top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:00) 2022.10.01.
„Nem a háborúért. Hanem a béke, a biztonság és a jólét megőrzése érdekében” – fogalmazott az Európai Tanács elnöke. (S egy mandineres hozzászólás Agnieszkától: Ez egy rendkívül ellenszenves elmebeteg. Tartatták volna be a Minszki Megállapodásokat, ismertek volna el valamit az oroszok biztonsági igényeiből, nem itt tartanánk, h. palagáz, hétszeres áron, környezetszennyezően kifejtve, szállítva. A jó Ursula már januárban rendelt!)


Charles Michel szerint mindenkinek meg kell értenie, hogy a világ új szakaszba lépett.


Putyin őrületes show-t rendezett a Vörös Téren.


További 530 millió dolláros támogatást nyújt Ukrajnának a Világbank. (nu, hogy világos legyen: a mi zsebünkből, a mi akaratunk ellenére)


A bankautomatákból Magyarországon nem lehet kivenni ötezer forintnál nagyobb bankjegyeket. Jómagam, és több ismerősöm is próbáltunk már több automatánál is felvenni nagyobb összeget, de a maximum egyszerre felvehető összeg húszezer forint. Felmerült bennem a kérdés, hogy mi készül vajon? Államcsőd? Minden létező kormányintézkedés arról árulkodik, melyek mostanában lépnek életbe – beleértve a népszámlálásnak elnevezett intézményes zaklatást is -, hogy készülnek a polgárháborúra.


A Lomonoszov egyetem világgazdasági tanszékének professzora szerint nemcsak Európára, hanem Oroszországra is nagyon nehéz hónapok várnak.


A gazdasági hadviselésnek súlyos következményei vannak.


„Pártom képviselőit arra fogom biztatni, hogy ha sor kerülne ilyen szavazásra a parlamentben, akkor Ukrajna NATO-csatlakozása ellen szavazzanak” – jelentette ki Fico.


Mivel a szerb hatóságok nem toloncolják ki azokat, akiket elfognak, csupán az ország északi határától a déli határig szállítják őket vissza, a migránsok sokszor ismét útra kelnek, és néhány nappal később ismét elérik a magyar határt.


A főpolgármester köszöntőt mondott a budapesti eseményen.


A férfi nem éli végig a dilemmát, a tortúrát, a megrázkódtatást. Ő csak b@szott egy jót.


A kormány nem tervez abortusztörvény-módosítást, ezt a miniszterelnök nem tartja elképzelhetőnek. Erről is beszélt Orbán Viktor a Kossuth Rádióban péntek reggel, ahol szó volt többek között a szankciókról, az energiaárakról és a nyugdíjakról is.


A Magyar Nemzet jóvoltából arra is fény derült, hogy ezt az alapítványt bizonyos Korányi Dávid vezeti, aki – rengeteg fontos nemzetközi megbízatása mellett – éppenséggel Karácsony Gergelynek is a külpolitikai főtanácsadója volt. De az alapítványt támogatja nagyon sok fontos globalista és liberális személyiség, köztük Kati Marton is, aki szoros és jó kapcsolatot ápol Soros Györggyel és fiá­val, Alexander Sorossal. (Nemrég Schiffer András ecsetelte alaposan az alapítványhoz kötődő díszes globalista társaságot.) A műsorban azt próbáltam részletezni, hogy Korányi Dávid szinte minden egyes – döntően globalista szervezeteknél betöltött – pozíciójában megtalálhatjuk a Gyuri bácsihoz vezető szálakat, nem beszélve arról, hogy Korányi Dávid Bajnai Gordon – és persze Gyurcsány Ferenc – embere, előbbi kormányában is külpolitikai tanácsadó volt, Bajnainál pedig szakállamtitkár. Bajnai Gordon egyik legfontosabb tulajdonsága pedig az, hogy ezer szálon kötődik Gyuri bácsihoz, többek között a Külkapcsolatok Európai Tanácsában (ECFR), de számos más projektben működtek már együtt.”


A vakcina-terrorizmus a tömeggyilkosoknak igencsak jövedelmező volt!

823 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK