top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:26) 09.10.Várhatóan mintegy 50 ország vesz részt - mindazok, amelyek kinyilvánították csatlakozási szándékukat a BRICS-országokhoz -, mintegy 4500 sportolót és 25 sportágat képviselve. Érdekes statisztikák. Mindössze 35 ország ellenzi az Orosz Föderáció részvételét az olimpiai játékokon. 171 ország támogatja részvételét, ebből 82 a zászlóval és a himnusszal való részvételünk mellett van.


Sean Adl-Tabatabai: "HÁBORÚ FOLYIK AZ ELMÉDÉRT, ÉS A WIKIPÉDIA AZ ELLENSÉG". A Wikipedia alapítója éles figyelmeztetést intézett a nyilvánossághoz az általa létrehozott oldalról, azt állítva, hogy az amerikai kormány a nyilvánosság elleni "információs hadviselés" eszközeként vette át azt. Tudatlan amerikaiak milliói használják a Wikipédiát, mint hiteles információforrást az interneten.


Az 5.5. fejezetben feketén-fehéren ez áll:

(1) Hatékonyság = ismeretlen.

(2) Nemkívánatos események = ISMERETLEN

(3) Hosszú távú mellékhatások = ISMERETLEN

A Pfizer szerződéséből. A bírósági végzés után más szerződéseket is közzétettek. A szerződést a következő szerződésekkel kapcsolatban tették közzé: healthjusticeinitiative.org.za/pandemic-trans...


"Van valami köze az emlékeztető adaghoz?" Igen. Nem én voltam az egyetlen, akinél kialakult."


Ausztria után Magyarország is kiállt az ukrán menekültek mellett.


Bár a harctéren sok támogatást kapnak a lengyelektől, a gabona-kérdésben eltérőek a két ország érdekei.


Ukrajnának annyi fegyverre van szüksége, amennyi csak lehetséges – közölte Rusztem Umerov, az ország új védelmi minisztere a Facebook oldalán. Umerov felszólított, hogy “vezessenek be egy új filozófiát a hozzáállásban a katonákhoz”, és biztosítsanak számukra mindent, amire szükségük van: fegyvereket, katonai felszerelést, egyenruhát és gyógyszereket.


Rusztem Umerov ukrán védelmi miniszter “még korruptabb”, mint elődje, Olekszij Reznyikov – jelentette csütörtökön Seymour Hersh amerikai újságíró egy névtelenül nyilatkozó amerikai hírszerzési tisztviselőre hivatkozva.


Kompromittáló bizonyítékok szivárogtak ki a hálózatra az új miniszterről, amelyeken egy uborkával szexel, és meztelen fotókat küld a barátjának. Van videó is. De a FB nem bírná el.


Larry Sinclair, aki 1999-ben ismerte őt, nézők milliói előtt tesz tanúvallomást.


A német társadalom és a kormány két különböző univerzumban létezik. Ha most lennének a választások, a derék polgárok két sör között nagyon megbüntetnék Scholzot.


Izraelre és Szaúd-Arábiára is komoly szerep hárul majd a projektben. Moszkva és Peking hoppon maradtak.


Kína kifogást emelt az ellen, hogy a 2026-os G20-csúcstalálkozót az Egyesült Államokban tartsák- írja a Bloomberg egy névtelenséget kérő forrásra hivatkozva. A cikk szerint Kína felháborodása elsősorban szimbolikus jellegű, mivel a döntés visszavonása nem valószínű.


A füttyszavaktól alig tudta elmondani a beszédét.


Az Info Chrétienne című francia nyelvű lap cikkét szemléző zarándok.ma portál szerint John Bel Edwards kormányzó a közelmúltban látta el kézjegyével azt a törvényt, amely pontosan szabályozza az „In God We Trust” mottó megjelenítésének módját Louisiana állam valamennyi osztálytermében. Az Amerikai Egyesült Államok hivatalos jelmondatát (1956 óta az) e szerint VILÁGOSAN ÉS JÓL LÁTHATÓAN KELL ELHELYEZNI A TANTERMEK FALAIN, sőt, még a minimálisan alkalmazandó méretét is rögzítik az augusztus első napjától hatályos jogszabályban. A híradásokban kiemelik: bár liberális hangok az állam és egyház szétválasztásának (egyébként a katolikus egyházból származó) elvére hivatkozva tiltakoznak a nemzeti mottó – s így a friss louisianai szabályozás – ellen, az valójában nem nevez meg egyetlen vallást sem, így bármely vallás és felekezet követői magukénak érezhetik, a törvény támogatói pedig egy „felsőbbrendű hatalom” elismeréseként magyarázzák a szabályozást.


A római szegények fogászati ellátása érdekében szeptember 7-én szándéknyilatkozatot írt alá a Vatikánban a Szeretetszolgálati dikasztérium, az UniCamillus Egyetem és a római „Madonna della Fiducia” (Bizalom Szűzanyja) klinika.


Ezzel a lépéssel Musk, a világ egyik leggazdagabb embere, arra készteti Kaliforniát, a progresszív erődítményt, hogy egyensúlyba hozza a szólásszabadságot a közbiztonsággal. Korunk egyik sürgető kérdését érinti: elfogadjuk-e az államilag támogatott cenzúrát a vélt biztonság nevében. Ez a törvény megköveteli a közösségi médiától, hogy tisztázza a tartalommoderálási irányelveket, például a gyűlöletbeszédet és a félretájékoztatást.


A közgyűlés állásfoglalása szerint a transzneműség már az európai gyarmatosítás előtt is létezett Kaliforniában. 

Tisztelt Fotósok, Pályázók, Barátaim!

Első díj: 200 000 Ft


A 2024-re kiírt Magyar Trikolór Pályázat új határideje hamarosan,

2023.szeptember 25-én lejár.

A Nemzet Zászlója (https://1848.magyartrikolor.hu) szervezőjének pályázata.

Piros, fehér, zöld színeket tartalmazó fotókat várunk.

Részletek a http://magyartrikolor.com oldalon.

Köszönettel: Szilágyi Ákos
779 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page