top of page

Mindennapi szemezgetésünk (09:43) 2022.12.01.... olyan "szabálysértésekért", mint a maszk hiánya, a napozás vagy a lakóhelyüktől 5 km-re történő utazás.


A kereset szerint az alperesek, akik a legalul található jegyzékben szerepelnek, köztük Tóni Faucsi is, összejátszottak a közösségi média vállalatokkal, vagy kényszerítették őket arra, hogy elnyomják a nemkívánatos hangadók, álláspontok és tartalmak megjelenését a közösségi, hír és tájékoztatási felületeken azáltal, hogy a tartalmakat “dezinformációnak”, “félretájékoztatásnak” és/vagy “rossz tájékoztatásnak” minősítették. A vallomástétel okán most kihallgatott Faucsi viszont nem emlékszik jóformán semmire, amit az elmúlt három évben ökörködött a mélyállam árnyszékéből.


A covid-járvány miatt sok országban teljesen betiltották vagy erősen korlátozták a tömegrendezvényeket 2020-ban, így a keresztény közösségek nagy része sem tudott összegyűlni. Több országban a hatóságok szigorúan felléptek a szabályokat megszegők ellen – derül ki a Pew Research Center kutatásából.


Az Európai Bizottság támogatja a koronavírus-járvány utáni gazdasági helyreállítást segítő uniós források lehívását lehetővé tevő magyar terv elfogadását, ami a feltételek teljesülése esetén 5,8 milliárd euró (mintegy 2300 milliárd forint) vissza nem térítendő támogatás felhasználását teszi lehetővé Magyarország számára. A testület viszont fenntartja további 7,5 milliárd euró zárolását.


Milan Uhrik a Facebookon kelt ki magából, miután az Európai Bizottság döntött a magyaroknak járó pénzekről. Orbán Viktornak vissza kell vágnia. Most kezdődött az EU lebomlása! – írta a politikus.


Oliver Grimm szerint Orbán nem adja be a derekát, mert így nem tudná osztogatni a pénzt a kegyeltjei között. (nu, a marhája! talán inkább azért nem adja be, mert ha már megválasztották, ő szeretné Magyarországot vezetni)


Magyarország ezeréves alkotmányfejlődésében ez a tíz év nem egy túl hosszú idő, de arra mégis elegendő, hogy valamilyen mérleget vonjunk. Minden elfogultság nélkül kijelenthető, hogy az alaptörvény beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és egyre inkább a magyar jog, a jogászi társadalom, valamint a közélet természetes közegévé vált.


Barlangjainkba húzódva pedig már el sem tudjuk hinni, hogy ebből az igazságot nem ismerő, lepusztult, önmagát feladó, értékeit megtagadó, sőt magát fizikailag is megsemmisíteni igyekvő Európában csak akkor lehet halvány reményünk a megmaradásra, ha a teremtő törvényeiben hívők előbújnak a barlangjaikból a világosságra. Amíg ez meg nem történik, addig hiába kiabálunk ki az odúkból, azt mondogatva, hogy a valóság a mi oldalunkon áll.


Tovább csúszik a Mol Dunai Finomítójának újraindítása, aminek következményei lesznek.


Az akció célja, hogy „adjanak a prágai orosz diplomatáknak egy kis ízelítőt a saját gyógyszerükből”.


...hogy akkor mielőbb legyen megegyezés”


A 9K515 Tornádó-Sz rakéta-sorozatvető ereje állítólag az atombombáéval vetekszik.


A hatóságok szerint az akció célja az volt, hogy a Szolyva melletti kolostort ne használhassák fel oroszbarát propagandára.


Jens Stoltenberg a NATO-tagországok külügyminisztereinek bukaresti tanácskozását lezáró sajtótájékoztatón kijelentette, az ukrajnai háború megmutatta a nyugati államok függőségét az orosz gáztól.


Biztos legyen, hogy lezuhan az a gép, főleg, ha oltott is a pilóta!


A szankciók akkor lépnek életbe, ha a milliárdos nem tartja be a tartalom moderálására vonatkozó szigorú szabályokat.


Az ENSZ néven ismert sóhivatal elfogadott egy határozatot, miszerint a szervezet emléknapot fog tartani, aminek a lényege, hogy Izrael megalapításáról mint a palesztin nép katasztrófájáról fog évente megemlékezni.

Vagyis arról fognak évente megemlékezni, hogy Hitler Muftijának, Hadzs Amin El-Husszeininek, és az »Arab Antant«-nak nem sikerült egy második Holokausztot tető alá hoznia. Magyarország újra kiállt Izrael mellett az ENSZ-ben és elutasította ezt a szégyenletes javaslatot. Köszönjük, Magyarország!


Nem úgy viselkedik a Legfelsőbb Bíróság, ahogy a baloldal elvárja, ezért jogalkotás szükséges – akár így is összefoglalhatnánk az amerikai Szenátus keddi döntését. De erről azért jóval többről van szó.


Egy friss kutatás kimutatta, hogy az amerikai felnőttek – többnyire iskolás korú gyerekek szülei – szerint a „Drag Queen Story Hour” elnevezésű események – azaz, mikor királynőnek öltözött férfiak mondanak mesét a gyerekeknek – nem megfelelőek a fiatal közönség számára.


„Ez egy nyílt színű provokáció és a kulturális imperializmus kifejeződése”, mondta az M5 műsorában.


Egyre komolyabban merül fel az Orosz Labdarúgó-szövetségnél, hogy elhagyják az UEFA-t és az ázsiai AFC-hez csatlakoznak.


Egy másik milliomos, a 29 éves Nikolai Mushegian egy Puerto Ricó-i tengerparton fulladt meg. Mushegian halála azért is keltett feltűnést, mert mindössze néhány órával a tweetje után halt meg. Azonban nem hétköznapi tweetről van szó. Az október 28-ai reggel 5 óra előtt közzétett bejegyzésben megemlítette, hogy tudott arról, hogy a CIA és a Moszad, Amerika és Izrael nemzeti hírszerző szervei is meg akarják ölni.


Tanúk meghallgatásával folytatódott a vatikáni sikkasztási ügy tárgyalása, mely során egy olyan titokban rögzített hangfelvétel is előkerült, melyen Ferenc pápa beszélt egy azóta kirúgott bíborosával.


A fogantatás pillanatában már leszületik a lélek. Attól mert az édesanya egy abortuszon esik át, ettől még a lélek ott fog maradni vele. Ha nincs elküldve a lélek, ha nincs aki megmondja az édesanyának, hogy az abortuszt követően a lélek vele maradt, akkor az édesanyával fog maradni élete végéig.


Olcsón előállítható, ígéretes diagnosztikai eszközt fejlesztettek ki a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán.


A hagyományos napelemekkel ellentétben a perovszkit alapú ablakok akkor is működnek, ha nem a nap felé néznek.
758 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK