top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:58) 10.03.
Ezekkel az új normákkal a WHO és az általa képviselt érdekkör uralkodni akar a jövőnk felett, még pedig azáltal, hogy kénye-kedve szerint korlátozhassa polgári- és szabadságjogainkat. Ki akarja venni a demokratikusan választott vezetők és népképviseletek kezéből a járványügyi korlátozásokról és az oltási kötelezettségről szóló döntéseket. Amiket olyanok kezébe akarja adni, akik semmilyen elszámolással nem tartoznak a választók felé és semmilyen felelősséget nem viselnek. Ők azok, akik azoknak a gyógyszergyártóknak és pénzügyi befektetői köröknek az érdekeit képviselik, akik szorosan összefonódtak a szálakat a háttérből mozgató magánalapítványokkal. Nem kizárt, hogy ezeknek az emberbarátoknak a koronavírus-járványon keresett dollármilliárdjaik növelte meg ennyire az étvágyukat, lehet, hogy azt egyfajta főpróbának tekintették, (rendezték?), lehet, hogy csak meglátták benne a lehetőséget, de az egyértelmű, hogy a járvány keltette félelemhullámot akarják meglovagolni és felhasználni. Sietniük kell, mert ha magunk mögött hagyjuk a félelmet, elillan az esély


Hitler is díszelgett a Time címlapján, s hova jutott. Karikó sem fog különbül járni...


(nu, egy valamire való, tisztességes tudós maszkban semmiféle díjat nem venne át, nemhogy egy Nobelt)Karikó Katalin és Joe Biden – a kortárs zsenik, avagy ma már ez a színvonal!


Egyre több jel mutat arra, hogy rendszerszintű problémákkal küzd a német egészségügyi rendszer.


Sokatmondó hír terjed a világhálón, az amerikai szóvivő közölte.


A brit lap uniós forrásokra hivatkozva ír a lehetséges dealről.


Az uniós külügyi vezetők kijevi tanácskozásán Magyarország fenntartotta korábbi vétóját.


Tudják, hogy ha elveszítik Ukrajnát, akkor ők következnek. A Világgazdasági Fórum globalista parazitája, Klaus Schwab megpróbálja majd kiélezni a háborút Ukrajnában. Nem engedhetik meg maguknak, hogy a biolaboratóriumaikat lefoglalják és leleplezzék, vagy hogy a gyermekek szexuális rabszolgaságának és pénzmosásának bizonyítékait a világ elé tárják. Most lépünk be a talán legveszélyesebb szakaszba, mivel megpróbálják majd eszkalálni a helyzetet, és a NATO-t is bevonják a harcba. A harmadik világháború egyre közelebb van.


Nácizmusnak nevezte Szergej Lavrov orosz külügyminiszter hétfőn, hogy hat európai uniós ország és Norvégia megtiltotta a belépést az orosz rendszámú személyautóknak.


A norvég hatóságok bejelentették, hogy új szankciókat vezetnek be Oroszország ellen és csatlakoztak a korábban bemutatott 11. uniós szankciócsomaghoz.


A közlemény szerint az elmúlt napokban az Európai Külügyi Szolgálat részvételével folytatott megbeszéléseken az OTP Bank számos kötelezettséget vállalt az orosz piacra vonatkozó jövőbeni terveivel kapcsolatban.


Egészen megdöbbentő részleteket közölt egy kuvaiti lap a körvonalazódó fegyverüzletről.


Trump „radikális baloldalinak" tartja az őt vádoló főügyészt.


Betelt a pohár!


A strasbourgi emberi jogi bírósághoz fordult egy magyar jogász tragikus betegsége miatt, de elvileg a bíróság nem is tárgyalhatná az ügyet.


A michigani legfelsőbb bíróság megszavazta, hogy a bírák és a bírósági alkalmazottak a magukat transzneműként azonosított személyek esetében használhassák az „ők” személyes névmást – írja az Epoch Times.


Késni lehet. Alulfinanszírozástól szenvedni is lehet. Heteken át a véletlenre bízni, hogy mikor ér oda az a nyamvadt vonat, szobatiszta vállalatnál nem lehet. Kohán Mátyás írása.


Felgyorsuló világunkban védeni kell adatainkat. Hogy zajlik a rendőrségi adatfeldolgozás? Utánajártunk!


Október-7-én, Sopronban fognak tüntetni.


A pápa szavai öt nyugalmazott konzervatív katolikus bíborosra reagáltak, akik levelet írtak a pápának, amelyben aggodalmukat fejezték ki számos kényes kérdéssel kapcsolatban, amelyeket várhatóan megvitatnak a Vatikán e havi nagy találkozóján, az úgynevezett püspöki szinóduson.


Mint ismert, Baranyi Krisztina nyáron egy LMBTQ-padot tolt bele a ferencvárosiak arcába. A Tompa utcánál volt látható a szivárványos pad, amit először a fradista majd Vékony Csongor, a Mi Hazánk fővárosi elnöke is átfestett nemzeti színűre. Toroczkai a Twitteren írt: Ez vérlázító: Rabosították a Mi Hazánk fővárosi elnökét, Vékony Csongort, amiért nemzeti színűre festette az elhíresült LMBTQ-padot.


Több alkalommal is felhívtuk már arra a figyelmet, hogy a külföldről finanszírozott LMBTQP-lobbiszervezetek nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, így a Budapest Pride ellen tartott sajtótájékoztatójukon tett ígéretüket betartva a szervezetek monitorozásának keretében megalkották a Javaslatok a külföldről finanszírozott LMBTQP-lobbiszervezetek káros tevékenységének visszaszorítására című dokumentumot.


Nagybetegen is azt kérte, hogy a nekrológban se írják le a valódi nevét.

 


1 054 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page