top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:22) 2022.09.26.
Vasárnap választott Olaszország. Az exit poll szerint Giorgia Meloni Olasz Testvérek pártja nyerte a választást.


Itália legnagyobb részén a jobboldali pártok szövetsége nyerte meg a választást. A hagyományosan vörös Bologna és Firenze környékén a baloldal, míg Nápolyban az Öt Csillag Mozgalom tudott nyerni.


Guardian: Meloni erkölcsi ihletője Orbán Viktor, veszélyt jelent egész Olaszországra és Európára A brit lap Mussolinit emlegetve számol be az olasz választások jobboldali győzteséről. Brit lap: Giorgia Meloni győzelme az olasz demokrácia diadala lenne Komoly visszhangja lett Von der Leyen fenyegetéseinek.


A rakéta a tervek szerint 2025-re készült volna el, de a források szerint a fejlesztés felgyorsult az Ukrajnában zajló háború miatt.Tim Marshall, A földrajz fogságában szerzője interjút adott a Neokohnnak, melyben beszélt az orosz-ukrán konfliktusról, Iránról és a Kína-Tajvan feszültségről. Interjú.


Szeptember 29. és október 1. között a Mária Rádió arra hívja az embereket, hogy imádkozzanak a békéért és ennek jeleként mindhárom este 20 órakor helyezzenek egy mécsest az ablakukba, melyek bevilágítják egész Magyarországot. A Mária Rádió célja, hogy 1 millió ember imádkozzon ezekben a napokban az esti órákban a békéért. Az imalánchoz online is lehet csatlakozni. Az időzítés nem véletlen, hiszen szeptember 29. Szent Mihály napja, aki a mennyei seregek vezéreként mozdítja az angyalokat.

A külgazdasági és külügyminiszter a Facebookon osztotta meg, miről beszélgetett a CNN-es interjúja után Richard Quest műsorvezetővel.


A Veterans Today átfogó oknyomó riportja erre konkrét válaszokat ad. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja el.


Génjeink állítólag mélyen őrzik szkítaságunkat. Soha nem is lehet belőlünk azt kitörölni. Szkítaságunk addig nem is fog nyugodni, amíg újra ki nem fejezheti szabadon azokat az erkölcsi értékeket, normákat, amiket hajdan képviselt. Nagy, történelmi változások idejét éljük. Most teret kaphatnak újra az igazi értékek. Nem tétlenkedhetünk, és stratégiát kell váltanunk. Be kell fejezni, hogy a dolgok ellen harcolunk és küzdünk. Csak az hozhat eredményt, ha valami mellé állunk, ha valamiért teszünk. Amit most tehetünk, hogy kiállunk önmagunkért, azért, akik már úgy is vagyunk. Már megtanulhattuk, hogy önmagunk megtagadása örök szenvedést és kárhozatot hoz. El kell kezdeni felvállalni magunkat a legmélyebb és legmagasabb szinteken egyaránt. A népszámlálás egy lehetőség ezen őszinte felvállalás kinyilvánítására.


TARSOLYOSOK XXXVI. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA


Alkotmányjogi konferencia a Magyarok Házában795 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page