top of page

Mindennapi szemezgetésünk – kiegészítés a kovidos WHO-s végveszéllyel (11:10) 09.24.Az Ultrahang legfrissebb adásában Szakács Árpád újságíró, publicista volt a vendégünk, akivel az ENSZ minapi döntése kapcsán beszélgettünk a WHO diktatúráról, a tervezett járványügyi szerződésről és az abban rejlő veszélyekről.


Szeptember 28-án lesz az a tárgyalásom, ahol én rémhírterjesztőként ülök majd a vádlottak padján, mert 2021. novemberében közzé tettem egy videót „Hamarosan bukni fognak” címmel, és ebben igyekeztem felhívni az emberek figyelmét a megtévesztésre, arra, hogy egyáltalán nem kell félniük. Így én a vád szerint rémhíreket terjesztettem, akadályoztam azt a járvány elleni fene hatékony védekezést. Én inkább úgy gondolom, hogy a központi propaganda túlméretezett rémhírterjesztése ellen kellett fellépnem és nem én terjesztettem a rémhíreket, de hát az erről szóló előírásokat pontosan azért csinálták olyan gyurmázható állagúra, hogy bárkire bármit rá lehessen húzni. Rám most próbálják a rémhírterjesztést rám erőltetni!


"Én vagyok az egyetlen, aki furcsának találja, hogy Michelle első podcastje a séfje halála után a főzésről szól? Megőrültem, vagy minden, amit Obama és társai csinálnak, gyanús?"


A Németország és Franciaország által megrendelt dokumentum célja az esetleges uniós bővítés utáni szabályok előkészítése, a vétójog kikapcsolása és a többsebességes EU előkészítése.


Észbe kéne kapni. Már csak azért is, mert ha nem ébred időben a decens kultúrkeresztény, akkor majd a radikális muszlim apukában pattan el a húr. De iszonyatosan. Francesca Rivafinoli írása.


Meglepően sok gyerek vett részt a rendezvényen.

Az LMBTQ-kultusz már jó ideje nem a diszkrimináció/stigmatizáció ellen, nem is a felnőtt emberek szexuális magánéletének szabadságáért küzd, hanem militáns politikai aktivizmussá vált.

A kormány olyan intézkedést vezetne be, amellyel elfogadnák az azonos nemű párok EU-ban kötött házasságát.


Mi is elfogadjuk a ti mecseteteket és szokásaitokat, nektek is el kell fogadni a jelenlegi kvázi államvallást, ha itt akartok élni.


Mivel a lakhatásuk költsége napi 8 millió fontra emelkedett, ez a leggazdaságosabb forma.


Az AfD német Bundestag parlamenti frakciójának parlamenti ügyvezető igazgatója, dr. Bernd Baumann élesen bírálta a CDU-t a migrációs politikával kapcsolatos álláspontja miatt a Bundestag pénteki ülésén. "Az ember okozta klímaváltozásnál rosszabb az ember okozta népességváltozás, és a CDU hozta létre ezt a népességváltozást Németországban" – mondta Baumann.


Tüntetők és rendőrök közötti összecsapásba torkollott a szombati párizsi rendőri erőszak elleni tüntetés, amit Gérald Darmanin francia belügyminiszter „elfogadhatatlan erőszaknak” nevezett.


A francia ügyészek azt javasolták, hogy Marine Le Pen konzervatív exelnökjelöltet és 26 másik Nemzeti Tömörülés párttagot állítsanak bíróság elé uniós források állítólagos elsikkasztása miatt. (nu, odaát Trumpot, ideát Le Pent...; tulajdonképp érthető, hogy OV miért igyekszik nem belemenni ebbe a távlatos zsákutcába)


Az orosz külügyminiszter az ENSZ közgyűlésen szólalt fel.


“A kialakult valós helyzetben dolgozunk. (…) 2022 márciusában és áprilisában voltak tárgyalások, már mindent parafáltak. De két nappal később jött Bucsa (az ukrajnai Bucsa városában történt események), mert szerintem valaki Londonban vagy Washingtonban nem akarja, hogy ez a háború véget érjen”


A szakértő szerint amikor a középhatalmak atomfegyverre tesznek szert, gyorsan összemosódik majd a különbség a szuper- és a középhatalmak között.


“Ekkor megállapítottuk, hogy a harckocsivezető súlyosan megsebesült, a többiek meghaltak. Amikor magához tért és meglátott minket, »nicht schissen« (ne lőj – a szerk.) kiabálásba kezdett” – mondta a csoportparancsnok.


Ukrajna az ősz folyamán és télen is folytatja az orosz erők elleni ellentámadást – jelentette ki csütörtökön Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, aki a Fehér Házban és a Capitol Hillen tartott megbeszéléseket követően nyilatkozott amerikai hírügynökségeknek.


Szijjártó Péter az izraeli és iráni külügyminiszterrel is tárgyalt a héten New Yorkban.


Az Országgyűlés jövő héten kezdődő őszi ülésszakában az “ország függetlenségét megóvó törvénycsomagot nyújt be a kormány, amivel a ”külföldről pénzelt, álcivil szervezeteket" kérnék számon – erről beszélt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.


Az európai kóserságot felügyelő szervezetek megkongatták a vészharangot.


Malmö várostervezési hivatala éves közigazgatási ülésén vegetáriánus étellel akarta megvendégelni a városháza 180 dolgozóját, csakhogy egy szerencsétlen tévedés következtében végül disznóhúst szolgáltak fel – írja a Morningsweden.


A telefonodban több számítási kapacitás van, mint 50 éve az egész világon volt. Interjú.


2022-ben 2,5 éves szerződést írt alá a szaúdi An-Nasr klubbal. A portugál a történelem legmagasabb futballfizetését kapta – évi 200 millió eurót. (nu, van az a pénz...)
1 211 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page