top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:44) 09.12.Döbbenetes kijelentést tett Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden – írta meg a Reuters. Az orosz elnök közölte: hibás döntés volt a Szovjetuniótól, hogy tankokat küldött Magyarországra (1956, Budapest – a szerk.) és Csehszlovákiába (1968, Prága – a szerk.) a hidegháború alatti forradalmak leverésére. Nem helyes külpolitikában olyasmit tenni, ami sérti más népek érdekeit” – mondta Putyin, „aki 2022-ben katonák tízezreit küldött Ukrajnába, kiváltva a második világháború óta a legnagyobb szárazföldi háborút Európában” – értékelte a kijelentést a Reuters. Az orosz elnök fenti kijelentéshez hozzátette azt is: meglátása szerint az Egyesült Államok ugyanazokat a hibákat követi el, mint a Szovjetunió. Mint fogalmazott: Washingtonnak „nincsenek barátai, csak érdekei”.


Kim 2019 áprilisában már járt Vlagyivosztokban a páncélvonatján.


Ez a dokumentumfilm korábban ismeretlen, de figyelemre méltó tényeket tár fel szeptember 11-ről. Bizonyítékokat szolgáltat arról, hogy emberek csoportja előre tudott erről az eseményről. A Szeptember 11-i vizsgálóbizottsággal kapcsolatos nélkülözhetetlen háttérismeretek mellett az Egyesült Államok akkori kormányának meglepő kapcsolataira, machinációira is fény derül. Azt is megtudhatja, miért lett a feltételezett elkövető, Oszama bin Laden.


„Az Egyesült Államok Kongresszusa nem üzent hadat Oroszországnak. Ha valaki hazaáruló, akkor azok azok, akik engem annak neveznek” – írta a bejegyzésében.


Soros György fiát azóta „aggasztja, hogy Trump visszatérhet a Fehér Házba”, mióta megörökölte apja birodalmát.


A Steadfast Defender gyakorlaton Németországban, Lengyelországban és a Baltikumban mintegy 41 ezer katona vesz részt.


Már a héten megkezdődhetnek a tárgyalások a nyelvhasználattal kapcsolatban.


Bíztató eredményekkel tért haza izraeli útjáról Csák János kulturális és innovációs miniszter.


Azt mondtuk: nem működünk együtt! Nem maszkolunk! Nem maradunk otthon! Nem tartunk távolságot... meg mindenféle! Mert mi vagyunk az egyház, a mi fejünk az Úr Jézus Krisztus, nem a Los-Angeles-i egészségügyi hatóságok meg az állam. Így kezdődött, eltelt pár év, és lenyűgözően figyelemre méltó a vége. Mert bepereltük a kormányt, és nyertünk. És három és fél millió dollárt kellett fizessen nekünk az állam...


Összefoglalva a lényeget: az állam szerint jogszerű az, ha a gyermekeknek oltással egészségkárosodást okoznak, és az a szülő, aki mindenféle kikötés nélkül aláírja azt, hogy a gyermeke kötelező oltásához hozzájárul, ezzel egyetért.


Győzelmét még diadalmasabbá teszi, hogy a Moderna volt az esemény főszponzora. Gratulálunk, Novak. Te vagy remény több milliárd ember számára ezen a bolygón, akik szintén nem hajoltak meg az orvosi-ipari komplexum előtt.


Eric Adams két éve még menedéket ígért a migránsoknak.


Neil Oliver megosztja gondolatait az éghajlat agendával kapcsolatban. 

Pomázi Szó-rakózó: "Ősi Magyar műveltségünk a csillagos égen"

A Magyarok Szövetsége pomázi csoportja szeptember 22-én 18 órától folytatja a Szó-rakózó előadás sorozatot. Szűcsné Murguly Margit (táltos kutató) "Ősi Magyar műveltségünk a csillagos égen" címmel vetít és mesél a táltos tudásról.


A kaganátustól az Árpád-korig

Meghívó dr. Szücsi Frigyes régész (a Hunnia-per egyik, még köztársasági elnöki kegyelemben nem részesített, koholt eljárással sújtott vádlottjának) előadására


905 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK