszonyom, a Covidnak vége, vegye le a maszkot!

Nézd ezt a maszkos idiótát, elintézem... Te! A maszkban! Vége a Covidnak! Húzd le a maszkod, dobd el a telefonod, tedd a kezeid 10 és 2 órához, zöld a lámpa, menjél!
851 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page