top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:53) 09.21.
Az ukrán gabona tilalmát eredetileg az év elején vezette be több európai uniós ország, hogy megvédje a helyi gazdálkodók megélhetését.


Bár a közleményben erre nem tértek ki, de valószínűsíthető, hogy Ashton-Cirillo legutóbbi nyilatkozata akasztotta ki az ukránokat, amelyben arról beszélt, hogy „az orosz ördögök foga csikorogni fog, veszett szájuk őrjöngésben fog habzani”, valamint arról, hogy az összes orosz propagandistát le fogják vadászni, és igazságot szolgáltatnak majd, mindezt az „Istenbe, a szabadságba és a felszabadulás reményébe” vetett hit által.


Netanjahu az ENSZ Közgyűlésen beszélt Zelenszkij ukrán elnökkel.


„Kitartunk!” – írta az iskola.


Kim Putyinnal történt találkozójának geopolitikai következményeit nem lehet figyelmen kívül hagyni.


“Putyin elégedetten állapította meg, hogy sikerült túljutni a konfliktus forró szakaszán, és üdvözölte az orosz békefenntartók aktív részvételével elért megállapodást az ellenségeskedések teljes beszüntetéséről és a Baku és Sztepanakert képviselői közötti tárgyalások szeptember 21-i megtartásáról.”


Alexander De Croo belga miniszterelnök az X közösségi oldalon közzétett üzenetében arra szólította fel az országban működő ékszeripari vállalatokat, hogy járuljanak hozzá az orosz gyémántok világpiaci kereskedelmének korlátozásához. (nu, rendes dolog, hogy nem csomagolták be humanitárius életmentésként)


Az ukrajnai háború miatt korábban eltiltott orosz és belorusz úszók részvételéről Szántó Dávid elmondta, a nemzetközi szövetség nemrég hozott döntése értelmében – amely számos kritériumot is megfogalmaz – semleges színekben, függetlenül versenyeznek majd, azaz edző, vagy például orvos sem kísérheti el őket.


Az eseményt a "Kutyás Lények" nevű csoport szervezte.


(nu, az előbbi hír nyomán nem csoda)


A végítélet mindig is izgatta az emberek fantáziáját, az idők beteljesüléséről Jézus elég határozottan beszélt, kétséget sem hagyva afelől, hogy amiként valamikor elkezdődött, egyszer véget is ér a világ. (Az előbbit azóta a tudomány is igazolta, ősrobbanásnak nevezve el a teremtés pillanatát.)


Magyarország vakcinagyárat épít, és képessé vált védőmaszkok, kesztyűk, lélegeztetőgépek gyártására, valamint saját teherszállító repülőgépet szerzett be. (nu, már csak az a kérdés, hogy ezzel a függetlenségünk és szabadságunk növekszik, vagy saját utat törünk egy újabb járványcsapdához...)


David E. Martin amerikai hírszerzési és közpolitikai elemző.


A 40 év alatti férfiak körében gyakoribb a szívinfarktus.


"Nem olthatsz be, úgy vagyok tökéletes, ahogy Isten megteremtett,nem vagyunk selejtek!"


Egy lejárató tartalmú, egyoldalú és sok esetben manipulált információkat tartalmazó írásban próbálta hitelteleníteni a Mi Hazánk STOP WHO aláírásgyűjtését a Big Pharma és a WHO propaganda oldala, a Telex. Ez alkalomból interjút kértek Dúró Dórától, a Mi Hazánk alelnökétől, amelyet végül önkényesen, a szakmai szempontokat teljesen figyelmen kívül hagyó szerkesztéssel, annak eredeti, lényeges tartalmi elemeit kiforgatva, meghamisítva közöltek le. Íme az eredeti interjú teljes tartalma.


Mert aki olyan döntést hoz, hogy a Habsburgok ellen harcoló magyar szabadságharcosról, Petőfi Sándorról elnevezett laktanyát – pont a Petőfi-emlékévben, a „bensőleg idegen” érzékével – a Habsburg Mária Teréziára „keresztelje” át, nos, az igencsak bal lábbal kelt fel, és jól láthatóan közben belelépett az ágytálba is. Egy jó érzésű magyar ember erre legfeljebb csak annyit tud mondani, hogy Jézus Mária! Most nem is mennék bele a történelmi kérdésekbe, Mária Terézia megítélésébe, tetteibe, hogy mit csinált a székelyekkel stb. stb. De az nyilvánvaló, hogy akinek a leghalványabb fogalma van a magyar történelemről, annak egyértelmű kell legyen, itt durva blaszfémia történt, ami vérlázító. Ez akkora tahóság, mint ide Bécs. Természetesen kizártnak tartom, hogy Szalay-Bobrovniczky Kristóf provokálni szeretett volna, sőt bizonyára a jó döntés illúziója lebegett a szeme előtt. Ő csak jót akart, olyan nevek pedig nem juthattak az eszébe, mint például Zrínyi Ilona. De hát egy miniszter feje sem lehet káptalan... Ő csak egy kedves, bensőleg idegen… nem tehet róla, hogy ott is rombol, ahol építeni szeretne.


A szervezők mindenkit szeretettel várnak Dr. Szücsi Frigyes régész – a Hunnia-ügy még kegyelemben nem részesült vádlottja – színvonalas előadására.


Röntgen és CT-vizsgálatok alapján mégsem manipulálták a mexikói "idegen múmiák" testeit, állapította meg egy kutatócsoport.

849 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK