top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:21) 2022.12.14.
Egyre több bizonyíték kerül napvilágra arra vonatkozóan, hogy a 2020-ban elszabadult "lezárás és várakozás a vakcinára" stratégiát már évtizedekkel az amerikai kormányzaton belül főzték ki, jóval azelőtt, mielőtt a COVID-19 megjelent és túl sok személynek adott ürügyet a szörnyű tervek megvalósítására. Nemrégiben fény derült a CISA (Cybersecurity and Infrastructure Security Agency – Kiberbiztonsági és Infrastrukturális Biztonsági Ügynökség) szerepére a 2020 márciusában Amerikára vonatkozó kulcsfontosságú lezárási útmutató kidolgozásában. Most pedig előkerült egy 2007-es világjárványterv, amelyet a Nemzeti Infrastruktúra Tanácsadó Tanács (NIAC) készített, és jelenleg a CISA weboldalán található.


Racionális Életért Közösség: SOKKOLÓ HIVATLOS ADATOK NÉMETORSZÁGBÓL 2022 december 12-én sajtótájékoztatót tartott Tom Lausen adatelemző Németországban. Lausen bemutatta a törvényes egészségbiztosító orvosok országos szövetségének adatait (amely Németországban 72 millió biztosítottat jelent), amelyek azt mutatják, hogy 2021-ben robbanásszerűen megnőtt a hirtelen és váratlan halálesetek száma Németországban. Az oltási kampány 2020. december 27-én indult! Az összefüggések egyértelműek!


A belügyminiszter a terrorfenyegetettségre hivatkozva tartotta fontosnak biztosítani a mérkőzés idejét. A szombati meccsek után a rendőrség becslései szerint mintegy 20 ezren ünnepeltek a Champs-Élysées-n, később szórványos összetűzések voltak rendőrökkel.


Az amszterdami rendőrség várhatóan a város több részét is kockázatos területnek nyilvánítja.


Az ukránok félnek az elsöprő támadástól.


Második hullámra is számítanak.


Az utóbbi napokban-hetekben több látványos sikert ért el Ukrajna hadereje.


Az év vége egy olyan mérföldkő aminél talán érdemes megállni , és eltűnődni a "fontos"-on, ami mindeddig rejtve maradt a "sürgős" álcázóköde mögött. Robert C. Castel elemzése.


Érdemes visszatekinteni, hogy a tengerentúli nagyhatalom az elmúlt hónapokban milyen lépésekkel érte el stratégiai célját.


A nagyfiúk a jelek szerint kézben tartják a világ sorsát. Kohán Mátyás írása


S erre Berlin nem sértődik meg, a balliberális, globalista sajtó nem háborodik fel, hanem megy minden tovább.


A Jeruzsálemi Stratégiai és Biztonsági Intézet konzervatív kutatóintézet elnökét a Magyar Nemzet kérdezte az izraeli álláspontról és a háború lehetséges következményeiről.


Ezek után persze felmerül a kérdés, hogy az egyébként is lobbisták ezreitől hemzsegő Brüsszelben vajon hány olyan EP képviselő van még, aki másnak az érdekeit képviseli? Vajon nem kellene-e egy ilyen eset után a teljes intézményrendszert átvilágítani? Mert gondoljunk csak a magyar sajtóban is feltárt összefüggésekre egyes baloldali képviselők és mondjuk Soros György, vagy az ő NGO-i között! Nem állítom, hogy ezek mindegyike korrupciógyanús kapcsolat, de egy alapos kivizsgálás, azt gondolom, hogy ezekben az ügyekben sem ártana.


Az izraeli zsidók több mint 10 százaléka marokkói származású.


A "Ha Rómában vagy, tégy úgy, ahogy a rómaiak teszik" szólást felemlítve úgy fogalmazott, nagyon jó, hogy egy arab országban látják vendégül a világot, amelynek így tiszteletben kell tartania a helyi szokásokat és szemléletmódot. Mint mondta, ez nemcsak a labdarúgás, de az eltérő életfelfogás megértése szempontjából is fontos.


Az Újrajátszott Trianon nevű játék páratlan szórakozást kínál.


Az illegális határátlépők egyre agresszívabbak – mutatnak rá.


Az amerikai elnök szerint a törvény „csapást mér a gyűlölet minden formájára”.


Az amerikai elnök kedden ünnepélyes ceremómia keretében írta alá az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényt, amelyhez a Kongresszus alsóháza múlt pénteken adott végső hozzájárulást. Az ünnepségen részt vett számos melegjogi aktivista, illetve homoszexualitását nyíltan vállaló közszereplő.


A közlekedési miniszter beiktatása óta 18 alkalommal repült magánrepülővel az adófizetők pénzéből – annak ellenére, hogy a közlekedésből származó károsanyag-kibocsátás csökkentéséért kampányol.


Műsor gyermekeknek New Yorkban.


964 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page