top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:32) 10.04.
A Pfizer jelentős összegeket adományoz a Nobel-díjat odaítélő Karolinska Intézetnek. A tudományt ismét megkaparintotta a Big Pharma.


"Letiltottak a közösségi médiában félrevezető tájékoztatásért."

Ja, és Nobel-díjat kapnak az emberek megbetegedését okozó vakcinák feltalálói. Micsoda világ!


A Pesti humort csak mi értjük és csináljuk...


A német kormány kénytelen volt felfedni a finanszírozást, miután a DIE LINKE parlamenti képviselőcsoport politikusai nyomozása miatt iratok átadására kényszerült.


A rendőrség szerint a 87 éves nő szélsőséges és visszaeső bűnelkövető.


A McCarthy elleni republikánus lázadást Matt Gaetz floridai kongresszusi képviselő vezette, aki azután döntött a lépés mellett, hogy a házelnök a hétvégén megegyezett a demokratákkal a kormány leállásának megakadályozásáról. Gaetz egyike volt azoknak a republikánusoknak, akiket feldühített McCarthy hétvégi megállapodása a demokratákkal. Az alku egy kétpárti szavazást eredményezett arról, hogy a kormány finanszírozása november közepéig a jelenlegi szinten maradjon, miközben sok republikánus költségvetési megszorításokat sürgetett.


Az EU a tagállami médiapiac minden apró részletébe beleköthetne.


Douglas Macgregor szerint Ukrajna gazdasági értelemben az Egyesült Államok 51. állama lett.


Jonathan S. Tobin, a Jewish News Syndicate főszerkesztője a náci ukrán katona kanadai ünneplésére reagált.


A szerző szerint több nyugati ország nyomást gyakorol Kijevre, hogy gyorsítsa fel az ellentámadást Dél- és Kelet-Ukrajnában, míg más államok “kényszertárgyalásokat” szorgalmaznak Ukrajna és Oroszország között, mivel úgy vélik, hogy ez a legjobb megoldás a konfliktus lezárására, még akkor is, ha a békeszerződés Moszkvának kedvező feltételekkel születik.


Megismételte azt az ígéretet, hogy egyetlen sorköteles sem kerül majd a hadműveleti övezetbe, beleértve azokat, akik az új (Ukrajnától elcsatolt) régiókból érkeztek.


Kormányzati források szerint egy bizottság már jóváhagyta a külügyminisztérium által javasolt változtatásokat.


Korábban Justin Trudeau kanadai miniszterelnök közölte, hogy a kanadai hatóságok az indiai hatóságokat gyanúsítják azzal, hogy közük van Hardeep Singh Nijjarnak, a kanadai Brit Columbia tartományban élő szikh közösség vezetőjének meggyilkolásához, akit júniusban ismeretlen támadók lőttek agyon egy templom parkolójában.


Az állam főügyésze szerint kihasználják a várandós nőket a kémiai abortuszt visszafordító szervezetek.


Az adminisztráció minden, a szülők nemére utaló kifejezést el akar törölni.


Joe Biden fia Delaware állam szövetségi kerületi bíróságán jelent meg, hogy meghallgassa az ellene felhozott három vádpontot, amelyek elvben összesen akár 25 év börtönnel büntethetők. A védőügyvédek jelezték, hogy kezdeményezni fogják a vádak ejtését, mert azokat alkotmányellenesnek tartják.


A parlament katalán pártjainak szavazatai nélkül matematikailag nincs esélye a győzelemre.


1 108 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page