top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:19) 09.02.A megannyi kártétel között talán a legsúlyosabb a társadalom tudati átprogramozása volt, a magyar történelmi folytonosságtudat, a nemzeti önbecsülés elleni tervszerű hadjárat, történelmi hősök (Horthy Miklós, Bethlen István, Teleki Pál) és szellemi fároszok (Szabó Dezső, Wass Albert, Nyirő József, Tormay Cécile) kiiktatása a köztudatból és/vagy módszeres bemocskolása nemzetárulók piedesztálra emelésével párhuzamosan.


Ha szeretne tüskefehérje-gyártó gyárrá válni, akkor oltassa be magát! Emlékszik, hogy azt mondták nekünk, hogy "a vakcina a karban marad", és hogy "az ártalmatlan tüskefehérje csak néhány napig termelődik". Azt mondták, hogy ebben biztosak, annak ellenére, hogy semmilyen adat nem támasztotta alá állításaikat. Nos, sajnos kiderült, hogy hazudtak nekünk. Az adatok most már megvannak, és ezek az állítások tévesnek bizonyulnak!


Közben megemlíti, hogy 3 alkalommal volt kovidos... (nu, jobb is, hogy innen T. Carlson repült)


A feltételezett ukrán támadás hogyanjáról továbbra is csak annyit tudunk, amit a gyerekeinkkel a Pocahontas rajzfilmben megnéztünk.


A Reuters szerint az Egyesült Államok az Egyesült Királyság után a második ország, amely jóváhagyta a szegényített uránt tartalmazó lövedékek Ukrajnába történő szállítását, annak ellenére, hogy az ilyen lőszerek drámai negatív hatással lehetnek a közegészségügyre és a környezetre.

Az orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetője, Dmitrij Medvegyev Telegram-csatornáján azt írta, hogy a nyugati vezetőket úgy kell kezelni, mint a náci koalíció vezetőit, és nem szabad engedni, hogy a megbékélésről álmodozzanak.


A Frankfurter Allgemeine Zeitung című német lapnak adott interjújában Schallenberg azt is kiemelte, hogy az orosz vállalatok még mindig aktívak Ausztriában és Németországban, Bécs pedig továbbra is nagymértékben függ a szankciókkal sújtott ország gázszállításaitól.


“Ha az Európai Bizottság meghosszabbítja az ukrán gabonaimportra vonatkozó döntését, a megállapodásunk értelmében a választottbírósághoz fordulunk” – mondta Zsovkva, utalva a 2014-es puccs után az unióval aláírt kereskedelmi paktumra.


Alapvető számtani műveletek alapján elmondható, hogy Ukrajnának „mitikus a múltja, szomorú a jelene és nincsen jövője” – idézi az Origo Dmitrij Medvegyevet, az orosz védelmi tanács elnökét, aki a Telegramon osztotta meg a véleményét.


A lap forrása szerint az Ázsiai Olimpiai Tanács nem kapta meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottságtól (NOB) az erre vonatkozó engedélyt.


“Hamarosan lesznek eseményeink, és lesz találkozó a Kínai Népköztársaság elnökével” – mondta pénteken a diákoknak tartott nyílt órán.


Assimi Goita ezredes, Mali ideiglenes elnöke fogadta a Junusz-Bek Jevkurov orosz védelmi miniszterhelyettes által vezetett orosz delegációt, hogy megvitassák a kétoldalú védelmi és biztonsági együttműködést – közölte a Maliweb hírportál


Eközben újabb mélypontra süllyedt az Olaf Scholz vezette kormány támogatottsága.


Magyarország, kivándorlás – de nem úgy, hanem pont fordítva. Így csevegnek és vitatkoznak hazánkról az ide költözött germánok.


Előbb-utóbb vissza fog lendülni az inga a normalitás felé, és lesz igényük az embereknek valódi élményeket megélni – mondja az Ismerős Arcok énekes-gitárosa.


A mai délután lezárult a Biblia idézéséért és hitelvei felvállalásáért gyűlöletre való uszítással megvádolt finn képviselő Päivi Räsänen másodfokú pere. A keresztény politikus telefonon mondott köszönetet a Heteknek és minden magyar embernek, aki demonstrációjával és imáival támogatja ügyét.


A vád szerint az SS tagjaként több mint háromezer rab „kegyetlen és alattomos meggyilkolásában” működött közre.


A korábban Twitter néven ismert X közösségi média platform elkezdi gyűjteni felhasználói biometrikus és foglalkoztatási adatait a cég adatvédelmi szabályzatának csütörtöki frissítése szerint.


Egy ilyen őrült nyár után – amelyet részint kiszáradt folyók és lángoló erdők, másrészt tomboló hurrikánok, sárlavinák és házaikból elűzött emberek jellemeztek –, nem kis meglepetést okozott 1600 (pontosan 1609) tudós nyilatkozata, amely szerint egyáltalán nincs éghajlati vészhelyzet. Ez az állítás élesen szembemegy a „nulla kibocsátás” céljával és az ENSZ tervezett „Vészhelyzeti Platformjával”.


Ennek eredményeként követelem, hogy befogadjanak a tyúkólba.


“EMA: A CHMP javasolja a Comirnaty XBB.1.5-variánshoz adaptált oltóanyagának jóváhagyását. Jóváhagyás már gyermekek számára is, 6 hónapos kortól. Eljött az idő: Eldördült a startlövés, hogy a BioNTech elérje a célját, hogy ez év végéig 5 milliárd euró forgalmat csináljon a Comirnatyval!!‼️ Az EMA jelentette, hogy az Emberi Gyógyszerekkel Foglalkozó Bizottság (CHMP) ma jóváhagyta az engedély megadását a Pfizer/Biontech oltóanyag (Comirnaty) adaptált változatára. (…) A gyermekek 5 éves kortól és a felnőttek 1 adagot kéne hogy kapjanak, függetlenül az “oltási előzményüktől”. A 6 hónapos és 4 éves kor közötti csecsemőknek és kisgyermekeknek – attól függően, hogy az alapimmunizálás (emlékeztető: 3 adaggal!!) megtörtént-e, 1-3 adagot kellene kapni, ami valószínűleg úgy értendő, hogy azoknak a kisbabáknak és kisgyermekeknek, akik nem kaptak alapimmunizálást, 3 (!!) adagot kéne kapniuk.” A teljes poszt: https://t.me/RA_Roehrig/6184 (Biró Éva)


Nézd ezt a maszkos idiótát, elintézem... Te! A maszkban! Vége a Covidnak! Húzd le a maszkod, dobd el a telefonod, tedd a kezeid 10 és 2 órához, zöld a lámpa, menjél!
859 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page