top of page

Mindennapi szemezgetésünk (09:53) 09.04.A világ leggazdagabb emberének lányát „totális kommunizmusra” nevelték, megváltoztatta a nemét, és nem áll szóba az apjával.


– köztük Tony Blair, Hillary Clinton, Bill Clinton, Justin Trudeau, Boris Johnson, Barack Obama, Joe Biden és mások –, akik a Világgazdasági Fórum "Build Back Better" (Építsd vissza jobban) szlogenjét használják, utalva a WEF "Great Reset" (Nagy Újraindítás) programjára.


A Cochrane elismert brit adatbázis tanulmánya azt állítja, hogy a maszkolás "valószínűleg alig vagy egyáltalán nem változtat". Idén tavasszal terjedt el a maszkellenes és COVID-szkeptikus közösségekben, de a tényellenőrzők félrevezetőnek nevezték. (nu, akkor egy kis ismétlés...)


Nézd ezt a maszkos idiótát, elintézem... Te! A maszkban! Vége a Covidnak! Húzd le a maszkod, dobd el a telefonod, tedd a kezeid 10 és 2 órához, zöld a lámpa, menjél!


Ma lépett életbe az az orosz törvény, amely lehetővé teszi a nyugati vállalatok vagyonának lefoglalását és orosz tulajdonosoknak való átadását.


A délkelet-ázsiai országoknak el kell kerülniük, hogy Ukrajna nyomdokaiba lépjenek, és óvakodniuk kell attól, hogy geopolitikai bábuként használják fel őket azok a külföldi erők, amelyek saját érdekükben viszályt szítanak a térségben – figyelmeztetett Kína vezető diplomatája.


Nincs “rövid távú megoldás” az ukrajnai konfliktusra, és “nagy nyomásgyakorlásra” van szükség mindkét oldalon, hogy Moszkva és Kijev tárgyalóasztalhoz üljön – mondta Alexander Stubb volt finn miniszterelnök és elnökjelölt.


“Szimpatizálok az ilyen nagy hatótávolságú fegyverek szállítására vonatkozó elképzeléssel, de pontos eljárások és megállapodások vannak a szövetségeseinkkel. Figyelnünk kell, hogy a szállítások hogyan hatnak majd a saját védelmi képességünkre és a szövetségére. És nem utolsósorban azt is ki kell zárni, hogy Németország maga is a háború résztvevőjévé váljon” – mondta Lindner az ARD TV-nek.


Nagy-Britannia kulcsfontosságú védelmi és hírszerzési létesítményeire vonatkozó érzékeny információk kerültek a dark webre, miután hackerek betörtek egy vállalkozó adatbázisába – írja a Mirror.


Az ukrán sajtó szerint azok, akik tuberkulózisból gyógyultak, vírusos hepatitisszel fertőzöttek “a funkciók kisebb mértékű károsodásával”, HIV-pozitívak, de a betegség tünetmentes, és akiknél “a mentális zavarok enyhe, rövid távú lefolyással” diagnosztizálták, alkalmasak lesznek a katonai szolgálatra.


A keletnémet tartományban messze a legnagyobb erő a rendszerkritikus jobboldali párt – de mihez kezd ezzel a rendszer maga?


30 éve temették újra szülőfalujában, Kenderesen Horthy Miklóst, Magyarország két világháború közötti kormányzóját. A "magyar történelem egyik legvitatottabb alakjáról van szó", ennek ellenére ha a kormány tagjai nem is, a kormánypárt képviselői megkoszorúzták Horthy sírját – visítanak a magyargyűlölő libernyákok...


Körösladányban most ez várható, ahol a magyarok és a cigányok egységesen akarnak fellépni a települést évek óta rettegésben tartó erőszakos család ellen, miután annak az egyik tagja brutálisan megerőszakolt egy nyugdíjas nénit.


Toroczkai László teljes beszéde, amely elhangzott az úgynevezett Venyige utcai börtön előtt megtartott tüntetésen.


Tabu. Nem szabad beszélni róla. Nem neveljük a fiatalokat arra, hogy megismerkedjenek az igazsággal: hogy mindannyian meghalunk. Helyette arról próbáljuk meggyőzni őket, hogy az öregedés megállítható, a fiatalság örök, a szenvedés megszüntethető, meg lehet úszni mindent.949 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page