top of page

Mindennapi szemezgetésünk (09:35) 09.13.A tavasszal, elnöki kegyelemmel szabadult egykori radikális aktivista szerint most kell észnél lennünk. Interjúnk.


“Nagy-Britannia: 10-ből 9 kovid-halott teljesen oltott volt. És minél tovább tartott az oltási kampány, annál több volt a halott.” “Hölgyeim és uraim! Mindig is mondtam, hogy nem vagyok oltásellenes, de egyre inkább erősödik, illetve nekem már szilárdan az a benyomásom, hogy borzalmasan átvertek bennünket, … hogy elkerüljek egy csúnyább kifejezést, azt, hogy hülyére vettek minket. Tehát ez köztudott: 10 kovid-halottból 9 teljesen oltott. Szóval, itt valami nagyon szörnyen félresikerült.” A publikáció már 2023 februárban nyilvános volt, de a média természetesen ignorálta: https://expose-news.com/2023/02/22/distracted-nicola-uk-gov-reveal-vaccinated-92percent-covid-deathss/ (Weltwoche, 2023 június)


Már most is borzalmasnak kellene találnunk, tudva, amit most tudunk az alumínium adjuvánsokról, az idegrendszeri toxicitásról, valamint a szervezetben és az agyban való biológiai eloszlás és perzisztencia képességéről, de a vakcinákat még mindig sokan úgy tekintik, hogy "megéri a kockázatot", annak ellenére, hogy a NIH soha nem vizsgálta a csecsemőkbe beadott alumínium biztonságosságát (FOIA ügyszám: 50882, és HHS fellebbezési szám: 19-0083-AA), és nem készült megfelelő biztonsági vizsgálat hosszú távú eredményekkel.


Dr. Michael Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke.


“Fontosnak tartom megismételni, hogy a nyugati irányítóik a modern Ukrajna élére egy zsidó származású, zsidó gyökerekkel rendelkező embert állítottak – véleményem szerint ezzel a jelenlegi ukrán állam emberellenes alapjait leplezték” – mondta Putyin Pavel Zarubin újságírónak. “Ez teszi az egész helyzetet olyan rendkívül undorítóvá, hogy egy etnikai zsidó fedezi a nácizmus és azok dicsőítését, akik annak idején Ukrajnában végrehajtották a holokausztot, kiirtva 1,5 millió embert” – tette hozzá az orosz elnök. “Az egyszerű izraeli polgárok jöttek rá erre a legjobban. Csak nézzék meg, mit írnak az interneten”.“Ez teszi az egész helyzetet rendkívül undorítóvá, hogy egy etnikai zsidó fedezi a nácizmus és azok dicsőítését, akik annak idején Ukrajnában végrehajtották a holokausztot, kiirtva 1,5 millió embert."


A legtöbb nemzet azonban az egész emberiségért akar dolgozni, nem pedig a gazdag kevesekért – mondta az orosz elnök.


Sokkolónak nevezte a The Gateway Pundit azt a közvélemény-kutatást, amelynek eredményeit a minap tette közzé a CBS News megbízásából a YouGov piackutató és adatelemző cég. Valóban sokkoló. A 2,335 amerikai felnőtt megkérdezésével készült felmérés szerint (amelynek hibahatára plusz-mínusz 2,7 százalék) amerikai csapatokat küldene Ukrajnába a 48 év alattiaknak 30 százaléka!


A kérdés, hogy mi marad így a fiataloknak az agyatlan pénzköltésen kívül? Vagyis: maradt bármi nekik ezen kívül? Ami biztos, nem elég a szokásos kultúrpesszimizmus.


Továbbra sem lehet látni, hogy hol lesz a vége a már több mint 10 éve tartó konfliktusnak.


A legtöbben úgy vélik, hogy az etnikai európaiak gyarmatosítók és remélik, hogy véget vethetnek a hatalmuk fojtogató szorításának.


“Ukrajna felismeri növekvő elszigeteltségét a tárgyalások megkezdésére és a katonai akciók befejezésére irányuló felhívások közben, amelyekben az ukrán erőknek nincs esélye a sikerre. Innen ered Zelenszkij hisztériakeltése, aki néhány nap alatt az ellenségei táborába sorolta a pápát, Kínát, és most már az összes G20-as országot” – áll a cikkben.


A brit hadsereg csökkentette az ukrán katonák kiképzési idejét egy kenti bázison, miután a lakosok panaszkodtak a lőtér zajára és a füstre – jelentette hétfőn a The Times. A döntés lerövidíti az amúgy is szoros kiképzési programot, amelyet a kijevi erők Nagy-Britanniában kapnak.


Szerda hajnali 3 óra körül fényvillanásokat észleltek az emberek a város felett. Ezután körülbelül tíz robbanás volt hallható.


Mihail Razvozsajev, az orosz fekete-tengeri flottának otthont adó stratégiai fontosságú város kormányzója szerint az ukrán erők a krími Szevasztopolban lévő kikötői infrastruktúrát vették célba.


Finnország nem tett eleget annak az uniós ajánlásnak, amely megtiltja az Oroszországban bejegyzett autók beutazását az európai országok területére – számol be az YLE közszolgálati televízió.


Lettország néhány kivételtől eltekintve lezárta az orosz rendszámú autók beutazását az országba. Erre azt követően került sor, hogy az Európai Tanács utasította az EU-tagállamokat, hogy kobozzák el az unióba belépő orosz állampolgárok személyes tárgyainak széles körét.


Oroszország már kétszer annyi aranyat és devizatartalékot halmozott fel, mint amennyit a Nyugat tavaly befagyasztott – jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök kedden a vlagyivosztoki Keleti Gazdasági Fórumon.


A képviselőház elnöke szerint az elmúlt hónapokban komoly vádakat tártak fel az elnökkel szemben.


Úgy tűnik, elérheti céljait a magyar kormány a magyar kisebbséget sújtó elnyomó jogszabályok megváltoztatásával.


A hivatalos indoklás szerint „a több nyelven megjelenő feliratok csak megzavarnák a forgalomban részt vevőket”.


Azt is mondja, hogy arra tanítja őket, hogy legyenek melegek. Ezek az emberek tanítják a gyerekeiteket.


Az egyikük 10 évesen nem-bináris, a másik pedig 2 évesen "anti-gender". Ezek azok az "értékek", amelyeket a Nyugat más nemzetekre akar ráerőltetni.


..."hogy a tyúkokat ne erőszakolják meg", mert azok nem adnak "beleegyezést" a "fajellenes, transzfeminista" csoport által közzétett videóban.


Nagyon jó kis ironikus videó az identitás-zavaros viszonyokról, amik már teljesen beterítettek bizonyos államokat...


 

A kaganátustól az Árpád-korig

Meghívó dr. Szücsi Frigyes régész (a Hunnia-per egyik, még köztársasági elnöki kegyelemben nem részesített, koholt eljárással sújtott vádlottjának) előadására


941 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK