top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:34) 09.19.Klaus Schwab, Bill Gates, Ferenc pápa, Matt Damon, Hillary Clinton és az ENSZ-t irányító degeneráltak mind New Yorkban találkoznak. Ez történik ezen a héten az ENSZ Közgyűlésének éves ülésén New Yorkban. Az egész világ szeme láttára ezek az egyének (hogy ne mondjam, szörnyetegek) az állítólagos erkölcsi felsőbbrendűségük nevében azt fogják követelni, hogy adjuk át nekik a jogainkat.


(nu, már megint: ki van Ferenc pápa hátterében? maga a háttérhatalom...)


A G20-ak vezetői megállapodtak abban a tervben, hogy végül digitális valutákat és digitális azonosítókat írnak elő saját lakosságukra... 150:0-ra vezetnek a konteósok


A világ kormányai 'sajátítsák ki a magántulajdont, hogy megmentsék a bolygót'.


Éppen e megjegyzései után vádolták meg nemi erőszakkal és szexuális zaklatással. Ugyanez a történet Julian Assange, Donald Trump és még sokan mások esetében is. A nemi erőszakról szóló pletykákat az MSM a nap 24 órájában terjeszti, azt a hamis benyomást keltve, hogy a vádak igazak.


Új törvényeket fogadott el a „magyar” országgyűlés, ez volt a feltétele az eus pénzek megadásának. Az amerikai fennhatóság alatt álló EU így szorítja engedelmességre pénzpórázával a tagállamokat. Ha egy országnak felülről diktálják, milyen törvényeket hozzon, az az ország már nem szuverén, az már csak egy alárendelt tartománya egy birodalomnak. Az EU esetében mondhatjuk, a legújabb Német-római Birodalom egyik tartománya lettünk.


Merész kijelentésre szánta el magát az EP Törökország kapcsán. „Az uniós csatlakozási tárgyalások

2018 óta gyakorlatilag megrekedtek a törökországi jogállamiság és demokrácia romlása miatt” – közölték az országról. A határozott európai parlamenti jelentésre Recep Tayyip Erdoğan török elnök is reagált. Erdoğan a hétvégén ezt úgy értelmezte, hogy „az EU megpróbál elszakadni Törökországtól” – írta meg az Anadolu állami hírügynökség. „Értékelni fogjuk ezeket a fejleményeket, és ha szükséges, elválhatunk az Európai Uniótól” – közölte a török elnök.


Bijan Djir-Sarai, a német liberálisok főtitkára közölte: minden migráns-áthelyezési próbálkozást blokkolnak.


30 férfi, 14 nő és 40 gyermek tartózkodott az ingatlanban.


Romani Rose, a Német Szintik és Romák Központi Tanácsának vezetője megkongatta a vészharangot.


A tagállami miniszterekből álló Tanács vezetője a lengyel, magyar és szlovák kormány eljárása ellen fogalmazta meg álláspontját az ukrán gabonaimport ügyében.


Beata Szydlo arra reagált, hogy Kijev be fogja perelni Lengyelországot, Magyarországot és Szlovákiát.


Rakéta csapódott Gyenisz Pusilin irodájába.


J. D. Vance amerikai republikánus szenátor kifogásolja, hogy Ukrajna erőszakkal fenyeget mindenkit, aki ellenzi a háborút. J.D. Vance ohiói republikánus szenátor levélben fordult a Biden-kormányzathoz, amelyben azt követeli: a Fehér Ház árulja el, hogy Sarah Ashton-Cirillo, az ukrán hadsereg transznemű szóvivője kapcsolatban áll-e az amerikai hírszerző szolgálatokkal, és támogatják-e pénzzel Ashton-Cirillo ukrajnai szerepvállalását, miután Cirillo legutóbb arról beszélt, hogy az „orosz propagandistákat le fogják vadászni”.


Egy Ukrajnában szolgáló brit zsoldos lett az első számú gyanúsítottja a kijevi erők oldalán harcoló, júniusban holtan talált brit katona meggyilkolásának ügyében – állította vasárnap a The Sun című lap.


Donyeckben a Donyecki Népköztársaság (DNR) vezetőjének adminisztrációs épületének közelében robbanások történtek – jelentette a RIA Novosztyi tudósítója.


A Csendes-óceáni Flotta Oroszország északkeleti részén tartja a Finval-2023 elnevezésű hadgyakorlatot, amelyet Nyikolaj Jevmenov haditengerészeti főparancsnok vezet – közölte az orosz védelmi minisztérium.


Kaliforniában találkozott az izraeli miniszterelnök a világhírű tech-mogullal.


Nagyon úgy tűnik, hogy új feltételeket támaszt a szaúdi fél.


(nu, a józan ész csak nem akarja hagyni magát)


Teljesen valószínűtlen, hogy ez véletlen egybeesés volt. Ami azt jelenti, hogy valóban az oltás az ok.


Dr. Geert Van Bossche belga virológus és kutató, vakcinaszakértő és Biontech konzultáns.


Pszicho Lauterbach máris fotózkodott egyet a reklám kedvéért. A közvéleménykutatás szerint már nem lelkesednek annyira az emberek a génszuriért. A több mint 74 ezerből 8 százalék akar újra oltatni, 10 százalék még vár vele, 82 százalék nem kér belőle. (Biró Éva)


Okos és konstruktív észrevételek helyett már megint sikerül azon rugózni, hogy néhány percig egyetlen nő sem ült a bal első sorban. Gratulálunk. Francesca Rivafinoli írása.


A világon elsőként. 

A kaganátustól az Árpád-korig

Meghívó dr. Szücsi Frigyes régész (a Hunnia-per egyik, még köztársasági elnöki kegyelemben nem részesített, koholt eljárással sújtott vádlottjának) előadására

 

Matiné

Fontos újraértékelnünk történelmünk elfeledett vagy sokszor szándékosan elhallgatott, illetve félremagyarázott eseményeit, szereplőit. Az ősi krónikákat hiteltelenné tették, felszámolták történelemképünk eddigi alapját. Hogyan oszlathatjuk el az őstörténetünket elfedő homályt? Lehet-e kapcsolatunk a bibliával? Mindezekre megkapjuk a választ. Az előadó közel 70 forrást sorakoztat fel bizonyítékként. A Római Egyház elvetette Jézus eredeti tanításait, s kicserélte olyasmire, aminek tízmilliók estek áldozatul, mint eretnekek. A világ azonban változik, uralmuk a végéhez közeledik!

Előadások

  • Dávid és Salamon Egyiptom magyar fáraói – Elődadó: Arany László, kutató – szeptember 27., szerda 18.00 óra

  • A sumir Bau és a magyar Boldogasszony – Előadó: Marton Veronika, sumerológus – október 11., szerda 18.00

Helyszín: 1085 Budapest, Horánszky utca 13.


XXIII. János pápa életébe került, amikor a II.Vatikáni zsinat összehívásakor jelezte, hogy egyúttal a Szent Biblia teljes felülvizsgálatát is kezdeményezi. Számos kiváló tudós (pl. R. Ellis, I. Finkelstein, A. Osman, T. L. Thomson, P. R. Davies, és sokan mások) több évtizedes kutatást követően bizonyította, hogy Dávid és Salamon csupán törzsi szövetségben élő pásztorok törzsfőnökei lehettek, ha léteztek egyáltalán. Semmi, de semmi nem igaz abból, amit az Ószövetségben nekik tulajdonítanak. Ámde egyik-másik egyiptomi fáraóra tökéletesen illenek a bibliai leírások! A XVIII. dinasztia fáraói korában kapott szárnya Hermész Triszmegisztosz filozófiája, amely később a gnosztikus keresztények világnézetébe is szervesen beépült. Ám ahogy Pál rabbi nézetei győzedelmeskedtek a Niceai Zsinaton 325-ben, valamennyi ókori filozófus mindahány munkájára a megsemmisítés várt.

1 228 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg