top of page

Mindennapi szemezgetésünk (09:31) 2023.02.19.
Bill Gates miért van mindenhol jelen, mint első számú prominens személyiség? Ez miért nem zavarja a birkákat? Ez miért természetes?


Amerika aggódva figyel.


A napirenden Kína és Közép-Európa országai közötti együttműködés, valamint a két ország stratégiai partnersége szerepel majd.


A lassan már állandósult migráció mellett két új ellenség, veszély leselkedik ránk: a háború és az infláció – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Budapesten, a Várkert Bazárban tartott évértékelő beszédében.


Orbán Viktor a szombaton tartott évértékelő beszédében egyebek mellett azt mondta, számolni kell azzal, hogy a háború egyre vadabb és kegyetlenebb lesz, ezért fel kell készülni arra, hogy az országgal szembeni hangnem is egyre durvább és kíméletlenebb lesz.


Kik állnak kapcsolatban a magyarországi antifával? Bemutatjuk az Antifát. Jámbor András és a Szikra Mozgalom Magyarországra akarja importálni az erőszakos politikai orvlövészeket. Ezt nem hagyhatjuk, csírájában el kell fojtani a szervezkedéseiket. Mutatjuk a srácokat, akik meghonosítanák az alábbi akciót...


Az elmúlt hónapokban többször is láthattuk, hogy egyes tagállamok hogyan akadályozták meg a határozott közös európai álláspont kialakítását – mondta a német külügyminiszter.


Ulmban a vasútállomás szemetes, fiatalok hordái lepik el, és probléma van a drogfüggőkkel is.


Keményen kritizálta az újságíró az Európai Parlamentet.


Történelmi léptékű lottóötöst jelentett Norvégiának a fél évszázada feltárt olaj- és földgázkincs, új alapokra helyezte az ország kilátásait. Az ukrajnai háború még följebb értékelte Norvégiát mind az energia-, mind a geopolitikában – de észak kincsei még új feszültségeket hozhatnak a térségbe.


Az USA-nagykövet összekeverte Svédországot és hazánkat, így lettünk az előítéletesség erősödésének rossz példája. Róna Tamás nyilatkozott lapunknak.


Ha egy társadalomban erősödik az antiszemitizmus, az mindig annak a jelzése, hogy rossz irányba megy egy ország.


Példás döntés született Finnországban.


A tiltakozások illegálisnak minősíthetők, és háborús intézkedésekre lehet hivatkozni, ha a kormánynak nem tetszik. A bíróság megfelelőnek ítélte, mikor Trudeau bevezette a rendkívüli állapotot a kamion konvojok feloszlatására.


Drag Queen prédikál [énekel] a templomban és a hívők közül sokan maszkot viselnek.


Úgy tűnik a jelen levő felnőttek is el vannak varázsolva.


A Népszava olvasói háborognak az állami hirdetések miatt.


Még külön cikkben is kérték az olvasóikat, hogy adakozzanak az alapítványnak, amely tiltakozik a Magyar Zene Háza megépítése ellen.


Az ex-MSZP-s tévésnek nem tetszett a jobboldali influenszer legújabb videója.


A molinókhoz nem kell kommentár. ("IMPORTÁLT ANTIFA, PEDOFIL AKTIVISTA", "MI JÖHET MÉG AZ ALOMBÓL?")


Szóval kezdem megérteni miért mentek szó nélkül az emberek a náci megsemmisítő táborokba, még akkor is, ha ennek a videónak semmi köze hozzá. Valamiért Kertész jutott eszembe, amikor írja, hogy a Németországba tartó vonatban arról beszéltek, hogy majd Németországban új munkalehetőségek lesznek.“Csak ritkán látjuk a halotti bizonyítványt, csak akkor ha az orvos nem zárta el, különben a hozzátartozókkal beszélünk csak az elhunyt életéről és haláláról és innen tudjuk meg, hogy mi történt korábban és hogy a betegség hogyan rosszabbodott hirtelen vagy egyáltalán mi vezetett a halálhoz. Ezek főként szívbetegségek, trombózisok, agyi trombózisok, az idős embereknél gyengeség, ami feltűnő módon egyik oltástól a másikig egyre súlyosbodik, mígnem a halállal végződik.” Riporter: “Kijelentené, hogy legalábbis egy időbeli összefüggés van az “oltás” és ezeknek a halottaknak legalább egy része között?” Gerald Ramm: “Igen, mindenképpen. Ezt kijelenthetem. Egyáltalán nincs szükség kertelésre, ez valóban így van, ezt a saját ismerősi körömből is tudom. Itt is beoltatták magukat egyesek, mert nyaralni akartak menni, azért, hogy bemehessenek a spa-részlegbe vagy a hotelba. És én három nappal később az ottani kórbonctanról hoztam el őket.”


Azt mondja a NYT-nak, hogy "halálos vírust tervezne és nukleáris kódokat lopna"


A fogyasztóvédelem országos elnöke alaposan odaszólt a német cégnek. „Nem tudom, hogy ennek a gazdasági szereplőnek a származási országában penészes zöldségeket és gyümölcsöket esznek-e, vagy ott is előfordul-e, hogy a polcon feltüntetett árak nem egyeznek a pénztárnál megjelenőkkel. Vajon a hatósági ellenőrzés és a szankciók után is ugyanolyan felületesen és érdektelenül kezelik majd a dolgokat?” – idézték a közleményben a fogyasztóvédelem országos elnökét, Horia Constantinescut.

935 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page