top of page

Mindennapi szemezgetésünk – frissítve (15:33) 2022.09.29.

Orosz külügy az Északi Áramlatról: Az incidens amerikai ellenőrzés alatt álló területen történt

Zaharova a műsorban felszólította Joe Bident, válaszoljon arra a kérdésre, hogy ami a gázvezetékekkel történt, az a korábbi fenyegetések valóra váltása-e Washington részéről? Mint mondta: ezek az államok nagyon „NATO-orientált országok, tele amerikai fegyverekkel, amelyek teljes mértékben az amerikai hírszerző szolgálatok ellenőrzése alatt vannak, (...) és az utóbbiak teljes mértékben ellenőrzik az ottani helyzetet”.


A mélység titka: mi okozhatta az Északi Áramlat sérüléseit?

A gázvezetékek elleni támadásokról sok minden elhangzott az elmúlt napokban, de egyetlen dolgot nem vizsgáltak meg alaposabban: a támadás lehetséges módját – feltételezve, hogy tényleg egy támadás okozta a gázszivárgásokat.


„Határozott választ” emleget a NATO az Északi Áramlat vezetékeinek felrobbantása miatt

Közleményt adott ki a szervezet. (nu, kínos vicc Amerikából)


Oroszország hivatalosan is elcsatolja Ukrajna négy területét

A moszkvai Vörös téren már fel is állítottak egy színpadot, amelyen óriásplakátok hirdetik, hogy a négy régió Oroszország része.


Dán és svéd szeizmológusok robbanásokat észleltek az Északi Áramlatnál

A svéd közszolgálati tévé szerint az elmúlt 36 órában svéd és dán szeizmológusok több robbanást is észleltek a Balti-tenger mélyén, méghozzá az Északi Áramlat gázvezetékek – az elvileg működő 1-es és az engedélyezés előtt jegelt 2-es – körül. A Svéd Földrengéskutató Hálózat egyik szeizmológusa azt nyilatkozta, hogy „minden kétséget kizárólag” erős víz alatti robbanásokat észleltek; az első robbanást vasárnap éjjel 2 óra körül, a másodikat hétfő este 7 óra körül. A robbanások koordinátai megegyeznek a kedden bejelentett két gázszivárgás helyadataival, tehát több mint valószínű, hogy a két eseménynek köze van egymáshoz.


SZÁNDÉKOS volt az Északi Áramlat 1-2 tönkretétele és ez olaj a tűzre

Elég nyilvánvaló melyik hatalom akarja teljesen kicsinálni Európa gazdaságát és az európai embereket, a kérdés az, hogy az EU országok vezető politikusai mikor kapnak már végre észbe és állnak ki a hazájuk és népük mellett? Forrás: Gonzalo Lira @ YouTube


Az amerikai haditengerészet egy expedíciós különítménye a USS Kearsarge univerzális kétéltű rohamhajó irányításával napokkal ezelőtt a Balti-tengeren tartózkodott

30 km-re volt az Északi Áramlat-1 gázvezeték állítólagos szabotázsának helyszínétől és 50 km-re az Északi Áramlat-2 gázvezetéktől. A dánok ezt jelentették is, azon nyomban.Leállítja az európai gázszállítást a Gazprom, kilőtt a földgáz ára

A Gazprom bejelentésére azonnal megugrott a földgáz ára a holland energiatőzsdén, a napon belüli emelkedés több mint nyolc százalék szerda délelőtt. A Gazprom elutasítja az ukrán Naftogaz követeléseit, azt mondják, a nem teljesített szolgáltatásokat nem fogják kifizetni.


„Putyint megbuktatják, cselekvésképtelenné teszik vagy meggyilkolják” – forgatókönyveket készített a Politico

A brüsszeli lap azt is összeszedte, az orosz elnök után vélhetően kik „lennének készek tönkretenni” a következő Oroszországot.


Új szelek fújnak Iránban

"Soha korábban nem sikerült korábban az elnyomó rezsim alapjait ilyen mértékben megingatni."


Ukrajna ügyében máris szétbeszél az olasz jobboldal

Meloni Zelenszkij mellett tesz hitet, Salvini már nem hordja a putyinos pólóját, míg Berlusconi szinte Putyin szóvivőjeként szólal meg: itt egy éles konfliktus az olasz jobboldal pártjai között.


Kaszab Zoltán: Erős szövetségest kapott Magyarország

Mert vajon mi a fasiszta abban, hogy valaki nemzetben és családban gondolkodik, vagy épp bevándorlásellenes?


Nagyon kemény megszorítások jöhetnek – ezt jelentette be a szolnoki polgármester

Jó pár közintézmény bezár télre, időszakosan nem lesz közvilágítás.


The New York Times: Magyarország kihívást jelent a liberális demokráciáért és jogállamiságért küzdő Európai Uniónak

A lap szerint Európában a „puha autokrácia” legismertebb képviselője Orbán Viktor magyar miniszterelnök.


mRNS géninjekció az anyatejben, alaptörvényellenes zaklatás “népszámlálás” címszó alatt

Bizonyítottá vált immár, hogy az mRNS géninjekciók nem maradnak a deltaizomban, mint ahogy azt állították (hazudták) nekünk annak idején, hanem megtalálhatók például az anyatejben. Doktor Letoha Tamás talált egy sokatmondó tudományos publikációt erről a jelenségről. JAMA Pediatrics: az mRNS nyomokban kimutatható oltás után az anyatejben. Mindez pedig azt mutatja, amiről a doktor úr facebookos oldalán és az én blogomon közzétett jó néhány tanulmányból következtetni lehetett: azaz az mRNS-sel töltött többtízmilliárd nanorészecske egy része, ha csak kis százalékban is, de nem marad a deltoidizomban, hanem szétszóródik a szervezetben. Az RNS alapján vírusantigént termelő sejtek sorsáról, ha másnem, a COVID esetek alapján, bizonyára már sokan hallottak. Lévén azokat az immunrendszer elöli. Időközben pedig ismét csak belefutottam a facebookon egy hirdetésbe, amely vérplazmát kunyerál az emberektől fillérekért. Pontosan úgy, mint ahogy tették egészen idáig. Az ár ugyanúgy tizenkilencezer forint környékén mozog. Most már, hogy bevallottan kiöntik az oltottak hasznavehetetlen vérét a vécélefolyóba, olyan nagyon sürgőssé vált hirtelen plazmát kunyerálni, sürgősebb, mint valaha bármikor. Innentől kezdve természetesen rengeteg pénzért adom a plazmám, és mindenki másnak is csak ezt tudom javasolni.


Az Európa Tanács szerint a magyar szívhang-rendelet nehezíti az abortusszal kapcsolatos ellátás igénybevételét

Nehezíti az abortusszal kapcsolatos ellátás igénybe vételét az a magyarországi miniszteri rendelet, amely előírja a terhes nők számára, hogy ultrahang-vizsgálatot hallgassanak meg - jelentette ki Dunja Mijatovic, az Európa Tanács emberi jogi biztosa szerdán.


Meghekkelte az abortuszpárti tüntetést Bódi Ábel mozgalma (videó)

Az Identitás Generáció leszögezte, „szerintünk senki élete nem mérhető pénzben. Minden élet számít.”


Kilóg a lóláb, azaz a kecskepata szószerint is, a globalista maffia sátáni provokációi alól – ördögi divat a Bapometh cipő – Az ördög is Reebak patot azaz cipőt visel?

Egyértelmű, hogy a globalista/sátánista maffia, megy előre megtervezett népirtás mentén, lásd a hamis COVID19 pandémiát, az ezt követő vakcina-genocídumot, majd az ukrajnai globalista-terrorista háborús eseményeket, készakarva azon van, hogy minden irányból provokálja az emberi értékekhez, isteni rendhez ragaszkodó normális Embereket.


Életmódbeli tanácsok válság idején


Tűz volt a vadiúj német Tesla-gyárban

Eloltották a tüzet a német Grünheide melletti Tesla Gigafactory Berlin újrahasznosító üzemében, de a helyiek máris a termelés leállítását követelik.790 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page