top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:58) 09.20.
"Ez nem gyógyszerkárosodás, ami az 'oltások' nyomán fellép. Világos legyen: ez a vakcinának nevezett valami nem gyógyszer, hanem biofegyver..."


Most derült ki! A kisérleti mRNS c19 oltásokkal beoltott szoptatós anyákat félrevezették! A Lancet nevű komoly orvosi lap ír erről. Az izraeli médiában is megjelent.


Dr. Peter McCullough amerikai belgyógyász, kardiológus és epidemiológus...


Dr. McCullough az Európai Parlament előtt tanúskodik az igazságról a COVID-19-ről, az mRNS-felvételekről és a WHO-ról. Egy sor igazságbombát szabadított fel az Európai Parlament előtt tartott előadása során 13. szeptember 2023-án, egy olyan ülésen, amely kifejezetten az Egészségügyi Világszervezetre és a COVID-19 világjárvány globális kezelésére összpontosított. Dr. McCullough megnevezte a történelem legnagyobb emberiség elleni bűncselekményének kulcsszereplőit...


"Vagy az államok belfogadják a migránst, vagy 20 ezer eurót fizetnek a nem befogadott migránsért"– Thierry Breton EU-képviselő.


A szerző szerint a Bizottság határozatlansága meglepő, hiszen ez egyértelmű törvénysértés.


Volodimir Zelenszkij és Andrzej Duda találkozójára az ENSZ Közgyűlés 78. ülésszakán került volna sor.


A Daily Express szerint problémás, hogy egyes tagállamok saját céljaikat helyezik Zelenszkij bajba jutott államának érdekei elé. (nu, ez még hagyján, de a világuralmisták érdekei elé!)


Ukrajnának 42 milliárd dollár értékű nyugati támogatásra van szüksége – jelentette ki Denisz Smihal miniszterelnök. Szerinte ezt a pénzt jövőre az EU Ukrajna-programja, az IMF, valamint az Egyesült Államok és más szövetségesek által nyújtott támogatásokból kerülhetnek ki.


Az ukrajnai háború még évekig elhúzódhat. Az Egyesült Államok és G7-es szövetségeseinek ezt figyelembe kell venniük a katonai és pénzügyi tervezésükben – írja a Bloomberg, amely egy európai G7 ország név nélkül nyilatkozó magas rangú tisztviselőjére hivatkozik.


Az izraeli védelmi miniszter szerint a Barak harckocsi új korszakot nyit az IDF történetében.


Az embereknek nyilvánvalóan elegük van a kormányzati zsarnokságból.


Tegnap fogadta el az izraeli parlament a megfigyelést engedélyező törvényt, ami tudjuk, hogy sérti a személyiségi jogokat. Az ok, amire hivatkozott a megfigyelési rendszert engedélyező törvény, az a *terror és bűnözés elleni harc*.


"Nem akartuk, hogy a szovjetek irányítsák Közép-Ázsiát... Ezért munkához láttunk" – magyarázta egy kongresszusi meghallgatáson.


Az elmúlt évtizedben egye többször éreztük, hogy a „globálgazdi’ (Bogár László professzor szójárása) olyan zsákutcába próbál meg bennünket terelgetni, amelyben mi már jártunk. A világ átalakításának ötletei egytől-egyig az általunk korábban megélt kommunizmushoz hasonlítottak. Ezeket az érzéseket eddig elhessegettük magunktól, mert lehetetlennek véltük, hogy a demokrácia fellegvárában ilyesmit kitaláljanak. Most mégis ezt állította Dr. Ben Carson idegsebész, akadémikus, aki Trump kormányban építési és városfejlesztési miniszter volt.


Egy kilogramm fentanilt találtak egy szőnyeg alatt egy New York-i bölcsődében, aminek következtében egy gyermek meghalt, három másikat pedig kórházba szállítottak – számolt be a BBC. Az egyéves Nicholas Dominici, aki mindössze egy hete volt a bölcsődében, pénteken vesztette életét, a rendőrség úgy véli, hogy a nyolc hónapos és kétéves kor közötti gyerekek a bölcsődében lélegeztek be fentanilt.


„A háborúnak akkor lesz vége, ha Oroszország és az USA tárgyalóasztalhoz ül, lokális konfliktusra leszűkíteni mindezt, nagyon nagy hiba” – fogalmazott a politikus.Az a helyzet, tisztelt balos firkászok, hogy nem a hagyományos férfieszmény a toxikus, hanem azok toxikusok, akik el akarják azt törölni. Amúgy meg #takavanaklubjainkból! Szilvay Gergely írása.


A lap birtokába jutott feljelentés szerint a főpolgármester által gründolt mozgalom számlájára több mint félmilliárd forint érkezett annak megnyitása óta. „Az adománygyűjtés alapvetően külföldön élő magyar személyektől történik egy kb. 30x30x30 cm nagyságú adománygyűjtő ládába. Ezekbe a Perjésék-féle jegyzőkönyvek állítása szerint 2-3 ezer bankjegyet, egy esetben pedig 3 811 bankjegyet préseltek be – olvasható a cikkben. – A feljelentés szerint viszont »a ládába a tetején található résen keresztül bankjegycsomagok nem helyezhetők el, ugyanakkor megállapítást nyert, hogy a behozott bankjegyek többsége – elsősorban az EUR bankjegyek – újak voltak, gyűrődésmentesek, több esetben egymás utáni sorszámúak és összetapadtak (mintha a nyomdából kikerülve nem használták volna azokat).«”


„Soha nem akartam anya lenni!” – mondja a német színházi rendező, aki 25 évesen sterilizáltatta magát.


Egy anya, aki számon kéri fia történelemtanárán, miért lóg LMBTQ+ zászló az osztályteremben...

A gyerekeket kukkolásra és egymás nemi szerveinek megérintésére ösztönzik.
 

A kaganátustól az Árpád-korig

Meghívó dr. Szücsi Frigyes régész (a Hunnia-per egyik, még köztársasági elnöki kegyelemben nem részesített, koholt eljárással sújtott vádlottjának) előadására

 

891 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK