top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:37) 09.11.Donald Trump nyilatkozata 9/11-ről a támadás után: "Nem a gépektől dőltek össze a tornyok! Bombák is robbantak"

Donald Trump nyilatkozatot adott nem sokkal a 2001. szeptember 11-i terrortámadás és a World Trade Center ikertornyainak leomlasztása után. Ezt a felvételt szándékosan helyezték a feledés homályába, de éppen emiatt fordítottam le nektek és feliratoztam magyarul! A videó szövegét pedig cikkben le is jegyeztem, hogy nyomtatható formában is fennmaradjon az utókor és az igazságot kutatók számára! Másokhoz hasonlóan már akkor ő is azt a tényezőt emelte ki, hogyKIZÁRT, hogy a repülőgépek becsapódásától omlottak össze a tornyok, hiszen köztudott, hogy korának legerősebb acélszerkezetű épülete volt és a WTC esetében ráadásul ezek az acéloszlopok kívülről is körbevették az egész felhőkarcolót, mivel építésekor kívülről befelé építették fel! (SBG Buddha - VilagHelyzete.com megj.)


De hová tűnt az influenza 2020-21-ben? Egy újabb nagy rejtély...

(a gyengébbek kedvéért: lett belőle Covid, szinte ugyanannyi...)

Sok olyan kép van, amelyet történelmi célokra meg kell őrizni, hogy a jövő nemzedékei megpróbálhassák megérteni a Covid idején a világot sújtó tömeges őrületet...

35 ápolónő, akik mindannyian maszk viselésére kényszerülnek (annak ellenére, hogy a tudomány szerint nincs hatásuk), körülveszik a kedves vezetőt, aki maszk nélkül marad.


A kaliforniai Burbank polgármesterét gyerekek előtt, egy demokrata kampányrendezvényen egy transzvesztita elfenekelte


Sokak szerint azért erőltetik a transz toleranciát, hogy 2024-re az emberek készen álljanak egy transzra szavazni

The Washington Times: Michelle Obama arra készül, hogy 2024-ben a demokraták jelöltjeként induljon az elnökségért.


Drag queen-t tettek meg egy általános iskola igazgatójának

Oklahoma egy általános iskolájának élére drag queen igazgatót neveztek ki — a tanfelügyelő azonnali menesztésre szólította fel az intézményt. A tanfelügyelő felháborítónak tartotta az esetet és úgy nyilatkozott, hogy ez nem fér bele az oklahomai értékrendbe. A férfi elmondása szerint a szülők nap mint nap panaszkodnak, hogy a gyermekeket a woke és gender ideológiákkal szembesítik az oktatási intézményben.


Verhofstadt és kis csapata megváltoztatná az EU működését – már „csak” a népakarat áll az útjukban, az nagyon zavarja őket

Egy átlagos szavazó meghökken azon, hogy ilyen elképzelések egyáltalán felmerülhetnek az EU-ban. Ezek ugyanis a demokrácia, a népképviseleti elv megcsúfolását jelentenék. (Pindroch Tamás)


Az oroszokat felőrléssel egyszerűen nem lehet megverni

Ha lenne egy ukrán áttörés, biztosan jönne az orosz mozgósítás. Putyin ezt nem fogja elengedni. (Demkó Attila)


The Telegraph: már nem az a kérdés, hogy meginog-e a nyugati szövetség, hanem az, hogy mikor

Bírálta Franciaországot és Németországot, amiért azok vonakodnak fegyvereket szállítani Ukrajnának, de élesen bírálta ugyanezért az Egyesült Államokat is. Mivel az Egyesült Államok nyújtja Ukrajna támogatásának oroszlánrészét, az USA a főszereplő ebben a háborúban. Mégis, a legelső napok óta Biden elnök is húzza az időt, és épp elég katonai segítséget nyújt ahhoz, hogy Ukrajna tovább harcoljon, de szándékosan nem eleget ahhoz, hogy lehetővé tegye a győzelmet – írta Kemp.


A végtelenbe nyúló háborúkat a felmorzsolás logikája fogja uralni

Ma éppen úgy, mint 1914-ben. (Robert C. Castel)


Videó arról, hogy nem engedték be az orosz újságírókat Macron beszédére a G20-csúcson

A biztonsági őrök megállították őket, sőt a végén még az újságírók telefonját is megpróbálták összetörni.

Az EU kitiltja területéről az Oroszországban bejegyzett gépkocsikat

Az oroszoknak emellett tilos kozmetikai cikkeket, bőröndöket, mobiltelefonokat, laptopokat, bőr- és szőrmeárukat, valamint testápolási termékeket behozni az EU-ba.


230 százalékkal emelkedett a rubelalapú elszámolás Oroszország és az egyik NATO-tagállam között

Az év első hét hónapjában 230%-kal ugrottak meg a rubeles kereskedelmi elszámolások Törökország és Oroszország között a 2022-es év azonos időszakához képest – jelentette az Aydinlik hírportál hivatalos statisztikákra hivatkozva.


Lavrov: sajnálatos az örmény döntés az Egyesült Államokkal közös hadgyakorlatról

Oroszország sajnálatát fejezi ki az örmény szándékkal kapcsolatban, amely az Egyesült Államokkal közös hadgyakorlatok megtartására irányul – közölte Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a G20-csúcstalálkozót követő sajtótájékoztatón.


Szíria kártérítést követel az Egyesült Államok által ellopott olajért

Szíria felhívta a nemzetközi közösség figyelmet arra, hogy Washington és az Egyesült Államokkal kapcsolatban álló terrorista csoportok folyamatosan fosztogatják természeti erőforrásait.


Már gimnáziumokban szállásolják el a migránsokat - Nyugat-Európában nem bírják a migrációs nyomást

Egy tornaterem, amely 24 kis, műanyag fóliával elválasztott, háromszor három méteres térre van felosztva. Németországban a münsterlandi Telgte városa 45 embert szállásoltak el itt. Más választása nem volt az önkormányzatnak, hiszen sehol máshol nem tudták már elhelyezni a bevándorlókat. Az a 110 lakás, amelyet a kisváros már korábban is bérelt a menekültek számára, megtelt. Wolfgang Pieper, a 20 ezer lakosú város polgármestere elfogadhatatlannak nevezte a helyzetet.


Izrael és Szaúd-Arábia a szemünk előtt írt történelmet

Egy izraeli delegáció érkezett meg szép csendben az arab olajmonarchiába.


Fontos megállapodás: Izraelen keresztül kötik össze Európát, Indiát és a Közel-Keletet

Az indiai G20-csúcstalálkozó talán legfontosabb fejleménye volt, hogy országokon átívelő, kereskedelmi célú vasútvonalat építenek a jövőben.


Ungváry Zsolt: Az elcsatolt területekről nem mondhatunk le, mert nem csak a miénk, mai magyaroké

A szocializmus egyes szakaszaiban nem volt kötelező érettségi tárgy a történelem, és a rendszerváltás után is időről-időre – főleg liberális oldalról – felvetődött az eltörlése. Ezek a hangok aztán elnémultak, és ha nézzük az eseményeket, egyre világosabb, hogy a történelmi tudat és a história ismerete nem pusztán bölcsész hobbi, hanem az életünk-sorsunk megértésének, a jövő feltérképezésének egyik legfontosabb eleme.


Barbár hely ez a Magyarország, primitívek vagyunk, nőket alázunk és tárgyiasítunk, szégyelljük magunkat! – ugye, kedves Mérő Vera?

Nagyon fel tudom húzni magam, amikor egy emberi jogi aktivista a nőket (szerinte) megalázó jeleneteket kizárólag országhatárokon belül hajlandó felismerni. (Csisztu Zsuzsa)


Nem tudok szó nélkül elmenni a papi hivatásból kiforduló Hodász András véleménycikke mellett

Felteszi a kérdést, hogy vajon a konzervatív szülők inkább egy „meleg” gyermeket szeretnének, vagy egy halott gyermeket. (Kulifai Máté)


Boldoggá avatták a kegyetlenül lemészárolt zsidómentő családot

1944-ben végezték ki a németek a hétgyermekes Ulma családot, köztük a kivégzés pillanatában születő gyermeket is.

 

Tisztelt Fotósok, Pályázók, Barátaim!

Első díj: 200 000 Ft


A 2024-re kiírt Magyar Trikolór Pályázat új határideje hamarosan,

2023.szeptember 25-én lejár.

A Nemzet Zászlója (https://1848.magyartrikolor.hu) szervezőjének pályázata.

Piros, fehér, zöld színeket tartalmazó fotókat várunk.

Részletek a http://magyartrikolor.com oldalon.

Köszönettel: Szilágyi Ákos
949 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page