top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:07) 09.15.
"Azon dolgoznak, hogy feltörjék az embereket és képernyőkön és mobiltelefonokon keresztül irányítsák őket. Ha hozzáférést adok nekik, akkor ők nyernek. Megpróbálom korlátozni a hozzáférésüket."

Gates 1 038 674 részvényt vásárolt a nyilvános kibocsátás előtti 18,10 dolláros részvényenkénti áron...

Gates 2021 novemberében eladta részvényeit, részvényenként 300 dolláros átlagos eladási áron... Gates ugyanazon a napon azt mondta... "Új módszerre van szükségünk a vakcinákhoz, mert a vakcinák *nem állították meg a fertőzés terjedését*"... minden korábbi, ennek ellenkezőjét állító állítása ellenére. Ez majdnem olyan, mintha Gates tudta volna, hogy a Covid-19-et ki fogják adni, és azt is tudta, hogy a vakcinákat soha nem úgy tervezték, hogy megállítsák a fertőzést.


Az inflációról, a benzin áráról, az uniós magyar elnökség céljáról és a családpolitikai fordulatról is beszélt a miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban.

„Ha Brüsszel nem hosszabbítja meg a gabonafélék behozatali tilalmát, akkor ma éjféltől Magyarország nemzeti hatáskörben elrendeli azt” – írta a miniszterelnök.


A szlovák politikus szerint nevetséges egy másik országot azért kritizálni, mert demokratikus módon hoz törvényeket.


Rámutatott: a leggyengébb pillanatainkban nem vagyunk jó emberek, ezért is van szükségünk olyan emberekre, akik mellettünk állnak, és emlékeztetnek minket arra, kik is vagyunk igazán, segítenek fegyelmezni magunkat, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból. Ezért szeretetkapcsolatokra van szükségünk, így pedig nem sodródhatunk stabilitásunkat és társadalmi stuktúráinkat romboló helyzetekbe, állapotba.


Igazgatói beszéd... A szervezett pedofília bagatellizálására nem vevők a belgák.


Türingiában a két jobboldali párt együtt vert át egy adócsökkentési javaslatot, a baloldal fel van háborodva.


A pápa júliusban már találkozott a volt elnökkel, valamint Soros György milliárdos üzletember fiával, Alexander Sorossal is. (nu, ez felettébb érdekes; Jézus a szerencsétlen elesetteket emelte fel, Ferenc pápa meg a velejükig romlott világuralmistákhoz hajol le...)


Nem hozták nyilvánosságra, hogy a spanyol klub melyik játékosairól van szó.


Boris Johnson egyenesen arra kérte Donald Trumpot, hogy ne hagyja el az Egyesült Államok Ukrajnának nyújtott támogatását, ha 2024-ben ő lesz az elnök – olvasható a Politico cikkében. (nu, egy igazi hálózati tag a javából...)


Lampedusa az Európai Unió technokráciája, a pénzügyi elit által finanszírozott nem kormányzati szervezetek és a nemzeti politikusok mélységes korrupciójának szimbóluma. De még ennél is inkább azoknak az árulását, ostobaságát és tehetetlenségét jelképezi, akiket azért választottak meg, hogy ellenálljanak ennek a politikának Olaszországban.


Kinevezése előtt nem ezt mondta.


Az olasz miniszterelnök-helyettes szerint „nem spontán jelenségről van szó, a tömeges indulásoknak rendezői vannak”.


A szakbizottság arról tájékoztatott, hogy delegációjának látogatása egy korábbi, 2022. áprilisi tunéziai tényfeltáró missziójának folytatása, azt követően, hogy az EP aggodalmát fejezte ki a "demokratikus normák és az emberi jogok terén Tunéziában tapasztalható politikai visszalépés miatt". A szakbizottság közleményében leszögezte: elítéli a tunéziai hatóságok döntését, hogy megtiltják a küldöttség beutazását. "Részletes magyarázatot követelünk. Ez a magatartás példátlan a 2011-es demokratikus forradalom óta" – fogalmaztak.


Oroszországban blokkolhatják a WhatsApp üzenetküldő szolgáltatást, ha tiltott információkat tartalmazó csatornák jelennek meg rajta – közölte az orosz nemzeti médiafelügyelet. A WhatsApp tulajdonosa a Meta, amely az Oroszországban szélsőségesnek elismert és betiltott Facebook és Instagram közösségi hálózatok tulajdonosa is.


A színész azt is elmondta, hogy dühíti, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök nem kapott lehetőséget arra, hogy felszólaljon a 2022-es Oscar-gálán.


Füssy Angéla számtalanszor járt már Ukrajnában. Hol segítséget vitt, hol információt hozott. Ellenben a magukat csak “független sajtóként” aposztrofáló kollégáival, Angéla többször is bemutatta az ukrajnai rögvalóságot. Azt, hogy milyen ott magyarnak lenni a háború idején. Milyen az, amikor nem attól félsz, hogy az ellenség rakétája eltalálja a házadat, hanem attól, hogy a saját országod vezetői küldenek a biztos halálba. A hatóságnak ez persze nem tetszett, de ebben a von der Leyen asszony által csak mintademokráciának nevezett utópiában a hatóságnak semmi köze a törvényhez. Igazság szerint a törvénynek sincs köze a törvényhez. A törvényhez annak van köze, akinél a pénz van, ez pedig régiónként változó. Kárpátalja kiskirálya pedig úgy döntött, hogy Füssy Angéla veszélyt jelent rá és az egzisztenciájára (vagy simán bosszúból) “felíratta” őt a titkosrendőrség feketén vezetett feketelistájára, ami egyenesen az ukrán határrendészet kihallgatószobájába juttatta őt a legutóbbi beutazása során. A részletekért nézzétek meg a teljes videót, illetve a határon készült felvételt, ami ide kattintva érhető el!


Alig több, mint egy éve történt, hogy egy amerikai édesanyánál igen ritka rosszindulatú agydaganatot diagnosztizáltak. Tasha Kann éppen 20 hetes terhes volt, egy egészséges kislányt hordott a szíve alatt, amikor a rettenetes diagnózist közölték vele. Az orvosok egyúttal azt is megmondták, hogy akkor van a legtöbb esélye a rák elleni küzdelemben, ha elveteti gyermekét és azonnal megkezdi a kemoterápiát valamint a sugárkezelést. Még ez sem jelentette volna azt feltétlenül, hogy meggyógyul, de azzal mindenképpen kecsegtették, hogy így több ideje marad hátra. Tasha azonban nem szerette volna elvetetni a gyermeket, még akkor sem, ha ez azt jelentette, hogy hamarabb meghalhat. Az asszony rengeteg ima, kutatás és utánajárás után úgy döntött, hogy megtartja a terhességet, és megpróbál természetes úton küzdeni a rák ellen, elutasítva a sugárkezelést és a kemoterápiát.
952 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page