top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:51) 10.01.
A Pfizer és a Moderna lehet a két éllovasa. (nu, vajon a Magyar Kormány megint segédkezik majd a világi szélhámossághoz, megszámlálhatatlanok egészségét, sőt életét veszélyeztetve?)


Az új pandemia! Új támadás! Az “X”! Ami 20x halálosabb a COVID-19-nél! Nagy Britannia már készül rá. Becslések (a BigElit) szerint 50 millió emberáldozatot szedhet! Ezt olvasom az izraeli posztokban. És azt is, hogy az izraeliek ezt merő szarkazmussal posztolják, azt remélve, hogy többség többé nem dől be. Világos, hogy kísérleti nyulak vagyunk. Világos, hogy biofegyvert vetnek be a BigElit szárnysegédjei folyamatosan és büntetlenül ! Az izraeliek nagy része felébredt. Olvastam, hogy nagyon idős holokauszt túlélő izraeliek tudják jól, hogy a rájuk kényszerített 4 teljesen felesleges és káros volt, és többet nem engednek beadni.


"Szerintem maga a 'vakcina' a biofegyver" – Dr. Szilák László biokémikus, molekuláris biológus.

Izraeli állampolgárok, akik saját, többezer éves kultúrájukat gyökértelen globalizmusra cserélték, elhatározták, hogy ők mondják meg miként kell viselkedni Izraelben! Vélemény.


Vezető zsidó személyiségekkel folytatott megbeszélést a világ leggazdagabb embere.


Jókedvből nem volt hiány a Smer eredményváróján.


Sok kis egeret vajúdtak a hegyek – a szlovákiai kormányalakítás olyan nehéz lesz, mint amilyennek előzetesen ígérkezett.


Mózes Szabolcs szerint le kell vonni a következtetést a választásokból.


Az ENSZ a Világgazdasági Fórummal együtt jelenleg az 2030-as agenda akciótervének világszintű bevezetésén dolgozik

Ha pedig tényleg áttörnének az ukránok, nem maradna el az orosz mozgósítás.


Paczolay Máté külügyi szóvivő ezzel kapcsolatban azt közölte az MTI-vel, hogy lényegi változás nem történt azzal, hogy az ukrán Nemzeti Korrupciómegelőzési Ügynökség (NAZK) ideiglenesen felfüggesztette az OTP nemzetközi háborús szponzori státuszát. Tájékoztatása szerint a magyar álláspont világos: amíg az OTP-t nem veszik le a listáról, addig Magyarország nem fog hozzájárulni semmilyen további európai uniós finanszírozáshoz az ukrajnai fegyverszállítások tekintetében.


Az átmeneti büdzsében megjelenik a republikánusok egyik fő követelése, vagyis az Ukrajnának szánt további támogatás nem szerepel benne.


Inkább az ukránok támogatását lökték busz alá, minthogy megkockáztassák a költségvetés visszautasítását.


A The Sun "Az ukrán területi erők mentik és evakuálják az ukrán csapatokat a harctéren" címmel tett közzé csatornáján egy videót amelyen az egyik harcos az ISIS terrorcsoport zászlaját viseli magán.


Az újonnan kinevezett védelmi miniszter, Grant Shapps nyilvánosságra hozta a folyamatban lévő tárgyalásokat az ukrán csapatok brit vezetésű kiképzési programjának bővítéséről és brit kiképzők áthelyezéséről Ukrajnába, valamint arról, hogy Kijevnek nem részletezett haditengerészeti támogatást ajánl fel a Fekete-tengeren.


James Cleverly brit külügyminiszter elismerte, hogy Ukrajna támogatása “kemény és fájdalmas”. Ugyanakkor óva intette a NATO-szövetségeseket a megingástól, mivel ha hátat fordítanak Kijevnek, az később még nagyobb problémákat okozhat.


Az Egyesült Arab Emírségekbeli Reportage Properties ingatlanfejlesztő a közeljövőben építkezési projektek indítását tervezi Oroszországban – mondta a héten újságíróknak Andrea Nucera, a vállalat ügyvezető igazgatója.


Kína feloldotta a minősített orosz sertéshús behozatalára vonatkozó tilalmat – jelentette be csütörtökön az orosz mezőgazdasági felügyelet, a Roszszelkhoznadzor. A korlátozásokat eredetileg 2008-ban, az afrikai sertéspestis (ASP) kitörése után vezették be.


“Egyesek az USA-ban azt gondolhatják, hogy győzedelmeskedhetnek az információs háborúban, amíg elég hazugságot gyártanak. De a világ népei nem vakok” – áll a kínai külügyminisztérium szombati közleményében.


"Sokszínűség és befogadás" címmel tartott beszédet a müncheni konferencián.


Az 5G hatása. Bajorországból már 2018-ban eltűntek a méhek. Ez öngyilkosság. A mainstream médiát persze nem érdekli. (egy magyar méhész fotója)


A magány csendes járványára figyelmeztetett Liberty Vittert, a Washington Egyetem adattudományi professzora. A mesterséges intelligencia (MI) által „tökéletesített” virtuális barátnők iránt ugyanis ugrásszerűen érdeklődni kezdtek a fiatal férfiak. Ez már nem a felfújható gumibabák korszaka, hanem annál sokkal veszélyesebb.


Döntsd el, hogy akkor vagy most volt jobb Európában élni és gondolkozz el végre, hogy ennek mi lehet az oka!


Ettől még igaz: ha az esti létszámellenőrzéskor kiderül, hogy a nyáj tekintélyes része elcsámborgott, akkor ott a pásztoroknak teendőjük van, nem kevés. Francesca Rivafinoli írása.


A nyugati világ békéje és relatív jóléte kivételes állapot, de egyúttal törékeny is, ha szétverjük, nem fog tetszeni, amit majd helyette látunk – mondja Mark Goldblatt író. Interjúnk.


(nu, egy hozzászólás: "Minden létező módon meg akarják fosztani az embereket az identitásuktól, tudattalan, nemtelen, gondolkodásmentes, steril társadalmat akarnak létrehozni, ahol mindenki tapsol minden ökörséghez amit rájuk akarnak kényszeríteni.")


911 megtekintés

Commenti


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK