top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:04) 2022.11.17.
Valami egészen félelmetes történik a férfiak spermiumával, az emberiség léte került veszélybe

Világszerte zuhanórepülésben van a férfiak spermiumszáma, derítette ki egy új kutatás. A konkrét ok továbbra sem ismert. Súlyos problémával állunk szemben, amelyet ha nem oldunk meg, az emberiség túlélése kerülhet veszélybe. Sürgős globális fellépésre van szükség annak érdekében, hogy mindenki számára egészségesebb környezetet teremtsünk, és csökkentsük a reproduktív egészségünket veszélyeztető kitettségeket és viselkedési formákat"– írta a kiadott közleményben Hagai Levine, a Jeruzsálemi Héber Egyetem professzora.

Kétéves megállapodást írt alá a WHO és a Belügyminisztérium

Rövid magyarországi látogatása alkalmával 2022. november 15-én Hans Henri P. Kluge, a WHO európai regionális igazgatója találkozott Novák Katalin köztársasági elnökkel és más magas rangú magyar tisztviselőkkel, hogy szorosabbra fűzzék a jelenlegi együttműködést, és megvitassák a jövőbeli közös feladatokat az egészségügyben. Kluge elismerte az egészségügyi és szociális dolgozók, valamint a közegészségügyi szakemberek elkötelezettségét és szakszerűségét, akik fáradhatatlanul dolgoztak a Covid–19-pandémia idején a lakosság ellátása érdekében. A regionális igazgató WHO-díjat adott át Müller Cecília országos tiszti főorvosnak a világjárvány idején végzett tevékenységéért. (nu, felkészülnek: kovidosnépirtás-ellenes szabadságharcosok)


Egyre több panasz érkezik az egészségügyi hatóságok és az orvosok ellen, akik beleegyeztek, hogy beadják ezt a mérgezett terméket

Svájcban egy ügyvéd most nyújtott be panaszt, amely 6 áldozatot érint, akiknek többé-kevésbé súlyos káros hatásai voltak, beleértve a halált is. Ebből a cikkből megtudjuk, hogy Svájc 2022. augusztus 24-ig 15 781 nemkívánatos hatást jelentett be, ebből 6006 súlyos, azaz 38,1 %! Hogyan lehetséges ilyesmit, ilyen szörnyűséget olvasni, miközben tudomásul vesszük, hogy az injekciós kampány folytatódik? A kovidesz-hisztéria előtt 5 súlyos nemkívánatos hatás esetén a terméket kivonták volna a forgalomból, és vizsgálatot folytattak volna le a történtek megértése érdekében. Ma, amikor a tudomány és a józan ész 3 évnyi hisztériakeltés által okozott korrupciója miatt több mint 6000 súlyos mellékhatásról szóló eset nem zavarja a hatóságokat. Szeretnénk megérteni, hogy miért állították le a mellékhatások számlálását augusztus 24-én, majdnem 3 hónappal ezelőtt!


Te is megkaptad már a COVID-19 elleni oltások egyikét? Akkor van számodra egy rossz hírünk, a kardiológus mindenkit figyelmeztet

Egy neves kardiológus, Dr. Peter McCullough szerint a vuhani koronavírus (COVID-19) elleni védőoltások állhatnak az egyébként egészséges emberek hirtelen és váratlan szívbetegségei és halálozásai mögött.


Ausztrália: nem engedélyezik a covid-19 harmadik emlékeztető oltást

Ausztrál egészségügyi tisztviselők közölték, hogy nem engedélyezik és nem is javasolják (not recommended) a COVID-19 harmadik emlékeztető oltást (ötödik adag) egy korcsoport számára sem, annak ellenére, hogy az esetek és kórházi kezelések száma emelkedik. Mi történt? Eddig azt szajkózták, hogy “biztonságos és hatásos”!


Nevezzük már nevén a dolgokat! A COVID-szérum nem "védőoltás" hanem igazoltan bizonyított méreginjekció! Az embereket pedig nem "beoltották" hanem megmérgezték ezekkel!

Az emberek millióit nem beoltották egy virózis ellen, hanem megmérgezték őket egy tömegesen bevetett és rájuk kényszerített, bizonyítottan ipari mérgeket tartalmazó szérummal. És ez sajnos nem “konteó”, hanem a jól látható, reális tény.


A republikánusoké az amerikai képviselőház

Ha "vörös hullám" nem volt is, de azért a többség biztosításához szükséges 218 képviselői hely megvan.


„Ez nem bizonyíték” – Biden visszaszólt Zelenszkijnek

Az ukrán elnök az amerikai vizsgálatok után sem hajlandó elismerni, hogy nem orosz rakéta csapódott be Lengyelországban kedd este.


George Friedman: Számomra egyértelmű, hogy közel vagyunk a béketárgyalásokhoz

A magyar származású amerikai stratéga szerint a lengyelországi rakétabecsapódásra adott amerikai reakcióért ha a Kreml hálás nem is, tisztelettudó lehet egy ideig. (s a Szilaj Csikó mit írt tegnap? "2) az amerikaiak, sőt személyesen Biden gyors és határozott kiállása az orosz álláspont mellett arra utal, hogy a háttérben csakugyan megkezdődött a két világhatalom közötti (vagy épp e két világhatalom feletti) egyezkedés.")


Horváth József: Az amerikai érdekek sem azt mutatják, hogy eszkalálódjon a háború

A nemzetbiztonsági szakember szerint árulkodó volt, hogy Joe Biden közölt a lengyel eseményekről először pontos információt.


Macron: Egyeztetni fogok Putyinnal

Az elnök közölte, Franciaország nem része a háborúnak, mégis fontos szerepe van a béke előkészítésében.


Kereszteshadjáratot hirdet az USA, akárcsak a középkori pápák

Michael Hudson érdekes történelmi párhuzamot talált a középkori pápaság és a jelenlegi amerikai hegemóniára való törekvések között.


Meg sem alakult az új izraeli kormány, de Washington már üzent, milyen elvárásai vannak

Az új Netanjahu-kormány még meg sem alakult, de már erős nyomást helyezett rá a Biden-adminisztráció, hogy ki lehet védelmi miniszter és ki nem.


Így hajtotta a szankciós politika folytatására az EU-t Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter

Az ukrán külügyminiszter az orosz agresszió elkezdődésének első napjától arra sarkallja a nyugati világot, hogy szankciós politika folytatásával büntesse Oroszországot. Míg az ukránok a mai napig ezért lobbiznak, az EU kül-és biztonságpolitikáért felelős főképviselője a minap elismerte, a szankciók nem fogják megállítani a háborút.


Tízmillió ember maradt áram nélkül Ukrajnában az eddigi legnagyobb orosz támadás után

A lengyelországi rakétabecsapódás azonban elvonta a figyelmet a november 15-i támadásokról.


„Ne adja az Úristen, hogy ti ezt az anyaországban átéljétek” – belső-ukrajnai magyar a rakétázásról

„Itt a hágón túl az emberek éheznek és fáznak.” Se víz, se villany, se fűtés: így él most a tél kapujában a rakétatámadás sújtotta ukrajnai Hmelnickij népe, köztük vagy száz magyar is: egyikükkel, Szikora Attilával beszélgettünk.


Orbán Viktor: Veszélyben vagyunk gazdasági értelemben, de fizikai értelemben is (videó)

„Békét akarunk és tűzszünetet” – jelentette ki a magyar miniszterelnök.


Videón, ahogy Hszi Csin-ping kiosztja Trudeau-t, majd undorodva távozik

A felvételen az hallható, hogy a kínai pártvezér arról panaszkodik Trudeau-nak, hogy mindent, amiről zárt körben tárgyalnak, kiszivárogtatnak a sajtónak. Ez nem helyénvaló, az őszinte beszélgetésnek nem ez az alapja – teszi hozzá Hszi. Trudeau azt feleli, hogy ő hisz az őszinte és nyílt párbeszédben, és a jövőben is erre törekszik majd Kínával, de lesznek, amikben nem értenek egyet. Hszi a fordítást meg se várva, Trudeau szavába vágva annyit mond, hogy ennek meg kell teremteni a feltételeit, majd kezet fognak és elsétál.


Tonnaszámra lopták a NATO-üzemanyagot a román katonák

Huszonkét katona ellen indult vizsgálat.


Hatalmas belső vita a dollár körül – mi lesz veled Amerika?

Bár mindketten a Clinton adminisztráció minisztereiként szolgáltak, és mindketten Obama gazdasági tanácsadó stábjában is helyet kaptak, Robert Reich és Larry Summers teljesen eltérő véleménnyel vannak az amerikai jegybank (Fed) monetáris politikájáról. Reich, aki még Obama gazdasági tanácsadó stábjában is helyet kapott, kiemeli, hogy a napjainkban tapasztalt infláció egy globális jelenség, ami nagyrészt a folyamatos globális ellátási sokkoknak köszönhető, mint az orosz-ukrán konfliktus és a kínai Covid-zárlatok, amelyek hozzájárultak az energia-, élelmiszer- és csúcstechnológiai alkatrészek globális hiányához. Az amerikai inflációt azonban elsősorban a vállalati kapzsiság húzza fel, ugyanis a vállalatok növekvő költségeiket használják ürügyül, hogy ezek fölé emeljék termékeik árait, ami nagyobb profithoz vezet – ez az oka annak is, hogy a vállalati nyereségek közel fél évszázada nem látott szintet értek el, véli a Berkeley-i Kaliforniai Egyetem professzora. Reich rámutat, hogy a 80-as évek óta az Egyesült Államokban az iparágak kétharmada koncentráltabbá vált, ennek eredményeképpen pedig a vállalatok úgy emelhetik áraikat, ahogyan csak akarják, miközben simán megtartják ügyfeleiket, hiszen versenyhelyzettel szinte alig kell számolniuk.


Történelmi lépés előtt: a Szenátus minden tagállamban érvényessé akarja tenni az azonos neműek között létrejött házasságokat

Az amerikai Szenátus szerdán újabb jogalkotási akadályt söpört félre, hogy az azonos neműek, illetve a rasszok közötti házasság védelméről szóló kétpárti törvényjavaslatot el tudják majd fogadni. A képviselők 62-37 arányban szavazták meg a történelmi jelentőségű jogszabály előkészítését.


A mormon egyház támogatja a melegházasságról szóló szenátusi törvényjavaslatot

Kis ellentmondás ugyanakkor, hogy a mormonok továbbra is tartják magukat tanításukhoz, miszerint a házasság továbbra is férfi és nő között köttetik. (nu, pedig van benne logika: nem az a fontos, hogy mások szaporodjanak, hanem az, hogy ők)


A globális elit nem tudja irányítani a világot csak akkor, ha az embereket megfosztja a szabad gondolkodástól és a szabad döntés jogától

Ezt a gondolatot Klaus Schwab a világ gazdasági fórum alapítója és vezetője képviseli. Ő kifejti, hogy az emberi agy meghekkelhető, abba belehet hatolni, annak akaratát befolyásolni, és ezt a hekkelést tömegesen véghez kell vinni.


Andrew Latham nemzetközi kapcsolatok professzora, Oroszországot is az új világrend megalapítói közé sorolta

Oroszország az új világrend négy nagy alapító hatalmának egyike lesz – ilyen véleményt fogalmazott meg Andrew Latham nemzetközi kapcsolatok professzora a The Hill amerikai kiadásában megjelent cikkében.

A második világháború után kialakult világszabályok csak az Egyesült Államok érdekeinek feleltek meg, de jelenleg a helyzet drámaian megváltozott - jelentette ki.


A homoglebusz mint emberi faj és minden, ami vele együtt jár

Nem becsülhetjük alá az agymosás hatását társadalmunkban. Hiába a nagymúltú könyvtárak, bennük a komoly értékkel bíró és örökkön örökké időtálló könyvekkel, a legnormálisabb értékrendű emberek is ugyanazokat a paneleket nagy félelmükből visszamondják, amikkel átmostak bennünket.908 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page