top of page

Mindennapi szemezgetésünk (09:27) 10.10.Kegyelmet kért Csintalan az őt megverőkre – tudatta közösségi oldalán Skrabski Fruzsina dokumentumfilmes. Hozzátette, hogy a Hunnia-per elítéltjeinek többsége már kegyelmet kapott a köztársasági elnöktől. „Hárman a november 2-i, harmadfokú tárgyalásra »várnak«, ami után, 4-5 évre börtönbe kell menniük. Köztük nemzetközi hírű régész, két gyermek apukája, Szücsi Frigyes és Tián Csaba, négy gyermek apukája, termelési vezető.”


Egy éve készültek az Izrael elleni akcióra, Irán nem vett részt a tervezésben.


"A saját száddal mondtad, hogy meg kell erősítenünk a Hamászt." (nu, az biztos, hogy a nyugati világ ebben a hangulatban hagyja Izraelnek az tenni Gázával, amit csak akar; felfedezhető ebben némi véres logika; s ez azt is megmagyarázza, miért "mondott csődöt" a titkosszolgálat; effélét már 9/11-nél is tapasztalhattunk)


Kemény vádakat fogalmazott meg az egyiptomi hírszerzés egyik tagja a Hamász támadásával kapcsolatban. Az izraeli kormány is megszólalt az ügyben. (nu, máris itt a bizonyíték; újabb 9/11)


Abbász Kamel egyiptomi hírszerzési miniszter tíz nappal a Hamász fegyvereseinek támadása előtt figyelmeztette Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnököt, hogy “valami rendkívüli, szörnyű támadás” készül Gázából – jelentette hétfőn a Jediót Ahronót című újság hírportálja a ynet egy egyiptomi hírszerzési forrásra hivatkozva. (megerősítve)


Oroszország és Kína valódi közel-keleti békefolyamat mellett érvelt az ENSZ Biztonsági Tanácsának vasárnapi ülésén, amelynek célja a Hamász palesztin fegyveres csoport által Izraelben elkövetett legutóbbi támadások megvitatása volt, amelyek az elmúlt évtizedek legsúlyosabb támadásai voltak.


Izrael a negyedik napja áll háborúban miután a Hamász a Gázából többfrontos meglepetésszerű támadást intézett a déli részen. Hétfőn a libanoni határon is támadások érték, amelyeknek legalább egy izraeli halálos áldozata volt. A Hamász izraeli túszok kivégzésével fenyegetett, Izrael jelentések szerint szárazföldi offenzívára készül. A gázai határ már izraeli kézen, továbbra is folytatódik a rakétázás. Cikkünk folyamatosan frissül!


A szervezet szóvivője szerint az ENSZ palesztin menekülteket segélyező hivatalának munkatársairól van szó.


A rendkívüli döntést Várhelyi Olivér, az EU bővítési biztosa jelentette be. Németország és Ausztria is elzárja a pénzcsapot.


"Őszintén osztozunk az izraeliek fájdalmában, akik közül sokan szoros rokoni kapcsolatban állnak Oroszországgal. Megértjük az érzelmeket és osztjuk kollégánk érzéseit a civilek halála miatt. Ugyanakkor kategorikusan elutasítjuk a nagykövet úr által vont felháborító párhuzamot az izraeli tragikus események és a 2022. április elején az ukrajnai Bucsa városában történtek között”. A közleményt azzal zárták, hogy felhívják arra a sajtóközleményre a figyelmet, melyet a bucsai mészárlást követően adott ki az orosz diplomácia. „Az orosz csapatok különleges katonai műveletben való fellépésének lejáratását célzó hamisítás részletei” című kiadvány ITT olvasható.


Az idén ugrásszerűen megnőtt az Oroszországban regisztrált külföldi márkák száma, dacolva az országba irányuló üzleti tevékenység visszaszorítását célzó szankciókkal – derül ki az RBK című üzleti lap csütörtöki jelentéséből, amely az NF Group tanácsadó cég adataira hivatkozik.


Október 15-én parlamenti választásokat tartanak Lengyelországban, ennek kapcsán Andrzej Duda lengyel köztársasági elnök a Polsat News televíziós csatornának arról beszélt, reméli, hogy a választások után megalakuló új kormány olyan kormány lesz, amely mindenekelőtt Lengyelország és a lengyelek érdekeit tartja tiszteletben, mert ez a lengyel kormány kötelessége. Az elnök emlékeztetett arra is, hogy amikor Ukrajnában kitört a háború, és Lengyelországba menekülő ukránok érkeztek, akkor a lengyel kormány nem kapott támogatást az Európai Uniótól. Most már nincs kétsége afelől, hogy az európai szolidaritásról szóló mesék csak tündérmesék, amelyeket az európai intézményekben mesélnek nekünk – jelentette ki. Ahogy fogalmazott:


Az Alapjogokért Központ által szervezett Nemzetközi Pro-Izrael konferenciának dermesztő aktualitást ad a szombat hajnal óta tartó brutális terrortámadás, amelynek több száz halottja és ezernyi sebesültje van – olvasható a központ által az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményben, amelyben leszögezték: Magyarország válhat Izrael támogatásának európai központjává.


A Mi Hazánk elnökhelyettese szerint Orbán Viktor valójában nem áll ellen a globalizmusnak. Mint arról a Magyar Jelen már beszámolt, Hollandiában hamarosan választásokat tartanak. A Thierry Baudet vezette Fórum a Demokráciáért (FvD) nagyszámú aktivistával aktív kampányt folytat.


Interjú Dr. David E. Martinnal. Forrás: AUF1.TV


A magyar államfő a „demográfiai jégkorszak” ellen veszi fel a kesztyűt.926 megtekintés

Opmerkingen


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page