top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:00)Mostantól május végéig minden hétvégén és munkaszüneti napon kötelesek oltani, ha van elég vakcinájuk.

Az ország nyugati részén terjed az új variáns. Később nyolc betegnél a vérből vagy a légzőrendszer mélyéből vett mintákban azonosították a vírusmutánst.


Bhattacharya, aki a Daily Cloutnak adott interjú során tette észrevételeit, társszerzője volt A Nagy Barrington Nyilatkozatnak, amely egy petíció, ami a C****-19 lezárások megszüntetését szorgalmazza, azt állítva, hogy ezek "pusztító hatással vannak az emberek rövid és hosszú távú egészségére". Hétfőig A Nagy Barrington Nyilatkozatot több mint 13700 orvos- és közegészségügyi tudós, több mint 41000 orvos és 754 ezer "érintett polgár" írta alá.


Zászlórúd volt a „közbiztonságra különösen veszélyes eszköz” Dúró Dóránál, derül ki a rendőrség tájékoztatásából. A példátlan eset kapcsán Novák Előd közleményt adott ki, amelyet riporterünk helyszíni fotóival kiegészítve mutatunk.


Nem köztéri szobrász akart lenni, a körülmények tették azzá. Mára viszont az általa készített szobrok, emlékművek jelentősen meghatározzák sok magyar település tereinek arculatát. Bizonyos művei éles kritikákat váltottak ki, másokat – például a kommunizmus áldozatainak emlékére készült Málenkij robot Emlékhelyen látható szobrát – egyhangú elismerés övezi. Az idén Kossuth-díjjal kitüntetett Párkányi Raab Péter szobrászművészt munkásságáról, hitéről, a korszellemhez fűződő viszonyáról kérdeztük.


Beesett koronás vicc56 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page