VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (19:43)


Karikó Katalin felfedezése is kellett a vakcinához

A hazai tudomány külföldön is velem van. Az egyik legközelebbi munkatársam Pardi Norbert. Az én édesapám és az ő nagyapja hentesként egy üzletben dolgozott Kisújszálláson. Norbertet kisgyerekkora óta ismerem. Most ő irányítja az egykori laboromat. Szabó Gábor Tamás kardiológus ugyancsak kisújszállási, Boros Gábor molekuláris biológus pedig tiszteletbeli kisújszállási. A két Gábor a Debreceni Egyetemen végzett, most a BioNTechnél velem dolgoznak.


Joe Bidennek továbbra is van oka az aggodalomra

A republikánus szenátorok kikötik, hogy mindaddig nem hajlandók hozzájárulni a választás eredményének megerősítéséhez, míg a sürgősségi vizsgálat le nem zárul, mert megítélésük szerint az érintett államokból érkező elektori szavazatok nem tekinthetők szabályosan leadottnak és jogszerűen jóváhagyottnak, amíg ez meg nem történik.


Két magyar kutatónő, akik nélkül nem lenne koronavírus-vakcina

Lukács Noémi és Karikó Katalin magyar biológusok már életükben beírták magukat a tudomány nagykönyvébe azzal, hogy világszinten élenjáró kutatásokat folytatnak a koronavírus elleni, illetve a Covid-oltóanyagért folytatott küzdelemben.

28 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek